Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Воланд
titán
válasz daneeeeee #11715 üzenetére
Igen, előbb próbáld meg úgy, hogy bekapcsolod a v-sync-et, ha úgy sem az igazi akkor tedd fel a 10.6 bétát.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Giot
addikt
Ez amit írsz terhelés függő vagy random előjön és köze sincs ahhoz hogy mit kell leképeznie a kártyának? Mert ha mondjuk hirtelen 1xerre van több robbanás meg ilyesmik meglassulhat a kártya hiszen sok mindent kell számolnia, ezen nincs semmi különös.
Vagy a másik lehetőség a laggolás amit már kiveséztünk elég alaposan itt a fórumban. Ez a akár konfigfüggő is lehet, de legtöbb esetben az ujabb driverek megoldják a gondot. Igaz azzal meg nagyon mellé lehet nyúlni. Én pld még mindig a 10.3a-t használom.
Na sok sikert a nyomozásban! -
Sárpac
nagyúr
Nézd meg afterburnerrel vagy gpuzvel hány százalékig tolja fel a ventit max játék közben.
Ha megvan akkor afterburner segítségével állítsd át a ventiprofilt mondjuk 45fok alatt menjen alapjáraton felette pedig a kimért maxon kezdjen és úgy tovább.
Vannak egyes catalystok amiknek nem tökéletes a monitorozó része és be be akad az fps amikor ventifordulatot emel. Ezért van az, hogy game elején sűrűbben ránt mert emelgeti a venti fordulatát majd ahogy beáll egy értékre úgy kezd szűnni a dolog.Alapfesz alatt a maximumon túl!
-
petrusz82
aktív tag
válasz daneeeeee #11740 üzenetére
Sajnos ezzel a játékkal sokunknak van baja. Én már mindent próbáltam, mégis folyamatosan szaggat. Csak és kizárólag ebben a játékban tapasztalom ezt, még abszulute minimum beállítások esetén is! Esetleg próbáld feltenni a 10.6-os béta drivert, hátha abban már javították a dolgot. Én 10.5 bétával próbáltam, szintén szaggatott. Jelenleg inkább nem játszom vele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PALIT RTX 4080 16GB GDDR6X JetStream- Új, 2 év garancia - Eladó!
- PowerColor AMD Radeon RX 6600 XT HellHound 8GB használt videokártya eladó garanciával!
- JÉG Kisbironak!ASUS TUF GAMING RTX 4090
- Sapphire nitro pulse rx 580 4gb /256 Bit BESZÁMÍTÁSSAL!
- NVIDIA RTX 3060 Ti Founders Edition 8GB használt videókártya eladó garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest