- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
HaZsolt
őstag
Szia!
5970+5870+5850+5830. 5750+5770. Ezek mennek CF-ben. Tehát 5800-ast nem tudsz 5700-al összeengedni. Tápegységben pedig egy jó 650-es Chieftec, vagy Corsair. Nekem elvitte az 500-as Chieftec is az 5850+5830-as kombót 6 magos Thubannal meghajtva de már nagyon melegedett. Egy 650Wattos szerintem már elviszi korrektül. -
Daffni2
addikt
Itt megnézheted.
-
kasa85
őstag
Szia.Nekem is szokott nagyon ritkán csinálni ilyen sípolásokat nagyon válogat inkább játékoknál csinálja ezt.Tuti teszt,ha gondoljátok próbálja ki más is.Akinek meg van a S.T.A.L.K.E.R. Call of Pripyat nevű játék elindítod aztán a menüben már ezerrel sípol a vga érdekes mikor a játék elindul akkor abbahagyja a sípolást kerregést a lényeg hogy a menüben legyél tuti kapsz egy ingyen koncertjegyet
.Akár milyen Ati kártyám volt tuti nótára kelt nem azért mert hude jó a game
Másik táppal is próbáltam úgyhogy 1000% a kari koncertezik.Tény,hogy lehet más is esetleg az a jele ha a táp csinálja hogy száradnak a kondik gondolom nem mai darab,vagy akkor ha nagyon csúcson járatod a tápot vagyis majdnem 100%ban ki használod, ha nem akkor mindenféleképpen a kari lehetséges a fő zajhatás okozója.
Végül is annyira nekem nem zavaró mert a 10db 12-14cm-es ventik lenyomják a kari sípolós hangját + az DTS 5.1 házimozi hangfalszett kakaón egy kis szomszéd üvöltésével megspékelve tuti gyógyír
-
CptMisi
őstag
Ehh, ipon...Én sok rosszat hallottam róla, saját tapasztalataim alapján meg nincs gond, kérdezd meg tőlük telefonon, hogy mi a teendő...biztosan a vga sípol? vagy inkább e-mail, azt írták, az a legpraktikusabb
Garancia: rma@iPon.hu (e-mailben maximum egy órán belül válaszolunk, nyitvatartási időben)Nagynozi: nekiveselkedtem...
-
Giot
addikt
.............hát ragaszd vissza valamilyen oldószeres ragasztóval pld Emfi-fix, Pálma-fix ezek bírják a magasabb hőt is. Annyi a trükkje hogy meg kell kenni mindkét ragasztandó felületet vékonyan hogy szinte alig látszódjon. És mielőtt összenyomnád várni kell vele 5-10 percet hogy megszáradjon a felületen a ragasztó annyira hogy amikor kézzel hozzáérsz ne ragadjon. Ekkor jó erősen összenyomni és stabil lesz mint a beton.
-
bajtokarpi
őstag
Üdv.!
El kell, hogy meséljem nektek, hogy jártam. Visszavittem a 8800 gts-karimat gariba a volt alien computerhez, most AB Informatika. Az eladó srác így kezdte, hogy nem egyszerű legariztatni ezeket a rég vásárolt (2007.08.14.) kártyákat min. 1 hónap, mondtam sebaj had menjen. Veszi fel az adatokat, erre megkérdezi, hogy hol van a gyári számot igazoló vignetta a kártya hátoldaláról? Erre én honnan tudjam, miért nincs rajta
Erre ő, nincs bizony, és így nem tudják legariztatni. Állítólag rengeteg gond volt ezekkel a vignettakkal, rengetegszer leestek, és ezért nem lehet gariztatni a kártyát!
Szerintetek majdnem agyvérzést kaptam, az tuti. Gondoltam megosztom veletek, ezt a kis storyt, figyeljetek oda arra a kis vignettara, mert baromi fontos!!!
-
WesTM
őstag
Én tüdőből szoktam fújni a 3850 ref.-nek, utána a hátulján porszívóval már kijön. Mástól hallottam, hogy a ventinél megküldi sűrített levegővel, aztán tiszta a dolog. Bár nem hiszem, hogy ennyi idő alatt nagyon be tudott volna porosodni a kártyád.
De CptMisi ötlete is jó! -
tzsolesz
nagyúr
Az, hogy a kártya hibás, az ebben az esetben nem a gpu gyártójának a hibája, hanem a RAM gyártója, illetve az illetékes gyártósor hibája.
Vehetsz NV-t is, és azzal is járhatsz ugyan így, hiszen se az NV, se az AMD/ATI nem tud kezességet vállalni a különféle gyártók munkájáért (Asus, Gigabyte, Sapphire, MSI, stb...).
Azt látom, hogy kapkodnak.
-
Gicz
addikt
nemis azért húzom
csak 3DMarkban megnéztem mit tud, de pl crysis nál jól jön aza +30% fps! nem szaggatott 4850 CF-el sem, de igy nőt a minimum fps, ami real life mod, meg uj textura csomag stb, kicsit dob a crysis graf ján
de amugy alapon használom, a hűtője 25% on megy automatán a GPU 55 fokos, és MW2 multiban nincs gond fps-el, folytona 91 re korlátozott értéken van!
és igen, mivel azért ez mégiscsak fesz emelés, nem kockáztatnám +5 ezer forint miatt a garanciát... ha vmi baja lesz a kártyának és nemtudod rá visszatenni az eredeti biost mielőtt visszaviszed... hát biztos nem lesznek vmi készségesek a cserét illetően
-
Gicz
addikt
Én a helyedben mindenképp felhívnám az ipon-t, és megkérdezném tutira, h az "ottvan e a kezükben" vagy csak rendelik valahonnan.
és nézd meg a kártyát a dobozban még ott, mert én csak otthon néztem meg és mind2 msi radeon 4850 ből amit akkor vettem hiányzott a crossfire-csati!!!!!! holott a dobozra az is rá volt irva mint tartozék, ami benne kellene hogy legyen.
őkmeg aztmondták mért nem néztem meg a boltban, ugyhogy +5K volt még a csati
-
Razermazer
őstag
Hát nekem van és az én fülemnek jó mondjuk nekem 5870-van de egykutya a hűtőjük tehát a radeoné csendesebben morgósabb, volt pont ilyen gtx-em, és a két ventilátor hát elég érdekes hangokat adott alacsony fordulaton, olyan magasabb frekvenciás zajt ami elég idegesítő volt, de ízlések és pofonok. A másik bent kavarja a levegőt ami nem túl jó már a gtx míg a radeon az kifújja a házból a meleget.
-
Cyberpunk
félisten
Nekem is GTX260 van igaz nem Gainward egy sima referencia hűtésű. De állítom hogy szinte semmi hangja. Persze mert nálam van hangosabb dolog is a gépben
De nem csak idle-ben load-ban is egész halknak mondható. Radeon-okon elég ratyi a gyári ref. hűtő, bár állítólag a HD5800-as szérián csiszoltak már ez ügyben is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy J6 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest