- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- bambano: Bambanő háza tája
- Kalacskepu: Elrontott Radeon X1950 Pro megjavítása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- talmida: Változások
- 25
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
belinho #4386 üzenetére
Nagyon jó kártyák a zafírok nem arról van szó, a zérókor -os röfögés jelen van sz.tem az összes 7xxx kártyánál (csak épp minden kártyánál másképp jelentkezik mert amelyiken érzéketlen venti van {ez alatt az kell érteni hogy 3.V ról nem indul el} az nem röfög mert nem indul el a venti attól a kis löket -től amit kap zéró alatt!
A terhelés alatti cicergés meg leginkább akkor jön elő ha nincs bekapcsolva a vSync, de ez is majdnem az összes VGA -ra igaz nem csak a zafír ilyen, és nem csak a HD7xxx széria!
Az meg hogy sok a hibás zafír kártya az azért van mert akinek ATI kártyája van 70.% ba zafír kártya a maradék 30% meg a többi gyártó ezért érthető hogy 2-3.x annyi hibás van közöttük mivel annyival több is van forgalomba belőle!
Hozzáteszem nekem az elműt 12.év alatt volt közel 70,db Sapphire kártyám és ebből összesen 2.db ot(egy HD4890 Toxic és egy HD4890 Vapor-X) kellett garanciába küldenem! gigabyte és msi ről ezt nem tudom elmondani sajnos azokból 3-4.X annyi hibásat fogtam ki!
Új hozzászólás Aktív témák
- Gitáros topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- RAM topik
- LEGO klub
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Párizsi ősz, új Huawei órák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Anime filmek és sorozatok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Apple MacBook Pro 13" 2019 256/8GB Akku:40 ciklus!
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E7470 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest