- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Tutti Georg: A Microsoft 2025. augusztusi biztonsági frissítései hibásak
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
nem tudom, 10% tuning szerintem meg nem latszik hacsak az ember egymasra nem rakja a grafikonokat, 20% mar talan (foleg ha mondjuk 27es avg helyett lesz 33).
viszont anno a 7850 OCm (gyarilag 20% tuning) elott 6950em volt, atlag 20% volt a kulonbseg a ket kartya kozott es ha az extrem eseteket levesszuk ahol az uj generacio elonye kijott, valszeg nem mondtam volna meg, hogy melyik van a gepben.
a 7850 OC CF, na azon viszont kristalytisztan es grafikonok nelkul is latszott, hogy majd ket es felszeres a kulonbseg.
viszont beszelgettem munkatarssal, occse ad el aron alul "banyasz" 7950eket, CFet meg birna a gep de +50% teljesitmenyert nem vagyok benne biztos, hogy megerne (ha visszenezem kb mennyi idom van jatszani es mire eleg a jelenlegi, akkor meg kb semmikepp). ha olcso lenne akkor a 3way az mindjart jobb lenne (az mar tobb, mint dupla teljesitmeny lenne), csak ott kb a nagyobb tapra, a vizesblokkokra meg a vizhutes kibovitesere kb meg egyszer (vagy ketszer) elmenne annyi penz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- TCL LCD és LED TV-k
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Ízléses lett a Drop kompakt, vezeték nélküli klaviatúrja
- Bluetooth hangszórók
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hardcore café
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3162, 100% Akkumulátor
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus Black Használt, karcmentes 256 GB tárhely 3 hónap garancia!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Asus Zenbook 15 OLED UM3504 - 15.6" 2.8K 120Hz - Ryzen 5 7535U - 16GB - 512GB - 2+ év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest