- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Tutti Georg: A Microsoft 2025. augusztusi biztonsági frissítései hibásak
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- DraXoN: Utolsó 2011-3
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- eBay-es kütyük kis pénzért
- LOGOUT - ezmiez?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Romvr
őstag
Vettem hűtőt R9 270-re (Artic Cooling Mono Plus), a vram sütiket viszont nem tudtam felragasztani gyári ragasztóval mert totál beszáradt, csak itthon talált CPU-hoz való hővezető pasztával (elég izmosan odaragadtak egyelőre. Ha megjött a fizu akkor vagy 2 oldalú hővezető ragasztó csíkkal, vagy esetleg 3000 forintos ragasztó "gennyel" fixálom a helyzetüket) jelenleg 15 perce futtatok egy UE4-es demót ami 97%-on terheli a GPU-t és 864MB RAM-ot foglal magának. Így most a GPU 47 fok a FAN pedig 30%-on jár csak.
Alapjáraton 25% volt, akkor hangját se nagyon hallani. A gyári WindForce az süvített mint a franc. Most 30%-on már észrevehetően emelkedett a zajszint... persze a CPU is közbejátszik, meg a táp... meg a ház hűtés is. Minden esetre ha csak webezek akkor lágy duruzsoláson kívül más nem hallatszik. A WF-el nem tudtam megmaradni mellette.
Azt vettem észre hogy mikor leszedtem a gyári bordázatot akkor csak 4db vram-on volt a GPU fölött hővezető csík, a többi az kb 1 centire lehetett a bordától csupaszon. Ezek szerint azoknak elég csak a légmozgás? A leírás szerint minden vacakra kell sütit ragasztani. Bár gondolom tuti ami biztos.
Mellesleg most először van nem gyári hűtés a VGA-mon és kicsit parázok a csupasz VRAM-ok miatt, meg ki tudja mit nem ér most lágy fuvallat a hűtés felől. A mostani hűtő nem a kártyán széltében helyezkedik el, hanem jó 6-8 centire túl lóg a ház oldala felé, a kártya eleje és vége meg csupaszon tátong.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Házimozi haladó szinten
- PlayStation 5
- OLED TV topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Eredeti játékok OFF topik
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Microsoft Surface Pro 6 i5-8350U 8GB 256GB 1 év garancia
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest