Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Speed®

titán

válasz csucsbicep #3436 üzenetére

Adott esetben, ha valami hűde eltérés lenne hűtésminőségben vagy gariban..de még ezek is a Sapphire oldalát erősítik..nem is igazán értem :S

Tesztre feljebb éri meg, ahol már tényleg rizikós..de ha nem okoz gondot, akkor miért ne? Ki van fizetve minden MHz ;p Én is így vagyok 4GHzen..

odorgg
    Gondolkodom az ajánlaton..egyelőre még nem annyira unom a csendet, hogy fizetett érdeklődőket alkalmazzak, de eljöhet az ideje :DDD

Szerencsé fordulat..egyébként mi volt a régi procival a gond? Azért nem olyan gyengék a középkat Sandyk sem, ha játékról van szó..az i7 meg nem feltétlenül jelent érdemi előny ilyen szempontból..én is csak a "8szálfetisizmus" okán tolom ezzel..amúgy bőven elég lenne egy sima 2500 is piszkálva..

DroiDMester
    A "szantaszéjjelszűrt" tesztek szerintem nem mérvadóak..kevesen használják ilyen szinten felelsegesen gyilkolva a karikat (katt777 ;p)..ettől függetlenül tény, a 460-7850 csatában ott a 1.5Xes szorzó utóbbi javára, ezt írtam én is..több nemigen, mert azért a legtöbb 460 is elmegy 850MHzet, ami hasonló % a 7850 által átlag elérhető 1050hez..kiemelkedő kivételek meg mindig lesznek, ne általánosítsunk.

Új hozzászólás Aktív témák