- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Gurulunk, WAZE?!
- weiss: Pant* rant
- Klaus Duran: 2025 dude
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Repsol600
addikt
válasz
picirizs #31477 üzenetére
Hát igen ki kellene pucolni rendesen, szétszedni, újrapasztázni, biztosan már beton kemény a paszta alatta. Ahogy a kolléga is írta, a ventit se ártana szétszedni és bekenni valami kenőanyaggal (én lítium bázisú zsírral szoktam, amit kis olajjal összekeverek, ez csodát tud tenni még a zörgő ventivel is
)
Ha a közelbe laknál, én szívesen megcsinálnám, de egyébként nem nagy dolog, csak óvatosan kell, nehogy letörj valamit róla. -
djculture
félisten
válasz
picirizs #31477 üzenetére
Igen ajánlatos mert a por a venti alatt betud rakódni a szélcsatornába és olyankor a hűtés a nullával egyenlő. Én még a vcentit is kiszoktram ilyenkor csavarozni alul fogja 3 csavar kilehet szedni szétszedés nélkül is, lehúzom az alján a matricát majd pár csepp műszerolajjal vagy wd40-el befújom, utána ha túlfolyt letörlöm a kúlső múanyagról a lét és visszaragasztom a matricát. Ez is olyan művelet amit néha nemárt elvégezni máskét a por berágja a ventit és vagy végképp besül vagy csak kevésbé tudja felvenni a fordulatszámát.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Garanciális gamer notebook RÉSZLETRE bank és kamat nélkül, gyors szerződéssel! ASUS TUF Gaming F16
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! R5 3600 / RTX 2060 / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest