- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- weiss: Pant* rant
- Bezzeg annak idején...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Spirit
őstag
válasz
Bogyó bá' #21646 üzenetére
Felhívtam ma az eladót, de csak nagykeres bevizsgálással lehetne cserélni. Na mármost, bizonyos driverekkel nem veszi vissza az órajelet ilyen alacsonyra, és nem hibázik ezért. Ha nagyon akarják, ki se cserélik. Nincs is kivel harcolnom, hiszen szerencsétlen eladó nem tehet róla.
Begurultam, hogy még ezt se lehet normálisan elintézni, így a profilt módosítgattam, majd írásvédetté tettem.(minden restartnál visszaállt, gondolom a kártya biosából olvasta) Na azóta úgy néz ki jó lett, gyönyörűen visszaveszi magátt 300/500-ra idle-ben, és nem szemetel.Nem fogok egy hetet várni a gépre, miközben a hétvégét leszámítva nem egész egy napon belül cseréltem volna. Remélem 3D-ben sem fog előjönni később a pöttyösödés, mint Neked, addig meg használom így.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Háztartási gépek
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- EAFC 25
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- iPhone topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest