Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- potyautas: Kiküldetésben a szép Juhásznénál
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
-
LOGOUT
AMD Radeon™ HD 7950 / 7970 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
E1even
senior tag
Azért a PS3 az más, mint a PS4.
A "fasza kis űrkorszaki" Cell procit leváltja egy AMD APU, amit mérföldekkel könnyebb és jobb lesz programozni, mint a Cell-t.
Amíg nem terjednek el jobban és gyorsabban a megfelelő játékokra is alkalmas APU-k, addig a PC-nek nincs esélye befogni az új generációs konzolokat. Hál' istennek ez is elkezdődik most ősszel az AMD jóvoltából, bár még mindig nem tartunk ott, mint a konzolok. De ami késik az nem múlik.

"Kicsit durva lenne azt látni, hogy fiuk ha játszani akartok vásároljatok konzolt.
Ezt így pár millió PC-s felhasználó arcába melyik gyártó meri megtenni"? - Az Intel, az Nvidia és az AMD.

A PC piac rohamosan zsugorodik, sajnos ez van.radi8tor1: Sry, befejezve.

-
haddent
addikt
Szó nincs róla, hogy nem megoldható, nagyon is lehetséges. Viszont a Microsofton múlik egy jó nagy része a dolognak, akinek nem érdeke túl hamar ezt megadni nekünk, hisz akkor ki veszi meg az
ócskaXbox One - ját?
A másik rész pedig továbbra is az nVidia és az intel sara, hiszen amíg a Microsoftnak tejelnek, addig a Microsoft szépen úgy írja az API -t, hogy az a kísérletezgető intel iGP -én, és a nulla innovációt tartalmazó Kepleren is fainul fusson. Emiatt olyan korlátozások vannak (de ott vannak a cikkben.....), amikről a PS4 nem is hallott, és főleg nem kéne, hogy legyen PC -én se. Már a HD79xx is simán közelítgetni tudná a PS4 -et (főleg majd egy AMD APU -val), dehát fújhatjuk, mert itt a jó kis API...Na de akkor hagyjuk is abba, úgysem rajtunk múlik, úgyis egyet akarunk (még az nVidia fanboyok is, hiszen ők is PC gamerek, csak túl elvakultak, hogy beismerjék..)..
radi8tor1 Lekéstem.. De átraktam OFF -ba

Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi 14T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell UltraSharp U2913WM 2560 1080 monitor + Dell Sound Bar AX510 10W
- Google Pixel 10 Pro 5G Porcelain AI-fotó varázs, Super Actua 120 Hz 128 GB
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest