- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- weiss: Pant* rant
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- Klaus Duran: 2025 dude
Új hozzászólás Aktív témák
-
talmam
tag
válasz
Atti777 #56429 üzenetére
Sajnos nincs multiméterem
a problémás ventillátor viszont egyáltalán nem pörög fel. semmikor akkor sem ha 100% ra állítom a sebeségét.
Köszönöm a javaslatokat meg fogom próbálni
rosszabb úgy sem lehet ha elromlik a másik venti akkor rá eszkábálok két másikat 12est valahogy
-
CirrMee
addikt
válasz
Atti777 #55942 üzenetére
Én is majdnem így "selejteztem" pár hete a sima 270 -es Asus -t az asszony gépében. Amikor átköltözött az én gépemből oda, akkor kezdett balhézni a gépe (8.1, összekuszált képpel kékhalál, hibaüzenet azonosíthatatlan), így mire is gondolhatna az ember, ha nem a kártya hibájára. Próbálkoztam hűtő pucolással, driver cserékkel, órajelek csökkentésével, és sokszor tűnt úgy, hogy sínen van a dolog, aztán csak-csak egyre gyakrabban fagyott. Akkor engedtem a win10 frissítésnek, oda is felment. Innentől kezdve viszont olyan hibaüzeneteket dobált, ami alapján egyértelműen hardver hiba lett azonosítva. Beszórtam a 7970 -es kártyámat a gépébe. Már boot közben megreccsent kékhalállal, akkor jött a többi alkatrész. Memtest szerint a dram -ok (4x2Gb) hibátlanok. Google szerint statisztikailag pont ezek, majd sorrendben proci és alaplap a legesélyesebbek a hibaüzenet alapján. Már éppen szerezni akartam alaplapot (kb lehetetlen az 1156 miatt), amikor jött a tipp kollégától, hogy azért próbáljuk meg a dram modulokat (látott már memtest hiba nélkül is elszállni), ezért elkezdtem a párokat kiszedegetni. Nosza meg is lett a hiba, az egyik párosból valamelyik tag hibás - ismét memtest, ismét jó szerinte.
-
válasz
Atti777 #41868 üzenetére
Felesleges csökkenteni a feszültséget a vga-n úgy is dinamikusan állítja a teljesítményt , ha nem 99% a gpu terhelés semmit nem veszel észre! Példának okáért nálam diablo 3 v-synkel 40% on terhelődik a gpu a gép fogyasztás így ~190-200W
cyris 3 ahol 99% a gpu terhelése ott közel ~300w-ot fogyaszt a pc-m csak ott lenne értelme... kérdés mennyit játszol max terhelésen . Én keveset mivel a source , left4dead , diablo wow , stb kurvára nem terheli le a gépet. 2. kérdés meg ,hogy mennyit meg idle meg mennyit játszol a géppel mert idle-ben semmit nem változik a fogyasztás... és ha napi 10 órából 2 óra játék csak akkor 10w miatt semmi értelme nincs vele baszakodni 0,05 ft ér
Új hozzászólás Aktív témák
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest