- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apucy01
őstag
Minek baszogatlak ilyenekkel? Felvezetés.., ha NV-s címekkel tolod akkor 1070/980Ti
Emberek!! vírusos lett az OSH!!!! NV kártyát ajánlgat itten!!!!
MÁS: kicsi Troll mondtam én hogy elrontod!!!
-
Habugi
addikt
Agyonvágott NV chipes kártyát ne vegyél..
960/970/1060 felejtő listára nyugodtan, 1060 6GB talán, de csak a vRam mennyiség miatt.
Ülnöd kéne még egy kicsit a dolgon, megvárni az újakat, áresés stb.
Kijelző..
Kösd össze a kettőt, a "megérte" hatásra is rápakol.
A pénz részt ugorjuk át, ismerjük egymást egy ideje így a virtuális téren át (ház/vízépítés..
).
Ez a VGA téma nálad állandó tipródás, olyan vagy mint a himnuszból a bal sors.., néha kísértetiesen emlékeztetsz valakire, megvagy ugye-e, kell ez neked?
Pénze pedig arra van az embernek amire szán... <---
Minek baszogatlak ilyenekkel? Felvezetés.., ha NV-s címekkel tolod akkor 1070/980Ti apróról és tegyél mellé magadnak egy 27" WQHD IPS kijelzőt, 2-3évig eszedbe sem fog jutni sem a VGA sem a kijelző.
Most jön az a rész ahol számba veszed ezt az egészet miért Ne és le akarod írni nekem, szupi de kímélj meg, ehelyett inkább azon gondolkodj hogy miért Igen..
Kthxby
-
Pickit3
aktív tag
-
ViZion
félisten
válasz
Beretvás #3188 üzenetére
+1
"nem vennék 4 gigás alatt ha tellene rá hogy 4 vagy felettit vegyek."
Ennyi. 2 és 3 GB-vel elvoltam eddig, kb. ugyan azokkal tolom (Shadow of Mordor, MWO, nagyritkán BF3)... a többi kedvencem régi, azoknak a 950 is overkill. Legfontosabb az MWO, azt naponta tolom.MWO fórumban azt írják, inkább CPU függő az FPS, mint VGA... WAT??? És többen is írják, h CPU limites, nem GPU, mert a krájendzsint megbuzgerálták. Elvileg 1060 már full-full fHD-ra, fölé ajánlják a 980-at és a fury-t. Első körben a "particles" ami limitál, CPU számolja, de a látvány "része". Med-high beállításon nekem már megfelel, szal. ez nem változik. AMD-t bűnteti erősen. Sokan panaszkodtak, nekem sem volt sokkal erősebb a 280X, mint most a 950... pedig nem egy kategória elvben. MWO-val is meg tudnak etetni 3,2-3,5 GB VRAM-ot. Ehhez hozzátartozik, h amíg van hely, nem pucolgatja ki a nem használt cuccokat semmi, gyanús, h nem létszükséglet ennyi neki sem.
Lényeget megtaláltam:
"GPU-wise, anything GTX 970 or beyond should max out MWO. Well, pub matches at 1080p, anyway, and likely all FW matches as well. FW really starts to eat up the VRAM, though, so at resolutions beyond 1080p I think you will end up needing a 6GB or 8GB framebuffer instead of the 4GB that cards like the GTX 980 offer. "Vagyis FW-hez (Fraction Wars) kell a jobb VGA, ott nagyok a mapok, több a mech, etc. Én főleg nem ezt, hanem QP-t (Quick play) játszom, kisebb mapok, kevesebb mech, olcsóbb VGA...
Nézegettem teszteket, hát sajna a 470-et a 1060 3 GB-os sok helyen veri azért, Ram mennyiség ide vagy oda...
ehh, még alszom rá párat... -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Lacielvtárs #3187 üzenetére
Én akkor azt mondom, hogy kisebb 1080p, vagy 1440p megjelenítő, és max skálázni 4K-ra.
Ha bírja a hardver.
-
Beretvás
veterán
válasz
Gyuri27 #3186 üzenetére
hát mitmondjak elvagyok én a 2 gigással is, sosem teszem maxra a grafot.. fityfasz mindég van amit nem is látok de huzza a vasat feleslegesen. helyesbitek akkor nem vennék 4 gigás alatt ha tellene rá hogy 4 vagy felettit vegyek.
(#3187) Lacielvtars liliurnö a 280x má nincs meg neki ugytudom..
-
Lacielvtárs
nagyúr
arra gondolok Mester....
arra gondolok...
vga csere? ennyire el vagyok maradva?
vagy nem elég a 280X vagy mi volt legutóbb neked?
monitornál szerintem elég a fullhd, bár nem tudom pc világban mennyire terjed a 4k, de a film iparban semmi értelme a 4k-s tévének, mert szinte nincs használható 4k tartalom, ami meg van, azok úgyis olyan xar filmek, hogy divx-ben is elég ha meghagyja az ember fiJJa, lánnya -
Gyuri27
félisten
válasz
Beretvás #3183 üzenetére
Felbontás kérdése azt gondolom. Úgy látom fhd és minden más magas-nál már kell az új játékok alatt.
Aztán láttam pl bf-nél, hogy tudnak olyan beállítást tolni, hogy 6 fölött eszik. Szóval mondom igények kérdése.
Azt is olvasom, hogy 3 gigás lószart kb senki nem favorizál. Kivéve a ződ majmokat, de rajtuk ugye szem ellenző van. -
ViZion
félisten
válasz
Lacielvtárs #3166 üzenetére
Helló itt megint!
Ne légy szomorú, gondolj arra, h másnak is szar...Agyalok a karácsonyi VGA cserén. 950@2 GB van most, átmeneti karinak vettem. Marhára meglepett, alig kellett butítani a 280X-es beállításokból. Néztem a 470-et, hááát... sokat kajol és nV szponzorált gémekkel tolom, oda pont nem jó sajna, 280X-et is büntették. 1060@6GB már sokallom az árát, 1050 és 1050 Ti@4 GB-t eléggé lehúzzák, árban 2/3-a a 1060@3 GB-nek, teljesítményben nem a legjobb azért, bár előrelépés lenne a 950-ről.
Szal. kb. 1050Ti@4GB vs.1060@3GB a kérdés. Sokan azt mondják, h a 4 GB csak vakítás a Ti-n. Lehet nem is kell, 280X is 3 GB csak, most meg a 2 GB-ossal is elvagyok... Csak nekem jön ki úgy, h ár/értékben 1060@3GB a király? fHD-ról beszélünk.
Kipróbáltam a 2 monitort, nem jött be. 3-ra nem herdálnék. Esetleg kéeőbb egy 21:9-es, majd... de most fHD abban kell gondolkodni. Vélemények?
-
Beretvás
veterán
Jol bekavart ez a vga csere most. Elég érdekes dolgok vannak. Pl a lappal nem stimmelhet valami mert 16x os slottban baszott lassan áll fel a rendszer sokára ad képet reszetnél is, de ugye eddig is 110 es pci freki kellett valamiért neki. 8x osban jol indul ezt eddig is tudtam. Most futtattam egy kis tesztet"time spy" menyit bukok a 8x al. Hát alig valmi pár % az oké is. De akkor láttam hogy a cpu score meg kevesebb lett. Lehet bios update lesz ha vacakol.
Vagy ha 8x slotban van a vgs az lehet kihatással a teszt alatt a cpu score-r?
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Hát, a műtét manapság már pár hét alatt megvan.
Oh wait..
-
stratova
veterán
válasz
kicsit magamba voltam roskadva és mellé ültem
Fel a fejjel és reméljük nem ment fel benned a pumpa. -
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Lacielvtárs #3161 üzenetére
Bezzeg a házimozi topic, ejj.
-
Televan74
nagyúr
válasz
És merre jártál? Mi van veled?
-
stratova
veterán
válasz
No, csak erre sodort a szél (felénk volt reggel rendesen). Hadi helyzet?
-
Gyuri27
félisten
válasz
Beretvás #3155 üzenetére
Jó neked legszebb. Na de te vak vagy. Ezt azért ne felejtsük, hogy a szád páljon ki.
5 euró lett volna 5 hots skin. Nem tudtam megvenni mert nincs szomszédunk. A legtöbb embernek nálunk nincs is számlája. Vagy ha van akkor azzal vagy neten nem tudsz fizetni vagy nincs rajta 5 euró.
kobi: lul. Neked a sasságod kimerül a csipában.
Na most már eredjetek innen mindenféle félszerzetek. Mert közibetek csapok. Oszt a maradék eszetek is elmegy.
-
Gyuri27
félisten
válasz
Beretvás #3145 üzenetére
Amottan kéklidérccel megbeszéltük, hogy nem jön be az mis eme remek hűtése. Nem tetszik. persze ettől lehet jó. Meg másnak is tetszhet (annak nincs ízlése), de használd egészséggel (hogy a kukid ne álljon fel többet).
kobi: én tőled? Hát mit akarhat egy sas egy verébtől? De most tényleg?
-
Apucy01
őstag
Vöri mit akarsz te velem heee?
megbűvöllek!!
-
Pickit3
aktív tag
-
-
Pickit3
aktív tag
-
ViZion
félisten
válasz
Televan74 #3127 üzenetére
Az a film egy rakás szar volt. Szomorú, de ez van. A csaj segge vitte a hátán az egészet. Egy órát kellett várni, h mi lesz, 'aztán meg semmi nem volt. Kis csavar, majdnem érdekes lett, de nem, rakás szar.
Jah, nekem is onnan van, asszonyé meg céges OS+office, nekem office sem kell, van fent OO, de szvsz 5 alkalommal, ha futtattam. Anyámnak meg Linux mint, kész.
Jah, mutterné' "meghekkelték" a wifit. Illetve a mifit. Ilyen tojása van, ami router. Írtrak, h emelt díjasra küldene SMS-t. Anyám a routerbe be sem tud lépni. Ránéztem, linux ugye, de hátha... nem, nincs vírus.
SMS-t amúgy csak a router menüből lehet küldeni, belépni sem tud. Elállítottam pár dolgot, jelszavakat, etc... meg a voda tiltotta is. Továbbra is fenntartom, h FW-je szar, voda szerint vírus a gépen -
Televan74
nagyúr
Kis könnyű vacsi lesz, mákos guba!
-
Televan74
nagyúr
válasz
hackeeeee #3126 üzenetére
Neked is délalvó!
Most vót az ebéd!
Ma megint költöttem egy cseppnyi összeget.Win7 Pro 32/64bit schawo -nál akciósan 5k.Úgyhogy az új lapon is eredeti lesz a cucc,nem kms szerverezek.
Most találtam. Az Öngyilkos osztagról szakszerűen : [link] -Nekem tetszett,de sok mindenben igaza van.Számomra 1-2 -szer nézhető aztán felejthető kategória.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Delet!
-
Beretvás
veterán
Reggelteket, lusta népség, küldöm a rézfaccu baglyot, azt jol elvisz majd...
-
Televan74
nagyúr
Jó reggelt!
-
Pickit3
aktív tag
[link] Kenyérpirító javítás, villanyos gitár avagy amikor semmi nem jön össze.
-
Apucy01
őstag
válasz
Beretvás #3106 üzenetére
kicsi Troll te inkább ne a jácá mert még az is el rontod amit nem is lehet elrontaniiiiiiiiiiiiiiiiiii!
Más... a rohadék samu telóm nem akarja az sd kártyát használhatóvá tenni úgy hogy még nem kapsz képet de jobb is mert még écaka el lopnád a a monitoromat meg gondolom akkor má vinnéd az egész hóbelebancot...
-
Televan74
nagyúr
válasz
Beretvás #3103 üzenetére
Köszönöm! Cukiságból bőven megvan a napi adagom.
Más: AC:Syndicate minden ultrán,bekajál 4800mb -ot a VGA -ból,de szép és nagyon jól megy.És még ott van a Fallout4 is, elkezdtem egy kicsit tegnap este és nagyon tetszik az is.
Aztán még ott a Skyrim, be kellene fejeznem a karakterem történetét.Azért még szeretném a MassEffect 1-2-3 végig gyúrni a Androméda előtt,Ott van a GTA5 ideje lenne ezt is végigjátszanom a sztorit.Ami még várat magára a DA:Inquisition, WatchDogs,Heroes VII.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple 16 Pro Max - Natural Titanium - Új, kipróbált
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest