Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
Új hozzászólás Aktív témák
-
belinho
senior tag
válasz
marquuard
üzenetére
Akkor nálad valami nagyon nem stimmel én 7870XT-vel vittem végig minden full-on, és majdnem végig 60fps megvolt.
Egy 7770-el szerintem high beállítások mellett is 60fps-nek meg kell lennie, de kérdezz rá a 7770-es topikban!Pancsermeste!
Mert ilyen a játék, ahol megeszi a VGA-t, ott nekem is lement 40fps-re persze full-on minden.
Az NVidia GTX 780-at javasolt full beállításokra, szóval ne lepődj meg ha a 270x-ed nem tudja végig tartani a 60FPS-t. -
belinho
senior tag
Mondjátok már meg nekem mi a franc bajotok van azzal hogy a GPU 99%-os kihasználtsággal megy, a proci meg csak 30-40%-on? A procinak is 100%-on kéne mennie szerintetek vagy mi a baj.
Nálam tökéletesen ment a Ghost, egyedül az átvezető videóknál volt fps drop, de az nem érdekel.
Meg mi az hogy nincs jól optimalizálva?
Nagyon jól skálázható a játék, akár gyengébb gépeken is jól fut, egyszerűen nem értem. -
belinho
senior tag
válasz
DokiBaxxi
üzenetére
Anno mikor játszottam vele próbálgattam a beállításokat, hogy minél jobban fusson. Próbáltam 2maggal magas órajelen és 4 maggal is. 4magos beállításon javult valamit 5-8 fps-el több lett, mint 2maggal.
Sajnos ilyen a játék, meg sok minden függ a helyszíntől is, de hangulatos.
Viszont az, hogy egy magot használ az nem igaz, egy maggal nem próbáltam, de úgy szerintem játszhatatlan lenne. -
belinho
senior tag
Én most vittem végig nemrégen a COD Ghost-ot, eredeti példány, 7870XT-vel+ 3570K-val SSD-ről.
Nekem sokkal élvezetesebb volt mint a BF4 Single része, szinte végig 60fps-el(Vsync), egyedül az átvezető videóknál a töltés alatt esett vissza az fps, de a játékban nem. Volt 1-2 küldetés,ami zabálta a kártyát, de elég ha megnézzük a gépigényt szóval ezen nem lepődtem meg. -
belinho
senior tag
válasz
Martin094
üzenetére
Alul kéne feszelni, és akkor nem melegszik annyira! 1.256v-ot kap a gpu, de beéri 1v-al is a legtöbb esetben, ezzel pedig drasztikusan csökkenthető a hőmérséklet.
Én a legolcsóbb megoldást választottam Zalman VF3000A, drágábban pedig az ACTT2 az alternatíva!
De először feszeld alul, és ha megfelel akkor megspórolod a hűtő árát! -
belinho
senior tag
válasz
PPal89
üzenetére
Üdv!
Több megoldás is lehetséges, de én inkább az alulfeszelést javasolnám. Én is sokáig használtam a kártyát a gyári hűtővel, amíg nem volt alulfeszelve a kártya, addig tényleg hangos volt, és gyorsan melegedett, de amint az 1.225v helyett belőttem kereken 1v-ra már kevésbé melegedett a kártya, és még hangos sem volt.
Én is szereztem viszont egy Zalman VF3000-et, így még alacsonyabb lett a hőmérséklet, viszont ez egy picit hangosabb mint a gyári hűtés.
Nálad az okozza a VRM melegedését, hogy mivel túl alacsony a fordulatszám, így csendes a venti viszont nem kelt elég nagy légáramlatot, és így a VRM-ek nem tudnak megfelelően hűlni. Ha alulfeszeled, akkor nem kap akkora terhelést a VRM sem, így alacsonyabb lesz a hőmérséklet is. A másik választás, hogy csinálsz egy ventiprofilt és magasabb fordulaton járatod a hűtőt, így hangosabb lesz, viszont a VRM rész jobban fog hűlni. -
-
belinho
senior tag
válasz
Milka 78
üzenetére
Én is néztem a TT2-t, mert arról lehetne szabályozni a ventit, csak az tényleg drága volt, ezért lett a Zalman, ezt manuálisan lehet potméterrel, letekertem a legalacsonyabb fokozatra a 2db 9-es venti-t de idle így is hallani az 1300rpm miatt, viszont jól hűt a méretes borda miatt.
-
belinho
senior tag
válasz
rayoliviero
üzenetére
Ha a Catalyst 1000/1200-at ír, akkor annak annyin kell mennie. Az AB is annyinak látja szóval annyin megy.
-
belinho
senior tag
válasz
Milka 78
üzenetére
Én is újrapasztáztam igaz csak MX-2-vel, de nekem nem hozott nagyon sokat.
Csináltam saját ventiprofilt így elment 75fokig, viszont így hangja sem volt, de az alulfeszelés miatt nem is melegedett annyira.
Vettem apróról 4K-ért egy Zalman VF3000A-t a kártyára, na ez már hozott különbséget hőmérsékletben.
Már lehet adni neki az 1200-at és a feszt is, viszont ez Idle hangosabb mint a gyári hűtés, viszont terhelve sokkal jobban hűt a nagyobb borda miatt. Hozzá is kellett kábelkötegelőzni a házhoz, mert eléggé húzta a nyákot. -
belinho
senior tag
válasz
lowzor
üzenetére
Van ahol még gyorsabb is nála, ez játékfüggő, de az alap 800mhz-es 7950 szintet hozza, alig marad el tőle!
Ezt is lehet tuningolni, meg játékfüggő, szóval hülyeségeket ne beszéljünk már megint!
Van ahol még a boost-os 7950-től is alig marad le!
Persze vannak olyan játékok ahol kijön a 7950 ereje, de nem is kerül annyiba még használtan se! -
belinho
senior tag
válasz
Turbolada II
üzenetére
Korábban meg 2 percet írt, meg máshol teljesen jó volt 2óráig, de ahogy visszaolvasom egyre zavarosabb az egész,gariba lett küldve, újra lett pasztázva, meg új hűtő lett rendelve, aztán az vissza lett mondva, meg másik kártya, meg ismerősnél, nálam, akitől vettem, havernál már elvesztettem a fonalat sok ez így nekem meló után.
-
belinho
senior tag
válasz
Turbolada II
üzenetére
Ez hülyeség hogy nem feküdt fel rendesen, ugyanilyen kártyám van!
Nálam is simán felmegy 80fokra ha nem feszelem alul, pedig nálam még a házhűtés is megvan oldva! -
-
belinho
senior tag
válasz
ricshard444
üzenetére
Az a baj, ha úgy néz ki egy kártyánál elfogy, akkor kettőnél se lesz más a helyzet.
Főleg két kártya esetén mehetne a 8xMSAA is, csak annak meg mégtöbb vram igénye lenne+ mellé a Crossfire latency szerintem az úgy már zavaró lenne a játékélményben+ egy nagyon komoly proci is kellene mellé, mert rohadtul eszi a procit egy kártya mellett is. -
belinho
senior tag
válasz
ricshard444
üzenetére
Netes teszteket nézve eszi rendesen a memóriát és a procit is, 4xmsaa mellett már kifut a 2GB-ram-ból, de nyilván a 7850-7870 nem is ez a kategória, hogy azt erőltetni kelljen.
-
belinho
senior tag
válasz
katt777
üzenetére
Hát ezt továbbra sem fogom elhinni, ahány kártya volt nálam, eddig mindenhol 20% volt a min limit és kb 1000rpm a fordulatszám, hiába állítottam az afterburner-t 5-10-15%-ra semmit sem csökkent, maradt a tényleges fordulatszám 1000rpm, mint 20%-on, felette viszont nagyon jól skálázódik!
-
belinho
senior tag
válasz
katt777
üzenetére
De CCC-ben 20% a minimum, ez alá nem lehet menni, az Afterburner sem viszi ez alá, hiába állítasz be akár 5-10-15%-ot az rpm változatlan marad.
Nálam legalábbis így van a min 20%~ 1100rpm, ha fölé viszem akkor egyből emelkedik az rpm, viszont ha csökkentem akkor sem megy 1100rpm alá!
Ergo 20% alá nem lehet menni! -
-
belinho
senior tag
válasz
katt777
üzenetére
Szerintem se menjünk bele, van elég teszt a neten de pl itt egy alacsony felbontáson.
A szövegértés látom az nem megy, nálam pont fordítva van minden, mert csak az AB mutatja a pontos órajelet a többi mást mutat, és mondom ki lett mérve és az AB mutatta a jót, a többi nem.
A 891 és 911mhz az nem 925mhz ahogy a többi program látja!
Én szépen végigzongoráztam az összes bios-t 0.28-0.32-ig, volt Sapphire 7870XT bios is a karin.
A karid alapfesze sem stimmel, de ezt te magad is ellenőrizheted, gpu-z-nél a vddc max-ra teszed, aztán indítasz valami terhelő progit, aztán azon láthatod majd, hogy 1.2v körül vagy felette leszel. -
belinho
senior tag
válasz
katt777
üzenetére
Miért cáfolnám saját magam?
Nálam is több szoftver is ugyanazt mutatja, de az AB mutat olyat is, amit a többi nem!
AB szerint levált a kártya 896-911mhz-re a többi szoft szerint, meg 925mhz, holott nem!
Ki lett mérve gpu tool-al és az AB-nek volt igaza!
Nálad valószínűleg a felbontás és a gyengébb proci miatt nincs teljesen megterhelve a kari, így nem lépi át a tdp limitet így nem vesz visszább az órajelből. -
belinho
senior tag
válasz
katt777
üzenetére
Kapcsold be az afterburner-ben a settings alatt a low level hardware access interface opciót, azzal majd mutatja az órajel ugrálásokat!
Nálam is levált 896-911-925-932-975mhz 0% PL limit mellett, minden más 925-nek látja, de az Afterburner mutatja jól.Ahogy HSM is javasolta nézd meg -20% mellett, na ott ugrál csak össze-vissza!
Én csak az AB-t használom tuningolásra, alulfeszelésre, monitorozásra+ a HWinfo progi mutatja az egyéb dolgokat vrm temp, cpu info-k.
Gpu-z, system monitor, gadget nem sokra való, mert nem mindig pontosan jelez vissza! -
belinho
senior tag
válasz
katt777
üzenetére
Nem tudom így kép nélkül nem tudok segíteni, de ez egy grafikus felület ott kellene lennie, szóval a hiba biztosan nálad van!
Ott van nálam is a 7870XT-nél a 3.0.0 beta 10-es verziónál, sőt megnéztem külön neked a másik gépen a 9600GT-n ami baromira nem is támogatja ott is látható a power limit és a core voltage is, inaktív de ott van!
-
belinho
senior tag
válasz
zserbox
üzenetére
Előbb írtam, aki nem ért hozzá annak mindig a teszt a rossz, de ezt már egy párszor kiveséztük!
A ref 7950 800mhz-en megy, a Tahiti LE meg 975mhz, a memória is hiába 384bit ha 1250mhz-en megy, a Tahiti LE csak 256bit de 1500mhz-en megy alapból.
Sok függ az alkalmazástól, de ahol az órajel számít ott előrébb lesz az TLE, hiába a több számolóegység a 7950-nél!
Ott van pl az új Company of heroes 2 esete, ahol a sima 7870 ott van a 7950 nyakán!
-
belinho
senior tag
válasz
Rypejakten
üzenetére
Semmi köze a felbontáshoz! Az órajel miatt van előrébb a 670TOP, mint a ref 680!
-
belinho
senior tag
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
Játéktól függ minden, nálam is stabil volt szinte mindenhol aztán jött a Dead island Riptilde ami alatt egyből elhasalt, pedig az nem egy grafikai csúcs program.
Kapcsold be a v-sync-et úgy tovább bírja sok esetben! -
belinho
senior tag
válasz
BullZeye
üzenetére
Ha nem nagyon értessz hozzá, akkor tönkre lehet tenni!
Az eredeti biost azt mindenképp le kell menteni, ha gikszer van, azt vissza lehessen rá flash-elni!
Ha van rajta bios kapcsoló akkor nem, csak átkapcsolod és akkor jó lesz.
Sokféle bios van a neten, más órajelek, TDP limit, más memória a kártyákon, szóval előfordulhat, hogy flash után nem ad képet azzal a bios-al.Azt hogy mit változtattak azt nem tudom megmondani, megkéne nézni az eredeti biost, és amit rá akarsz flashelni, hogy van-e valami különbség.
Bios editor még nincs ezekhez, de Droidmester a 7950/70-es topikból foglalkozik ezzel, küldd el neki az eredeti biost, meg hogy mit szeretnél változtatni. -
belinho
senior tag
válasz
katt777
üzenetére
0%-os power limit mellett 1.144v a boost, viszont azt ki kell tolni 10-20%-ra, ha nem akarod, hogy ugráljon az órajel, úgy meg már 1.225v a boost.
Ez is attól függ mennyin akarod járatni majd, ha kell így alapfeszen is viszi majd az 1200-at vagy felette, de ha alulfeszeled akkor kevesebbet fog menni, viszont halkabb lesz és energiagazdaságosabb. -
belinho
senior tag
válasz
DEV_NULL
üzenetére
Ha alulfeszeled, és megelégszel 1000/1500mhz-el 1.025v- körül akkor teljesen jó a gyári is.
Itt nem fogyaszt olyan sokat, és kevésbé melegszik, és így max 70fok körül van, és a venti sem ordít.
Lehet hajtani 1150 vagy felette is, de ahhoz már több fesz kell, és nyilván jobban fog melegedni is, és a hűtő egy orkán lesz. -
belinho
senior tag
Hosszas barkácsolás után sikerült megcsinálni a kártyát!
Külföldi fórumról sikerült szerezni egy Powercolor 7870 Myst EZ Edition kártyáról lementett Elpida ramos 0.32-es bios-t, amivel már nem ugrál az órajel
Sőt sikerült megoldani a Force constant problémát is, a powercolor gyári powertuner programjával, ami a Catalyst powertune-ját használja, terhelés után visszaáll a fesz alap értékekre nem ragad be. -
belinho
senior tag
-
belinho
senior tag
válasz
Howkeddlee
üzenetére
A legjobb megoldás szerezni olcsón egy halott 7870-es Sapphire karit, és annak a hűtőjét rátenni, viszont ilyet én még nem láttam aprón sem.
Másik alternatíva leszeded a burkolatot, aztán kábelkötegelővel ráraksz két 12-es vagy 9-es ventit a bordára.
-
belinho
senior tag
-
belinho
senior tag
Már felvettem vele a kapcsolatot.
Szerintem a karin módosítottak valamit, ami miatt rossz az egész!
Több biost is felraktam Sapphire, Vtx3d, de semmi változás.
Az alap bios, a 0.28-as ami elvileg 1.256v-os boost feszt ad a karinak, az nálam továbbra is maradt 1.225v, mint a 0.31-es bios-on.A 925mhz-et viszont +20%-os poweren, azt stabilan tartja.
Azért ennyire nem lehetnek disznók a powercolornál, hogy ennyire kicentizték volna a TDP limitet. -
belinho
senior tag
válasz
Attix82
üzenetére
Köszi, azt hittem valami bios bug!
Kipróbáltam több bios-t a karin, 0.28-0.32, de az órajel továbbra is ugrál!Az a legjobb az egészben, hogy az összes bios ugyanazt csinálja a karimon, hiába a +20%-os power limit, ha 925-ről akár 930-ra teszem az órajelet, akkor is levált 925-re.
-
belinho
senior tag
válasz
Attix82
üzenetére
Nálam is visszaáll ha csak a catalyst-ból piszkálom, viszont Afterburner-rel beállítok egy profilt 1000/1500mhz 1.025v, ilyenkor jól is mutatja a terhelt értéket, aztán mikor kilövöm az Afterburnert, mert már nem játszok, akkor az órajel visszamegy 300/150-re és a fesznek is vissza kéne állnia 0.797v-ra viszont beragad 1.149v-ra.
Be van lőve a force constant, de ha kilövöm az afterburnert, akkor vissza kéne állnia alapra mindennek.
Ha be van kapcsolva, akkor tökéletesen mutatja, amit beállítok, azzal nincs baj. -
belinho
senior tag
Üdv!
Akinek Tahiti LE kártyája van megtudná nézni, hogy gpu-z alatt a vddc értéke mennyin van terhelés után!
Nálam alapból 0.797V 300/150mhz, viszont terhelés után mintha beragadna a boost fesz értéke 300/150mhz és 1.149v, és így is marad a következő újraindításig, nem veszi vissza a feszt, csak az órajelet.
Új bios van a kártyán, de úgy emlékszek, mintha az eredeti bios-al visszaált volna terhelés után 0,800v környékére.
-
belinho
senior tag
válasz
Sondi1986
üzenetére
Ház hűtése rendben van, ezt már megnéztem a multkor egyesével kikapcsoltam a ventiket, és látszott, ahogyan fokozatosan nő minden alkatrész hőmérséklete.
A hangra eléggé allergiás vagyok, volt már pár kártya a gépben, de eddig ez a legrosszabb.
Ez eleve egy 7970-es chip, és ehhez van egy pici borda, és egy venti.
Hiába ott a közvetlen érintkezés a mag és a hőcsövek között, ez édeskevés.Akkor a csendes hűtésről más az elképzelésünk,
Nálam pont fordítva volt a helyzet, a ref EVGA gtx 670 terhelve is csendes volt, de ez....... -
belinho
senior tag
válasz
Sondi1986
üzenetére
Neked hihetetlen jó kártyád lehet, mert szinte mindenki panaszkodik ennél a típusnál a zajra és a melegedésre, szerintem nem is alaptalanul.
Én is hangfalon játszok és hallom ahogy rákapcsol, pedig alul is van feszelve, és simán így is 70fok körül van, és már akkor kezd hangos lenni. Alapon hagyva, meg üvölt, mert elmelegszik a sok fesz miatt, nálad meg ráadásul tuningolva is van, és ha a ventit is feljebb vetted akkor az nem csendes

Ha meg lejjebb veszem a ventit, hogy ne üvöltsön akkor meg már 75fok.Olyan játékoknál, ahol szól a zene, ott kevésbé zavar, de ahol nincs ott süvít rendesen.
-
belinho
senior tag
válasz
Milka 78
üzenetére
A core-nak még adhatsz, a memó nem bírja nálam sem az 1600mhz-et, vedd vissza 1500-ra és csak a gpu-t emeld!
Bár a 83fok is sok, lehet amiatt nem bírja már tovább, de ez a hűtés ennyit bír, nálam is ilyen!
1200-ig próbáltam a core-t, azt vitte simán, viszont nagyon melegszik, a memó az 1575 körül már elkezdett pöttyözni, kéne tenni rá sünit, ami van is, de nem fér el a hűtőtől.
Ha sikerül majd olcsóba szerezni egy jó hűtőt, akkor cserélem majd, de jelenleg 1000/1500-on használom, elég mindenre, és így nem is melegszik annyira 1.019v-on! -
belinho
senior tag
válasz
DEV_NULL
üzenetére
Szerintem bepróbálhatod!
Nem annyira vészes az a hűtés, ha alulfeszeled a karit, akkor nem lesz annyira rossz, plusz egy ventiprofil és kész is van.
Nálam 1000/1500-ra van belőve 1.019v-van beállítva, ebből még droppol le, saját profilt csináltam így max 75fok és csendes. -
belinho
senior tag
Nálam a Far Cry 3 még mindig borzalmas, egy GTX670-el toltam végig a játékot mikor megjelent és gyönyörű sima volt a játékmenet, viszont AMD-vel ez a játék számomra játszhatatlan.
Főleg finom mozgásoknál mikor fordulok annyira érzem hogy akad!
A másik játék a Dead Island Riptilde volt, ahol szintén ugyanez a probléma. -
-
belinho
senior tag
Grid2 friss teszt!
-
belinho
senior tag
A 2db 18-as ventit én nem nevezném szokványos házhűtésnek, az már tényleg más kategória!
Ahhoz képest akkor úgy írom aránylag jól szellőző házban (4db 12-es venti 2be-2ki)elrendezéssel!
Sondi1986
Nálam igen hamar eléri a 70-72fokot, még így alulfeszelve is, felraktam a ventit viszont így már elviselhetetlen, és így lett 68fok! -
belinho
senior tag
válasz
Sondi1986
üzenetére
Mivel hűtöd azt a jószágot?
Valami ott nem OK, vagy amivel tesztelted, az nem terhelte meg rendesen a GPU-t!
Nálam alulfeszelve 1v-ra is simán felmegy 72fok-ra terhelés alatt, pedig át van kenve MX4-el, jól szellőző házban, vagy levett oldallap mellett is.
Az meg csalás ha beteszed a gépet a hűtőbe
-
belinho
senior tag
válasz
MZsoltee
üzenetére
Ugyanaz a borda,mint ami a Myst-en van, csak más a fedőlap, ráadásul ez már műanyag, nem is fém!
A hűtés az tényleg kevés, túl kicsi a borda és túlmelegszik, és ilyenkor a venti is kezd rákapcsolni, ami miatt hangos is lesz. Átpasztáztam MX2-vel de nem segített!Nálam alulfeszelve 1.019v-al 1000/1500-ra van belőve, manual fan mellett 60fokig 20%, 75foknál 35%-ig, így aránylag jól hűt, és csendes is, játékok alatt max 72 fok.
-
-
belinho
senior tag
válasz
->Raizen<-
üzenetére
Már jelezték az AMD-nek, dolgoznak rajta, ha kijön az új driver javítva lesz, csak kérdés mikor jön ki?
-
belinho
senior tag
válasz
kungzi
üzenetére
Azért ne várd már el, hogy egy 7850-en full hd ultra max beállítások mellett 60fps-el menjen a játék!
Visszább kell venni a beállításokon, és akkor nagyon szépen megy, ennyi az egész!
Nem lehet megoldani mindent az optimalizációval, ha kevés a kártya, akkor kevés!
Ezért van ott a sok beállítási lehetőség, elég jól skálázható a játék, ha már nem támogatod a fejlesztőket azzal, hogy megveszed a játékot, akkor legalább ne szidd őket. -
belinho
senior tag
válasz
Sondi1986
üzenetére
Miért szólnám el magam?
Már akkor mondtam, hogy ez lesz, mikor te azt írtad, hogy szerinted jobban fog futni AMD-n!
A physx-et nyilván az NV pénzelte, mint a TR-ben a TFX-et az AMD, elég sok physx effekt van benne, és látványosabb is, mint Lara hajmozgása, de valamivel szemléltetni is kell, ha már NV kártyák mellé adják a játékot.
Valamennyit gyorsulni fog nyílván, de arra ne számíts, hogy felhozzák NV szintre. -
belinho
senior tag
válasz
Steve198310
üzenetére
Sok minden kikerült az új Metro-ból, és van pár új dolog, ami bekerült, ezért nem fekszik az AMD-nek!
Vissza kell butítani, és akkor jó lesz, physx-ssaa-tessalation felejtős egyből, aztán jön a részletesség!
Képeket és gameplay videókat nézve nagyon szép és hangulatos játék lesz még így is. -
belinho
senior tag
válasz
Steve198310
üzenetére
Anno Fermi-vel jobban ment mint Radeon-on, de a Kepler már nem erős compute terén, ezért megy most jobban GCN-el, mert az erős számítások terén!
Viszont az új Metro tesz a compute shaderre, szóval nagy javulás nem lesz AMD-n!
Ezt el kell fogadni, olyan ez mint az NV-nek a Dirt showdown, csak hát ez egy olyan játék, amivel szinte mindenki játszik majd, nem úgy mint a Showdownal! -
belinho
senior tag
válasz
gyuribácsi88
üzenetére
Indítsd el a játékot, majd alt+enter, majd vissza, utánna megoldódik a probléma, ennyi az egész!
-
belinho
senior tag
válasz
lowzor
üzenetére
Pont azt írta marcusa, hogy a tuning az lutri!
Mi van, ha olyan Gigabyte 7950-et veszek, aminek gyárilag alacsony az alap fesze, ráadásul voltage lock-os, és alap feszen csak 1050mhz-et megy, volt már rá példa a 7950/70-es topikban vagy olyan ASUS, aminek 1v körül volt az alap fesze!
Ha boost féle verziót veszel, ahol az alapfesz 1.25v- ott "talán" garantált az 1200mhz a magas alapfesz miatt, de a magasabb fogyasztás és a melegedés is! -
belinho
senior tag
válasz
Sondi1986
üzenetére
De ez nem valós így, ha feltekerem 100%-ra, akkor tényleg hangos, mint minden hűtő, de játék alatt 50%-ot se lépte túl, és nagyon csendes volt!
Itt van furmark alatt max 67% és nem hangos!
Új hozzászólás Aktív témák
- HP 24" IPS LED FULL HD monitor 24fh 4HZ37AA
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4056, 100% Akkumulátor
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Dell XPS 13 9370 - 9380 UHD touch, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest