Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
válasz
Remus389
üzenetére
Volt már egyszer 4870x2-m, nem kérek belőle többet, főleg hogy azóta csak még komplikáltabb (ahogy már írták: tesszelálás, stb).
Amúgy 5850-em van, nem 70.
A Skyrim pl. épp csak hogy elmegy Ultra-n akadozgatás nélkül (és szépnek még így sem mondanám, ezért van Ultra-n, nem csak High-on). Alaposan megéreztem mikor felráncigáltam a kártyát alap 7xx-ről 1Ghz-re, így már csak ritkán esik 60 alá az fps, de még megteszi itt-ott.
Amit előtte toltam, az az AC2
volt. Általában szépen futott, de volt, mikor itt-ott belassult (viewpoint-okon szétnézve egyenesen akadt). - Itt megjegyzem, hogy ehhez a játékhoz a deferrend rendering miatt SSAA kell, amiből csak 2x-et bírt el, pedig 4x lenne az igazi.A következő a Mass Effect 3 lesz, és nem próbáltam még ki, de azt tudom, hogy ebben az UE3 motorban is csak az SSAA működik rendesen, de 4x már az előző részben sem bírt el az 5850, csak 2x-et, és itt-ott azzal is belassult. És gondolom a 3. rész nem lesz kisebb GPU igényű, mint az elődei.
De pl. még korábban a Dragon Age 2-ben le kellett mondanom a legmagasabb minőségi fokozatról, pedig úgy sokkal szebb volt az árnyalás (csak épp 30 fps is alig volt meg úgy).
Ja, és persze a Crysis 2-t sem fullon toltam...Nem mondom hogy nem lehet vele élvezetesen játszani, de már tavaly is volt olyan játék, aminél alább kellett kicsit adni a beállításokból és amikkel mostanában játszom azokban sem garantált a 60 fps, csak úgy egész szépen futnak (általában 60-al). És nem is rohanok még a boltba a HD7-ért, csak már tervben van véve, hogy lassan kéne egy új VGA.
Új hozzászólás Aktív témák
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- SAPPHIRE RX 9060 XT 16GB GDDR6 PULSE OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- Gigabyte AORUS GeForce RTX 5070 Ti MASTER 16G OC DLSS4 Gar 2028.03.22 Alza
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- XFX 6600XT 8GB
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB RAMPAGE Shiva ADATA 600W
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 500GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 750W
- Eladó egy Clevo PA71HS-G i7 7700hq Gtx1070 Kérlek olvasd végig a hirdetést
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570 AORUS ELITE X570 alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
volt. Általában szépen futott, de volt, mikor itt-ott belassult (viewpoint-okon szétnézve egyenesen akadt). - Itt megjegyzem, hogy ehhez a játékhoz a deferrend rendering miatt SSAA kell, amiből csak 2x-et bírt el, pedig 4x lenne az igazi.