Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Pajac: A csodálatos mandarin
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
HaZsolt
őstag
Szia!
5970+5870+5850+5830. 5750+5770. Ezek mennek CF-ben. Tehát 5800-ast nem tudsz 5700-al összeengedni. Tápegységben pedig egy jó 650-es Chieftec, vagy Corsair. Nekem elvitte az 500-as Chieftec is az 5850+5830-as kombót 6 magos Thubannal meghajtva de már nagyon melegedett. Egy 650Wattos szerintem már elviszi korrektül. -
Daffni2
addikt
Itt megnézheted.
-
kasa85
őstag
Szia.Nekem is szokott nagyon ritkán csinálni ilyen sípolásokat nagyon válogat inkább játékoknál csinálja ezt.Tuti teszt,ha gondoljátok próbálja ki más is.Akinek meg van a S.T.A.L.K.E.R. Call of Pripyat nevű játék elindítod aztán a menüben már ezerrel sípol a vga érdekes mikor a játék elindul akkor abbahagyja a sípolást kerregést a lényeg hogy a menüben legyél tuti kapsz egy ingyen koncertjegyet
.Akár milyen Ati kártyám volt tuti nótára kelt nem azért mert hude jó a game
Másik táppal is próbáltam úgyhogy 1000% a kari koncertezik.Tény,hogy lehet más is esetleg az a jele ha a táp csinálja hogy száradnak a kondik gondolom nem mai darab,vagy akkor ha nagyon csúcson járatod a tápot vagyis majdnem 100%ban ki használod, ha nem akkor mindenféleképpen a kari lehetséges a fő zajhatás okozója.
Végül is annyira nekem nem zavaró mert a 10db 12-14cm-es ventik lenyomják a kari sípolós hangját + az DTS 5.1 házimozi hangfalszett kakaón egy kis szomszéd üvöltésével megspékelve tuti gyógyír

-
CptMisi
őstag
Ehh, ipon...Én sok rosszat hallottam róla, saját tapasztalataim alapján meg nincs gond, kérdezd meg tőlük telefonon, hogy mi a teendő...biztosan a vga sípol? vagy inkább e-mail, azt írták, az a legpraktikusabb

Garancia: rma@iPon.hu (e-mailben maximum egy órán belül válaszolunk, nyitvatartási időben)Nagynozi: nekiveselkedtem...

-
Giot
addikt
.............hát ragaszd vissza valamilyen oldószeres ragasztóval pld Emfi-fix, Pálma-fix ezek bírják a magasabb hőt is. Annyi a trükkje hogy meg kell kenni mindkét ragasztandó felületet vékonyan hogy szinte alig látszódjon. És mielőtt összenyomnád várni kell vele 5-10 percet hogy megszáradjon a felületen a ragasztó annyira hogy amikor kézzel hozzáérsz ne ragadjon. Ekkor jó erősen összenyomni és stabil lesz mint a beton.
-
bajtokarpi
őstag
Üdv.!
El kell, hogy meséljem nektek, hogy jártam. Visszavittem a 8800 gts-karimat gariba a volt alien computerhez, most AB Informatika. Az eladó srác így kezdte, hogy nem egyszerű legariztatni ezeket a rég vásárolt (2007.08.14.) kártyákat min. 1 hónap, mondtam sebaj had menjen. Veszi fel az adatokat, erre megkérdezi, hogy hol van a gyári számot igazoló vignetta a kártya hátoldaláról? Erre én honnan tudjam, miért nincs rajta
Erre ő, nincs bizony, és így nem tudják legariztatni. Állítólag rengeteg gond volt ezekkel a vignettakkal, rengetegszer leestek, és ezért nem lehet gariztatni a kártyát!
Szerintetek majdnem agyvérzést kaptam
, az tuti. Gondoltam megosztom veletek, ezt a kis storyt, figyeljetek oda arra a kis vignettara, mert baromi fontos!!! -
WesTM
őstag
Én tüdőből szoktam fújni a 3850 ref.-nek, utána a hátulján porszívóval már kijön. Mástól hallottam, hogy a ventinél megküldi sűrített levegővel, aztán tiszta a dolog. Bár nem hiszem, hogy ennyi idő alatt nagyon be tudott volna porosodni a kártyád.

De CptMisi ötlete is jó!

-
tzsolesz
nagyúr
Az, hogy a kártya hibás, az ebben az esetben nem a gpu gyártójának a hibája, hanem a RAM gyártója, illetve az illetékes gyártósor hibája.
Vehetsz NV-t is, és azzal is járhatsz ugyan így, hiszen se az NV, se az AMD/ATI nem tud kezességet vállalni a különféle gyártók munkájáért (Asus, Gigabyte, Sapphire, MSI, stb...).
Azt látom, hogy kapkodnak.
-
Gicz
addikt
nemis azért húzom
csak 3DMarkban megnéztem mit tud, de pl crysis nál jól jön aza +30% fps! nem szaggatott 4850 CF-el sem, de igy nőt a minimum fps, ami real life mod, meg uj textura csomag stb, kicsit dob a crysis graf ján 
de amugy alapon használom, a hűtője 25% on megy automatán a GPU 55 fokos, és MW2 multiban nincs gond fps-el, folytona 91 re korlátozott értéken van!
és igen, mivel azért ez mégiscsak fesz emelés, nem kockáztatnám +5 ezer forint miatt a garanciát... ha vmi baja lesz a kártyának és nemtudod rá visszatenni az eredeti biost mielőtt visszaviszed... hát biztos nem lesznek vmi készségesek a cserét illetően
-
Gicz
addikt
Én a helyedben mindenképp felhívnám az ipon-t, és megkérdezném tutira, h az "ottvan e a kezükben" vagy csak rendelik valahonnan.
és nézd meg a kártyát a dobozban még ott, mert én csak otthon néztem meg és mind2 msi radeon 4850 ből amit akkor vettem hiányzott a crossfire-csati!!!!!! holott a dobozra az is rá volt irva mint tartozék, ami benne kellene hogy legyen.
őkmeg aztmondták mért nem néztem meg a boltban, ugyhogy +5K volt még a csati
-
Razermazer
őstag
Hát nekem van és az én fülemnek jó mondjuk nekem 5870-van de egykutya a hűtőjük tehát a radeoné csendesebben morgósabb, volt pont ilyen gtx-em, és a két ventilátor hát elég érdekes hangokat adott alacsony fordulaton, olyan magasabb frekvenciás zajt ami elég idegesítő volt, de ízlések és pofonok. A másik bent kavarja a levegőt ami nem túl jó már a gtx míg a radeon az kifújja a házból a meleget.
-
Cyberpunk
félisten
Nekem is GTX260 van igaz nem Gainward egy sima referencia hűtésű. De állítom hogy szinte semmi hangja. Persze mert nálam van hangosabb dolog is a gépben
De nem csak idle-ben load-ban is egész halknak mondható. Radeon-okon elég ratyi a gyári ref. hűtő, bár állítólag a HD5800-as szérián csiszoltak már ez ügyben is 
Új hozzászólás Aktív témák
- SSD kibeszélő
- Eredeti játékok OFF topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Képernyős trükkök növelik a notebookok üzemidejét
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- LEGO klub
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3453, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3408
- Samsung Galaxy Buds FE
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
.Akár milyen Ati kártyám volt tuti nótára kelt nem azért mert hude jó a game
Végül is annyira nekem nem zavaró mert a 10db 12-14cm-es ventik lenyomják a kari sípolós hangját + az DTS 5.1 házimozi hangfalszett kakaón egy kis szomszéd üvöltésével megspékelve tuti gyógyír

de lehet, hogy Sárpacnak van igaza

Erre ő, nincs bizony, és így nem tudják legariztatni. Állítólag rengeteg gond volt ezekkel a vignettakkal, rengetegszer leestek, és ezért nem lehet gariztatni a kártyát!
, az tuti. Gondoltam megosztom veletek, ezt a kis storyt, figyeljetek oda arra a kis vignettara, mert baromi fontos!!!

De nem csak idle-ben load-ban is egész halknak mondható. Radeon-okon elég ratyi a gyári ref. hűtő, bár állítólag a HD5800-as szérián csiszoltak már ez ügyben is