Hirdetés
- Send to qBittorrent (with SavePaths): Egy apró Firefox kiegészítő qBittorrenthez
- Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- A Magyar Néphadsereg emlékére
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Ketogén étrend
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- [K2]: AnyDesk átverés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dark KillerX
addikt
válasz
->Raizen<-
üzenetére
Van itt Vistás/Win7-es is.[link]
-
Robi BALBOA
őstag
válasz
->Raizen<-
üzenetére
Montam én, hogy xp-n meglesz a 20k simán!
És még a proci pontot is jól tippeltem. (5500 körülre!)
-
Lacika001
aktív tag
válasz
->Raizen<-
üzenetére
a sensors fülön kiírja, az nem jó?
-
joshua7
veterán
válasz
->Raizen<-
üzenetére
Mondod te mikor abszolút vga limitbe vagy.
Ezzel mit is akarsz mondani?
Ezt se mondanám mert pl sima 4850el a bionic commando megy simán full HD felbontásba 4x aa-val és nem venni észre jelentős fps csokkentést ez csak egy példa volt.
Ki mondta, h nem megy fullHD-ben AA-val az a játék egy 4850-en? Én nem erről beszélek itt...

Vantage... Már megint általánosságban beszélsz (milyen felbontás? AA van vagy nincs?)... Vantage-nél max CF meg SLI nem vgalimites, az alatt a procifreki emelésével a gpu score nem fog emelkedni. És itt 1280/noAA-ról beszélek! De tolj csak rá 1920/4AA-t, megnézném, ott mit számít a proci.

-
Voyage
aktív tag
válasz
->Raizen<-
üzenetére
Na ja, kár, hogy egy betűt nem értek belőle.

Illetve minden 32bit-es win-hez való, atiflash frankón megmondja, hogy nem jó a 64bit-es win7-hez.Lacika001: Oké, hogy utolsó oldalon húzgálom a csúszkát, de azt max egy bios file-ba tudom lementeni. Na de a bios fájlt hogy applikálom rá a vga-ra?
Anno talán 8800gts-el mintha mégis csináltam volna ilyet, de ott hulla jó volt, egy fájlt kiválasztottam, rámentem hogy flash, végigment egy csík, majd restart, és kész.
-
Voyage
aktív tag
válasz
->Raizen<-
üzenetére
Imi87: BIOS modról mit lehet tudni?
Hogyan kellene csinálni?
Olyat még nem csináltam sose... 
-
Voyage
aktív tag
válasz
->Raizen<-
üzenetére
MSI is van, de van itt minden...

Van MSI 5850-em is, giga 5850-em is, volt giga 5870-em is, meg még volt egy pár vga-m 58xx-es sorozatból.
-
joshua7
veterán
válasz
->Raizen<-
üzenetére
Elég baj akkor... a 06 népszerű, de ma már totálisan cpu-limites, épp emiatt gyakorlatilag semmi köze nincs egy kártya játékok terén mutatott teljesítményhez. Mivel minden mai játék erősen vga-limites nagyobb felbontásban, főleg AA-val, így a 06-ból az égvilágon semmire nem tudsz következtetni. A jövőre nézve jó a 4 mag, de már ezt is hosszú ideje hangoztatják, aztán a játékok többsége jó ha a 2 magot kihasználja...
-
huby80
senior tag
válasz
->Raizen<-
üzenetére
Igazábol amint lesz lové jöhet a 4mag!!
Addig marad a 6400+ -
joshua7
veterán
válasz
->Raizen<-
üzenetére
Ugye nem mondod komolyan, h egy 3dmark alapján adsz tanácsot? Ami 1280-ban fut AA nélkül?

Ez a 'kihajtja-e?' nevezetű baromság kismillió dologtól (grafikai részletesség, felbontás, AA) függ. Ha történetesen a kolléga 1920-bn játszik 8AA-val, akkor a játékok vagy 90 %-ban egy alap 6400+ sem lenne kevés... -
Robi BALBOA
őstag
válasz
->Raizen<-
üzenetére
Win7 alatt kaptad a 18440 pöttyöt?
Szerintem xp-vel simán meglenne neked is a 20k!
Múltkor néztem, hogy egy 3,8-ra húzott q9550 5400pontot kapott a procira win7 alatt én a 3,6ghz-re húzott q6600-al win7 alatt kaptam 4900 pontot, 3,8ghz-en meglenne a 5200 pont nekem is.
De Pl: win xp alatt egy q9550 3,8ghz-en már 6100 pont fölött kap, úgyhogy a win7 és az xp között ennyi különbség van! (Sajnos)Nekem is 19k körül megy win7-el(proci húzva,vga alapon)
-
cowboy_bebop
őstag
válasz
->Raizen<-
üzenetére
Esetleg 1ghz 1.2 volton?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
cowboy_bebop
őstag
válasz
->Raizen<-
üzenetére
Én meg 60K-ért és mivel az enyémben volt Dirt 2 is, azt eladtam 6K-ért; összességében 54K-mba fájt az 5850.
Akkor most még nálad is menőbb gyerek vagyok?
-
boeing
őstag
válasz
->Raizen<-
üzenetére
Igen csak ajálani tudom a 5850-est,cool lett,és még meg sem mutata a erejét.

-
KlezOne
tag
válasz
->Raizen<-
üzenetére
Na az szuper

Grat a karihoz!
Remélem az én gigásomnak sincs semmi baja.(Nálam van már, de kiprobálni csak hétvégén tudom csak, amugy én is kaptam dirt kupont).
-
->Raizen<-
veterán
válasz
->Raizen<-
üzenetére
A legújabb everest 1520 stream procit ír ki 1440 helyett nekem eléggé jól jártam ezzel a gigabyte karival!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
00roli00
aktív tag
válasz
->Raizen<-
üzenetére
Kicsit több is trémark stabilan.
#3914:azt a kékhalált kifejtenéd bővebben? Én is szarakodtam fesszel meg frekivel ezer kifagyással mire kb. megtaláltam a karim határait.
-
KlezOne
tag
válasz
->Raizen<-
üzenetére
Értem, és a ciripelés vajon miért lehet?Lehet köze hozzá hogy milyen táppal megy? Nekem egy Corsair tx750w-es lesz, az biztos elég lesz a 6-6-os csatihoz.
-
Romvr
őstag
válasz
->Raizen<-
üzenetére
Én úgy tudom hogy a játékokban a tesszellációt is 4 lépésben lehet majd állítani (tudjátok: Off-Low-Medi-High). Ha nem lehetne akkor sokaknál nem bírná a játék a dolgot és ezért nem is fizetnének be rá míg nincs emberi áron normális Dx11 kártya.
HUF ingadozás mindig szívás. Majd akkor veszek karit ha erősödik, vagy a brókerem visszaszól hogy "vegyél mert eladok"
. -
TomiLi
addikt
válasz
->Raizen<-
üzenetére
Ezek szerint akkor egy játéknál rosszabb a helyzet....
Driveresen ezen lehet javítani? Mármint, hogy a tesszeláció ne menjen ennyire az FPS rovására? -
Robi BALBOA
őstag
válasz
->Raizen<-
üzenetére
Reméljük a környékeden jófajta giga 5850-ek vannak!

Amúgy milyen feszel megy 3,33at a procid, miért nem megy többet a lap miatt, milyen G0-ás?
-
Robi BALBOA
őstag
válasz
->Raizen<-
üzenetére
Miért nem veszel inkább ASUS-t vagy Sapphire-t, a gigából van egy rossz széria nehogy kifogd!
Amúgy a Q6600 3,4ghz-en bőven elég, hidd el még 3-3,2ghz-en is elég lenne!
Új hozzászólás Aktív témák
- SSD kibeszélő
- OTP Bank topic
- iPhone topik
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- One mobilszolgáltatások
- Formula-1
- Milyen videókártyát?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Az iPhone Air buktája elkaszálhatta vékonyítási lázat
- További aktív témák...
- XFX Speedster SWFT 319 Radeon RX 6800 CORE 16GB 256bit, ALZA számla és garancia 2027.10.13-ig!
- GAINWARD GeForce RTX 3080 Phantom
- 27% - MSI RTX 4060 Ti VENTUS 3X OC 8GB GDDR6X Videokártya!
- XFX Quicksilver AMD Radeon RX 7800 XT Magnetic Air - Arctic White - Alza garancia 2028.02.25.
- GIGABYTE AORUS Radeon RX 580 8GB - MINDEN TARTOZÉKÁVAL.
- Ha mindkettőt viszed, 170ért tied! - Apple Thunderbolt Display
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3942, 100% Akkumulátor
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Olyat még nem csináltam sose... 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)