- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
papírzacsi #52731 üzenetére
Szerinted?
Egyébiránt 55-58FPS-szel szalad, de ha quadon száguldozni kezdek, értelemszerűen lemegy 40FPS köré, elég sok a megjeleníteni való hirtelenjében.
Speed(R): Sejtettem, hogy ilyesmiről van szó.
doboka98: 11.b2-vel kaptam egy BS-t készenléti állapotban, de nem állítottam le a gépet, mert futott defrag, kb. 4p múlva visszajött a kép. lehet, hogy csak várni kell rá...
Egy kis 11.b2 tapasztalat, ha valaki megkockáztatná. Hogy kezdenek az új kártyákra gyúrni és avultatni a régieket, vagy csak megint elszartak valamit, a következőnél kiderül.
nagy.matyika: Nézd meg a fenti linket.
Ha minden OK, akkor OK, viszont abból SOHA ne indulj ki, hogy ki mennyire tudta húzni a saját VGA-ját. Az én XT-men pl. 1700MHz-et visznek a RAM-ok ezét a túlhajtás eredménye is jelentős), a legtöbb XT-t ez kifektetné (alkatrész minőség, fázisellátás, stb. is számít tuningolhatóságnál, határesetben még egy táp is).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- OLED TV topic
- LEGO klub
- Gumi és felni topik
- Dobta az OLED kijelzőt a Honor MagicPad 3
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Műholdakkal is beszélgethet a Redmi Note 15 Pro+
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- OLED monitor topic
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen szinte minden, gar.
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 2 i7-1165G7 32 GB Ram 512 GB SSD 1 év garancia
- Samsung Galaxy A23 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest