- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gerner1
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Habugi
addikt
válasz
Beretvás #5999 üzenetére
Egyébként ölhatározásra jutottam, ma esélyesen megnézek egy Winfos tiszta telepítést, szóval nekem garantáltan szarabb lesz hidd el..
Nagyon lebegtetik már az új buildet, még addig kell meglépni az Anniversaryt amíg használható, Creators után megint minimum fél évig tiltva lesz az Update.. -
Habugi
addikt
válasz
Beretvás #5997 üzenetére
Én mint igénytelen, állítólagos botfülű mondom néked, az integrált hangkártya nem az a robot amit keresel..
Ámbár,
tuningpuding próbája az evés, PCI-osat letiltod, integráltat békapcsolod, majonezelsz hozzá drivert a gyártói oldalról és jhólmegnízed, kb két gyufaszálat sem kell keresztbetenni a manőverhez. -
Beretvás
veterán
Reggeltet.
Kérdés: a saber lap zajkeltöje milyen?? Ugye most a dg kitakarja a graf egyik ventijének nagy részét mett az also slotban használom bizonyos okok miatt"a miértjébe most ne menjünk bele". Szoval mennyire térhet el hangzásban egy ilyen alaplapi csökevény?
-
hackeeeee
Jómunkásember
Kalandos ez a fogfájós történet, de talán holnap végre rendben lesz. Ma még szenvedünk egy sort, főként a tegnap után.
Reggelt.
-
Beretvás
veterán
nagy a pangás. vagy mindenki matyizik vagy játszotok..
-
Jakuskacsa
senior tag
válasz
Beretvás #5984 üzenetére
Ez relatív. Nekünk nagyon bejött, de nem biztos, hogy mindenkinek tetszik az, ami nekünk. Amúgy van hogy 3 óra úgy elröppen alatta mintha 10 perc lenne. A játék is elég hosszú, sok fejlődés, sok küldetés, érdekes sokszínű játékmenet. Graf is rendben van. Csak szétzabálja a gépet, mint vramból mint rendszerramból sokat eszik. Én fix 60fps el tolom 1440ben maxon, kivétel egy két beállítás, sajnos a cpuból max 4 de inkább 2 szálat használ, azt is gyengén (60%). Szokásos ubi opimalizáció, inkább intelen fut jobban szerintem, de az fx-el is szépen kihajtccsssaaa.
-
Habugi
addikt
Mindenki bátran támadja a hétfőt, esélye sincs, nem ejtünk foglyokat!!
Tegnap délelőtt felraktam az Ubisoft féle UHD textúra pakkot a Primal mellé, +1 játék a 1080p 4GB vRam kevéske listára.., aka 6.7GB.
Zéró FPS csökkenés, nem is esik hasra az ember a kontraszttól, inkább elmegy kategória viszont éhesebb.
-
Televan74
nagyúr
-
Beretvás
veterán
johogy nem alszik má mindenki......
-
Gyuri27
félisten
[link] kurva öreg vagyok.
Nem alszotok pupákok! -
ViZion
félisten
Képregényben foglaltuk össze az első öt Kaptár-filmet
Ez egy csodálatos mestermű. Több filmből kellene ilyen, nem kellene sokszor 1-1,5 órát végigszopniszenvedni a szar filmekkel. RE-nek is annyi a pozitívuma, h jók az akciójelenetek, meg a csajok. Történet az elég bárgyú, az első rész óta... -
Televan74
nagyúr
-
ViZion
félisten
Igen, ezeket nézegettem, mert ami most van külső rack, az 500 GB, 2,5" nincs táp. Nagyobb vinyót lehet nem is lájkolná. NAS-t néztem, de buta TV van, oda nem tudja megosztani a filmeket. Majd egyszer csak átrendezkedek, ha lekerülök gépestől az új helyre.
Az biztos, h Playstationt nem veszek... ehh, kutyaölők
-
Televan74
nagyúr
válasz
hszilard666 #5936 üzenetére
Drágák persze. De sajnos ez van.Mikor egy AMD R3 240GB vagy egy Kingston UV400 240GB ára kb. 24.000 Ft -tól indul,akkor már nem olyan drága egy Samu 850 Evo -ért a 30.000 Ft.
-
ViZion
félisten
Nah, pl. ilyenre rádugom külső vinyón a filmeket, zenéket, akkor ez meg tudja osztani wifin?
Ahogy nézem igen, másikaknál írja, h okosteló mellé ajánlja.
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
ViZion
félisten
Milyen kütyü kellene nekem? 2 feladat van, az egyik: konyhában rádió + net (netes rádiók) + otthoni zenék (akár wifi eléréssel, akár háttértárról). Erre elvileg egy tablet + aktív hangfal képes lehet. Másik feladat, h a TV-re a filmek ne az én gépemen + külső vinyóval hurcolva legyenek, sőt, akár zenék is lehetnének itt és ossza meg wifin asszony laposával, én gépemmel, meg a konyhai tablettel. Gondolom erre vmi mediabox alkalmas lehet, TV kezel külső vinyót, de megosztani nem tudja, ill. ha nincs bekapcsolva a TV, akkor is el lehessen érni. A kínai 25k csodák mire elegek ezen a téren? Vagy vmi okos nas kellene?
Androidra van vmi ami hálózatról lejátssza a zenéket? Meg ami a netes rádiókra való? Nem kerestem még alaposan, annyira nem érdekelt, de most már kitakarítanám innen a zenéket, filmeket: kell a hely. -
Televan74
nagyúr
Miért van az hogy a 250GB 750 Evo annyi mint a 250GB 850 Evo? 30k körül kapható mind a kettő. Most akkor a 750 -es drága vagy a 850 olcsó?
Néha már vannak tiszta pillanataim.De torkom még mindig baromira fáj. Kaja sem megy még.
-
ViZion
félisten
válasz
Gyuri27 #5932 üzenetére
Miért Te mennyi vagy? 27?
Mert akkortájt szoktak így emberkedni.
Kis hippszterek azt hiszik okosabbak az öregebbnél és bölcsebbek a fiatalabbaknál. Pedig nem, egyféle az embertömeg, persze minden kornak megvannak a maga lángelméi és ugye a démonjai is. De összességében nem sokat változtunk az elmúlt pár ezer évben, sajnos a legtöbb emberi hülyeséget nem sikerült kinőnünk.
De ez csak a saját lesújtó véleményem, lehet ezt vitatni.
Fatboy Slim - Sunset -
ViZion
félisten
válasz
Gyuri27 #5927 üzenetére
Tata? Ezzel a dákóval szántani lehetne a fagyott talajban... csak legyen traktor ami húzza.
Neked édes fiam már akkor nem hervadna le a vigyor az arcodról, ha merevedéskor olyan lenne, mint ez egy kiadós hancúrozás után fél órával... ccccöh, még hogy tata...
Munkatársaim is bacctatnak, mindjárt 40 leszek. Mondták, h meséljek milyen volt, amikor még T-rexek rohangáltak erre... a kis k*ögök, hogy nyelték volna le őket inkább -
Gyuri27
félisten
-
hackeeeee
Jómunkásember
Valamikor le kéne már vennem, és lehet, hogy újra kéne kenni, de pont az említett kínlódás miatt nincs kedvem, de lehet, hogy lekéne.
Jah, el is gondolkoztam a delid-en, de el is hesegettem a gondolatot.
Jam igen, néztem Én is, plusz elvileg az tán b@sztatja is a rezet, szal nem épp ideális.
-
Habugi
addikt
válasz
hackeeeee #5923 üzenetére
Az durva issss.
Hát te tudod, egy 5, nagyon max 10°C lehet remélni, talán.
A probléma/megoldás ugye ott kezdődik h delid, az ~20+ °C sok esetben, extrém szarul sikerült esetén mégtöbb.
Ugye sokan a paszta minőségére fogják de igazából ez is butaság, mivel kizárólag annyiról van szó hogy a gyári ragasztó réteg lesz túl vastag és delidnél/azt követően nem az új paszta hozza a csodát, hanem a régi/gyárihoz képesti 1/5-öd vastagságú ragasztóréteg amivel visszateszed a kupakot, attól lesz normális a kontakt/hőátadás.Magát a kupakot "extrém" pasztázgatni sztem teljesen fölösleges, hacsak nem brahi/hobby az indíttatás és szívesen csinálod/időd is engedi. Az gondolom még megvan hanyadszor sikerüt úgy összehozni MX-2vel/feltenni az SA-t ahogyan szeretted volna. Na ha az móka belefér megint egy sokkal drágább pasztával akkor igazából hajrá.
Btw, CLU-t semmi szín alatt nem kennék rá így sem, kb 20 helyen 20 különböző dolgot írnak hogy mit és hogyan old fel idővel. Conductonaut inkább.
-
Beretvás
veterán
reggeltet komákok..
-
hackeeeee
Jómunkásember
Agyalok rajta, hogy kellene egy próbát tenni Conductonaut-tal, vagy CLU-val, hogy vajon mennyit ad az MX2-höz, MX4-hez képest.
-
Gyuri27
félisten
-
hackeeeee
Jómunkásember
Valaki tolja a RE7-t?
-
Televan74
nagyúr
[link] -Ez nagyon tetszik, még ha szarul vagyok is.
SSD vásárlást lehet hogy március idusán ejtem csak meg.Kifogytam a lehetőségekből.Szalagavató 5000, érettségi 35000,havi tandíj 3000, meg szalagavatóra vennem kéne farmeringet és talán egy gatyát is. 15000-20000.
További baci mentes szép estét.Kis játék aztán megyek az ágyba,küzdök velük tovább.
-
Gyuri27
félisten
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
Beretvás
veterán
Reggeltet napkoposok.
Ébredezni me odacsapok de izibe...
-
Televan74
nagyúr
Elkapott az influenza és nem akar elengedni.Már kezd elegem lenni az alvásból,de még mindig csábít az ágy.
Az élet meghozta a döntést hogy a CPU + Alaplap párossal kapcsolatban, nyárig várok a fejlesztéssel.A HDD holnap meglesz.A SSD megvételére még várnom kell.AMD R3 helyett,Samsung 850 Evo -ra tettem a voksom,még ha egy picivel drágább is.
Játékot nem veszek most,minden figyelmem a májusi érettségi fogja lekötni. Pedig vártam a Mass Effect : Andromédát.Nem baj,majd nyáron a klímázott szobában neki esem.
-
ViZion
félisten
Jó napos időt kívánok, a halhatatlan Nirvana-val
Új hozzászólás Aktív témák
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Emlékezetes gamer élmény, amit megvásárolhatsz VAGY akár ki is bérelhetsz! Akár rèszletre is!
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Jótállás: 2027.02.16.-ig
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest