Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
Glottis
üzenetére
Akkor miért nem váltasz vissza valami 5850-félére? Megmondom a frankót, nekem elég sok rossz tapasztalatom van a nem refi karikkal, vagy jó, vagy nem, és sajnos több a nem....
A sapphire saját cuccai közt is akadnak igen jók, meg nem annyira jól sikerültek is, hogy úgy mondjam. A Sapphire nagy rákfenéje, hogy olcsóbb alkatrészekből építkezik, ami könnyen a minőség rovására megy.
Vagy itt vannak a friss 6850/6870-ek, elég sok refi is, talán azok is megérnének egy próbát, és még pénzed is maradna.
Vagy vmi használt refi 5850, talán mind közül az a legjobb mindent összevetve....(#16542) tom_tol: Nekem 10.10 van fenn megjelenése óta, nem volt vele bajom, a 10.11 is szimpi nekem....
(#16543) yodamastah: Amíg nincs stabilitás, addig nincs honnan elindulni tuningolni...

(#16544) Dj Dekko!:Semmi értelmét nem látom ennek az új PCI-nak. Elég memória kell a VGA-ra, és olyan beállítást kell belőni a játékban, ami nem tölti ezt a memóriát túl. Ilyenkor még az 1.0-s 16-os slot is bőven túl sok.... Ha meg kevés a VRAM, akkor a 32 sávos PCI 5.0-d is fújhatod, mert be fog szaggatni, mint a huzat.....
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Quansheng UV-K6 adóvevő eladó
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Vagy vmi használt refi 5850, talán mind közül az a legjobb mindent összevetve....