- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: Legújabb beszerzésem: Sata to Sas adapter
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
- hdanesz: Elektromos autózás - Hyundai Ioniq 28 kWh - 2018
-
LOGOUT
AMD Radeon™ HD 7730 / 7750 / 7770
Új hozzászólás Aktív témák
-
profisher.
tag
Nem akartam ezt leírni, és nem ide mert, igazából nem ide való, de már mindenki belekezdett ebbe a témába.
Nem értem miért vagyok oda a 6-8 magtól/száltól... Egyszerűen szinte nincs olyan játék ami kihasználja (1-2 kivételével), szóval szerintem a magok számának növekedése szerintem meg fog állni. Hova akarunk még fejlődni? A játékok amikkel játszotok, már most is bőven jók és nem tudom, hogy még mennyit lehetne rajta fejleszteni, de egész életünkben ez fog menni? Hopp, kijön egy új játék veszek egy 36 magos procit (magonként 10 GHz-el), meg 128 giga ramot, aztán játszok egy olyan játékkal, ami úgy néz ki mint a valóság?
Szerintem már nem fejlődik olyan sokat a technika mint eddig fejlődött és ez a növekvő tendencia meg fog állni. Persze lehet váltani csíkszélességet, növelni órajelet, gyorsítótárat, de óriási teljesítménykülönbséget nem fog hozni, SZERINTEM. Így kell élnem, hogy állandóan váltogatok, hogy új játékkal játszhassak, közben milliókat elköltsek rá? Tudom, a technika akkor jó, ha fejlődik, de ez nekem lassan kész agyrém.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD Radeon HD 7730 / 7750 / 7770
- 28nm GCN mikroarchitektúra
- DirectX 11.1 támogatás
- 128 bites memóriabusz
- ZeroCore Power
- 47 / 55 / 80W-os TDP
- Nintendo Switch 2
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED monitor topik
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Autós topik
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asrock Challanger B580 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Eladó ASUS Phoenix GTX 1660 OC 6GB (PH-GTX1660-O6G)
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RTX 5070Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- GIGABYTE RTX 3060TI 8GB VISION OC
- ASRock RX 5700 XT 8GB GDDR6 Phantom Gaming Elite Eladó!
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged