Új hozzászólás Aktív témák

• proci985

MODERÁTOR

válasz R3laX #51784 üzenetére

nem tudom, 10% tuning szerintem meg nem latszik hacsak az ember egymasra nem rakja a grafikonokat, 20% mar talan (foleg ha mondjuk 27es avg helyett lesz 33).

viszont anno a 7850 OCm (gyarilag 20% tuning) elott 6950em volt, atlag 20% volt a kulonbseg a ket kartya kozott es ha az extrem eseteket levesszuk ahol az uj generacio elonye kijott, valszeg nem mondtam volna meg, hogy melyik van a gepben.

a 7850 OC CF, na azon viszont kristalytisztan es grafikonok nelkul is latszott, hogy majd ket es felszeres a kulonbseg.

viszont beszelgettem munkatarssal, occse ad el aron alul "banyasz" 7950eket, CFet meg birna a gep de +50% teljesitmenyert nem vagyok benne biztos, hogy megerne (ha visszenezem kb mennyi idom van jatszani es mire eleg a jelenlegi, akkor meg kb semmikepp). ha olcso lenne akkor a 3way az mindjart jobb lenne (az mar tobb, mint dupla teljesitmeny lenne), csak ott kb a nagyobb tapra, a vizesblokkokra meg a vizhutes kibovitesere kb meg egyszer (vagy ketszer) elmenne annyi penz.

Új hozzászólás Aktív témák