- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- weiss: Pant* rant
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- eBay-es kütyük kis pénzért
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
válasz
Spirit #27499 üzenetére
GPU-Z ír ki három szenzorról is hasonlóan magas értéket.
És ha tapogatom a NYÁK hátát furmak közben, akkor a GPU fölött hűvös, a FET-ek felé elég meleg (bár még fogható, nem tűz forró).Mondjuk azt hozzáteszem hogy csak furmark alatt. Azért is mertem így hagyni 1Ghz-en megfeszelve, mert olyan játék alatt sem melegszik igazán a VRM, ami a GPU-Z szerint konstans 99% GPU kihasználtságot okoz.
Annak idején vagy kétszer-háromszor levettem a blokkot és visszatettem. Először csak megigazgattam a gap padokat, majd kicseréltem az EK félét a gyári hűtőére, végül még egy kis szilikonpasztát is szétlocsoltam ott a FET-ek közt és a blokk vájatába, ami ki is préselődött, de valami nem az igazi. (Lehet hogy csak a lassú vizemet nem szereti a blokk, mert míg a GPU felett meg van csatornázva, addig a FET-ek felé teljesen sík.)
Bár van egy olyan érzésem, hogy ha nitrogénnel öntözném már akkor sem menne stabilan sokkal magasabbra 1Ghz-től, így meg legalább nincs szétfeszelve, de azért meg van húzva...
-
-
-
djculture
félisten
válasz
Spirit #27484 üzenetére
Szerintem az egész kártyát ellátó tápáramkörrel lesz a baj, de hogy pontosan melyik alaktrész azt már személyesen egy kolléga tudja megnézni csak. Akár lehet még a tápegység is amit a vddc current érték monitorozásával lehet kiszűrni. Alapjáraton ilyen 2A körül kell lennie, ha nyavaja a táp 12voltos ága akár lehet 10A is. Terheléskor meg lehetséges hogy letilt a táp.
-
válasz
Spirit #27474 üzenetére
Hát azért ez nemígyvan,mégiscsak -20% órajelről beszélünk és ahol mondjuk darabosan megy tegyük fel 25fps-el +15% teljesítmény pont annyira elég ,hogy 30fps felé húzza. Am ha jól emlékszem a 10.4 volt az utolsó driver ami megfelelően kezeli az órajelet 5s szériával + 2 monitorral. Ha azt felteszed elméletileg jó lesz
-
-
-
Bogyó bá'
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
- Villanyszerelés
- Építő/felújító topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Autós topik
- Gitáros topic
- Hegesztés topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Jóárasított AI PC-ket szeretne látni az AMD
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Részletfizetés , Acer Nitro V 15 minimálisan használt uj állapot sok garancia
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16GB) Kingston FURY Beast RGB 6000MHz DDR5 CL30 memória 27% 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest