Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
 - gban: Ingyen kellene, de tegnapra
 - sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
 - GoodSpeed: Ennél jobb Windows 7 Aero Skin nem igen van Windows 11-re (WindowBlinds 11)
 - Pajac: Hámozott narancs
 - sziku69: Szólánc.
 - Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
 - GoodSpeed: 24 éves a Windows XP! Nézzen ki úgy a Windows 11 mint az XP?
 - Pötyi: 4. RETRO KONZOL ÉS SZÁMÍTÓGÉP BÖRZE - '25. november 16.

Új hozzászólás Aktív témák
- 

Dany007
veterán
válasz

Con Troll

üzenetére
						Sok ötletem nincs, de első körben feltenném a gyári drivert, amit a kártyához adtak. Aztán megnézni, hogy azzal is jelentkezik-e a hiba. Ha igen, akkor legalább kilehet zárni a driver hibát. Ha nem jelentkezik, akkor meg egyértelműen driver hiba. Ami mondjuk egy beta driver esetében még annyira talán nem is lenne meglepő.
Vagy a gyári driverrel is csinálta ezt? - 

HSM
félisten
válasz

Con Troll

üzenetére
						Annak a kártyának amennyire tudom, 75-80 fok nagyon sok! Kevesebbnek kéne lennie, szerintem nem szellőzik rendesen a házad, és így a meleggel együtt sok neki. Első körben nézz hőfokokat levett oldallappal, vagy próbálj valahogy javítani a hűtésen. Én erre tippelek, mint okra.

- 

borkarico
aktív tag
válasz

Con Troll

üzenetére
						Nekem is ilyen volt és BS-es volt, visszakültem gariba és kértem helyette egy GIGA 7870OC-t
 nem bántam meg, nagyon jó kártya. Amúgy nálam semelyik tesztprogram alatt nem csinálta, szóval ne is próbálkozz vele. Nekem csak BF3 multi és Crysis3 alatt jött elő szóval én azt javaslom hogy ezekkel próbáld, mindent maxra ha lehet és mehet a teszt. nálam általában 1-2óra után jelentkezett is. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
 - Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
 - Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
 - Mercedes topic
 - Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - iPhone topik
 - Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
 - World of Warships
 - Fejhallgató erősítő és DAC topik
 - Kuponkunyeráló
 - További aktív témák...

- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
 - Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
 - ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
 - LG 24" FULL HD LED monitor 1 ms 24MP59G-P
 - TP-LINK TL-WA850RE 300M vezeték nélküli jelerősítő / 12 hó jótállás

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

nem bántam meg, nagyon jó kártya. Amúgy nálam semelyik tesztprogram alatt nem csinálta, szóval ne is próbálkozz vele. Nekem csak BF3 multi és Crysis3 alatt jött elő szóval én azt javaslom hogy ezekkel próbáld, mindent maxra ha lehet és mehet a teszt. nálam általában 1-2óra után jelentkezett is.