- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- weiss: Pant* rant
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- eBay-es kütyük kis pénzért
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pengwin
addikt
válasz
mastodon #56038 üzenetére
Igen, gyakorlatilag i5-2400 fölött bármi segítene szerintem.
A 2mag/4szál nagyon nem ugyanaz, mint a 4mag/4szál, sok dolog esetén előbbi azért elfogyhat. Én ugyanezt a különbséget csak laptop-asztali gép viszonylatban érzem, mobil Haswell i5 és asztali Ivy i5 között, kb. ugyanaz az összevetési alap.(#56037) Bobó_20
Nekem hasonló problémám volt Crimsonnal Win8.1 x64 alatt, minden jel szerint a flash player volt a ludas, de már végleg száműztem is a gépről. -
pengwin
addikt
válasz
mastodon #56032 üzenetére
Hát igen, az SSD sokkal többet számít, mint egy dVGA vagy egy kicsit erősebb CPU. (Egyébként elírtad az SSD-d méretét az adatlapodon
)
Nincs semmi baj egy ilyen B75-ös alaplappal, nekem is Asrock B75M-GL R2.0 van az i5-3470 alatt, nyugodtan lehet bele i5-öt tenni. Ha ennyire sok dolgot csinálsz párhuzamosan akkor azért lehet, hogy elfogy az i3 CPU-ban, ebay-en vagy hardveraprón 20-25 ezer körül nézhetsz bele egy i5-öt, az lehet megoldaná az ilyen sok párhuzamos dolog futtatásakor fellépő problémákat. i5-2400 néha beszerezhető 20 ezer alatt, és nagyon jó kis CPU.. Esetleg valami kisebb Ivy i5 is kifogható 25 körül. -
pengwin
addikt
válasz
mastodon #56026 üzenetére
Szerintem ezeken nem gyorsítana számottevően egy i5, csak lényegesen CPU igényesebb feladatokban tud az i3 fölé kerülni. Átlag felhasználásra, mint a tiéd, felesleges egy i5.
Ha arra gondolsz, hogy együtt használnád az IGP-t a dVGA-val, az max. úgy működne, ahogy felettem írták. 3D-t akkor tudna a kettő együtt számolni, ha AMD APU+AMD dVGA lenne, vagy Dx12 alatt legalább 5000-es vagy újabb (Broadwell/Skylake) Intel CPU, és megfelelően megírt program. -
-
válasz
mastodon #56021 üzenetére
Az alaplap leírásából:
"Ahhoz, hogy a PCI Express 3.0 csatlakozók 3. generációs sebességen fussanak, 22nm CPU-t kell telepíteni, ami támogatja a PCI Express 3.0 technológiát. Ha Sandy Bridge CPU-t telepít, a PCI Express 3.0 csatlakozók csak 2. generációs sebességen fognak futni."Egyébként ne zavarjon túlzottan, szinte semmit nem jelent teljesítményben
-
M@rdel
őstag
válasz
mastodon #56021 üzenetére
i3 2125 PCI-e 2.0 de nincs hátrányod belőle.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Autós topik
- Gitáros topic
- Hegesztés topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Jóárasított AI PC-ket szeretne látni az AMD
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- HP Series 3 Pro FHD monitor Professzionális képminőség otthonra vagy irodába!
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest