Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: A végtelenbe...
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
Új hozzászólás Aktív témák
-
Repsol600
addikt
válasz
picirizs
üzenetére
Hát igen ki kellene pucolni rendesen, szétszedni, újrapasztázni, biztosan már beton kemény a paszta alatta. Ahogy a kolléga is írta, a ventit se ártana szétszedni és bekenni valami kenőanyaggal (én lítium bázisú zsírral szoktam, amit kis olajjal összekeverek, ez csodát tud tenni még a zörgő ventivel is
)
Ha a közelbe laknál, én szívesen megcsinálnám, de egyébként nem nagy dolog, csak óvatosan kell, nehogy letörj valamit róla. -
djculture
félisten
válasz
picirizs
üzenetére
Igen ajánlatos mert a por a venti alatt betud rakódni a szélcsatornába és olyankor a hűtés a nullával egyenlő. Én még a vcentit is kiszoktram ilyenkor csavarozni alul fogja 3 csavar kilehet szedni szétszedés nélkül is, lehúzom az alján a matricát majd pár csepp műszerolajjal vagy wd40-el befújom, utána ha túlfolyt letörlöm a kúlső múanyagról a lét és visszaragasztom a matricát. Ez is olyan művelet amit néha nemárt elvégezni máskét a por berágja a ventit és vagy végképp besül vagy csak kevésbé tudja felvenni a fordulatszámát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 14 pro 128GB 100% (1év Garancia)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GoPro HERO12 Black (CHDHX-121-RW) akciókamera
- Apple iPhone 14 Plus 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- Lenovo X13 Thinkpad Gen2 WUXGA IPS i5-1145G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

)