Új hozzászólás Aktív témák

• profisher.

tag

Nem akartam ezt leírni, és nem ide mert, igazából nem ide való, de már mindenki belekezdett ebbe a témába.
    Nem értem miért vagyok oda a 6-8 magtól/száltól... Egyszerűen szinte nincs olyan játék ami kihasználja (1-2 kivételével), szóval szerintem a magok számának növekedése szerintem meg fog állni. Hova akarunk még fejlődni? A játékok amikkel játszotok, már most is bőven jók és nem tudom, hogy még mennyit lehetne rajta fejleszteni, de egész életünkben ez fog menni? Hopp, kijön egy új játék veszek egy 36 magos procit (magonként 10 GHz-el), meg 128 giga ramot, aztán játszok egy olyan játékkal, ami úgy néz ki mint a valóság?
    Szerintem már nem fejlődik olyan sokat a technika mint eddig fejlődött és ez a növekvő tendencia meg fog állni. Persze lehet váltani csíkszélességet, növelni órajelet, gyorsítótárat, de óriási teljesítménykülönbséget nem fog hozni, SZERINTEM. Így kell élnem, hogy állandóan váltogatok, hogy új játékkal játszhassak, közben milliókat elköltsek rá? Tudom, a technika akkor jó, ha fejlődik, de ez nekem lassan kész agyrém.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés