- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Graphics: Hamis SSD-k az online piactereken, hirdetési oldalakon, hogyan szűrd ki?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speed®
titán
válasz
csucsbicep #3436 üzenetére
Adott esetben, ha valami hűde eltérés lenne hűtésminőségben vagy gariban..de még ezek is a Sapphire oldalát erősítik..nem is igazán értem :S
Tesztre feljebb éri meg, ahol már tényleg rizikós..de ha nem okoz gondot, akkor miért ne? Ki van fizetve minden MHz ;p Én is így vagyok 4GHzen..
odorgg
Gondolkodom az ajánlaton..egyelőre még nem annyira unom a csendet, hogy fizetett érdeklődőket alkalmazzak, de eljöhet az idejeSzerencsé fordulat..egyébként mi volt a régi procival a gond? Azért nem olyan gyengék a középkat Sandyk sem, ha játékról van szó..az i7 meg nem feltétlenül jelent érdemi előny ilyen szempontból..én is csak a "8szálfetisizmus" okán tolom ezzel..amúgy bőven elég lenne egy sima 2500 is piszkálva..
DroiDMester
A "szantaszéjjelszűrt" tesztek szerintem nem mérvadóak..kevesen használják ilyen szinten felelsegesen gyilkolva a karikat (katt777 ;p)..ettől függetlenül tény, a 460-7850 csatában ott a 1.5Xes szorzó utóbbi javára, ezt írtam én is..több nemigen, mert azért a legtöbb 460 is elmegy 850MHzet, ami hasonló % a 7850 által átlag elérhető 1050hez..kiemelkedő kivételek meg mindig lesznek, ne általánosítsunk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Filmvilág
- PlayStation 1 / 2
- Mini-ITX
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Google Pixel topik
- Milyen SSD-t vegyek?
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- További aktív témák...
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 12 Mini 64GB / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest