Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bambano: Bambanő háza tája
- Autódiagnosztika: a gyakorlatban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
Steve198310
üzenetére
Miért vannak modernizálva? Mert 3D, meg 120hz, meg 4K felbontás, ezek nem mennek át a Dual-link DVI-n, meg a hang sem. Az én monitoromra 1920*1080 felbontás és max 72hz-re éppen elég a single link DVI. Egyszerűen nincs szükség rá gyorsabb csatlakozóra. Nem 2008-as típus egyébként, hanem 2011 végi.
"Van DP-d de nem eggyezik a kártyádon lévővel mert a kártyán lávő sokkal gyorsabb mint a monitorodé. Szerinted?"
Lásd fenn. Nincs rá szükség.
"A sok csodás újítást nem is tudjátok kihsználni de a másik ember észrevételeit mindjárt kritizálni kell."
Igen, mert nem állja meg a helyét az állításod. De mindjárt depressziós leszek, hogy nem tudja a 3D-t a monitorom, úgy hiányzik a 4K-val együtt...
Hogy témába is vágjak, kipróbáltam az Unigine Valley-t, DSUB-on és DVI-n is, DVI-on 39,7FPS Extreme HD preseten, míg DSUB-on 40,1. A minimum/maximum értékekben is hasonló difikkel. Ez mérési hibahatáron belüli, szóval erről ennyit. Komolyan, én érzem magam kellemetlenül, hogy ekkora marhaságot egyáltalán kipróbáltam.

-
zserbox
őstag
válasz
Steve198310
üzenetére
kinek hinnéd el hogy h*lyeséget beszélsz?
mert bárki hozzáértő megmondja neked.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Formula-1
- Gumi és felni topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Robotporszívók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Suzuki topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Path of Exile (ARPG)
- További aktív témák...
- MacBook Air 9,1 i3-1000NG4 8GB 256GB
- Thinkpad L13 Yoga i5-10210U 16GB 512GB 13.3", Touch gyári magyar világítós bill 360 Gar.: 1év
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- HP 13 Elitebook 830 G7 FHD IPS 600nit i5-10210U 16GB 256GB SSD Intel UHD Win11 Pro 4G LTE Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3379
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest