Hirdetés
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- MaxxDamage: (TongFang) Medion Erazer Beast 16 X1 benchmark
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Armor72
csendes tag
Sziasztok!
Nos visszatértem egy kis "füvezés" után a vörösborhoz egy 5870 személyében. Örömmel láttam , hogy a morfológiai élsimítást engedélyezték az 5-os sorozatnál is. DE!! WIN7 ablakokban (pl levelezőprogi) az olvashatatlanság határát súrolják a betűk, ha bekapcsolom ezt a módot. Lehet ezzel valamit csinálni, vagy ez ilyen és felejtős az egész módszer?
-
Armor72
csendes tag
NNa..kösz a segitséget, tényleg orvosolta az ajánlott patch a NFS Shift futását az 5850-emen, Mondjuk az EA-nek automatikusan csatolni kellett volna hozzá, ha már beakciózzák a game-t és a hozzám hasonló hülyék megveszik....

Az Nvidia meg elmehet a sunyiba a szabadalmaival, a jövő úgyis a nem hardverhez kötött videojátékoké---(cloud computing, szuperszélessáv-internet)...Addig is csak ATI és éljen a DirectX 11!

üdv
-
Armor72
csendes tag
Hát reméljük, hamarosan "kiforr" a szoftveres háttér is , mert végül is a lényeg a játékok alatti teljesitményen lenne.
Amúgy nekem sokféle kártyám volt mindkét gyártótól (Az első P2-P3 as gépeimben nV karik voltak Geforce MX400/4200Ti
) és mindig volt egy korszak amikor választani kellett, mert bizonyos nagy cimek jobban mentek ezen/vagy azon. Minden attól függ, ki mit szponzorál a háttérben ugyebár.Az NVIDIA viszont az átnevezösdi miatt nálam kivágta a biztositékot pár éve, úgyhogy hajrá Vörösök!!!!

-
Armor72
csendes tag
Sziasztok!
Need for Speed: Shift-tel és az 5850-essel milyen tapasztalatok vannak?Én nem vok egy nagy autós játék fan, de baromi égő, amikor magas beállításokkal, 4x élsimítás mellett a gyermek közli 1-2 pályánál, hogy szaggatunk rendesen. Óriásit változik az fps szám!
Egy MSI HD5850 OC-s példányom van, Win7 64 bit és10.4 Catalyst mellett
Proc: q9650 alapon, Memória: 2x2 Geil 1066 DDR2, ASUS P5QL Pro.banüdv

Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Guild Wars 2 (GW2)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- OLED TV topic
- Formula-1
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Linux kezdőknek
- Eredeti játékok OFF topik