- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- GoodSpeed: iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
CJ4567
nagyúr
Witcher 3: Hát, GPU OC-val jobb, de idáig nem a legfényesebb. CPU OC kéne nagyon.
-
Apucy01
őstag
-
Beretvás
veterán
pont azok bacták el.. miutám malwaret lefuttattam és törölt is rakár mocskot utánna kékhalál lett kékhalál hátán.
amugy a Darksiders warmastereddel van bajom... egyszerüen akármire állitom 15-20 fps van ha akcio közben vagyok... és ez az amd sara, irkálnak mindent ilyen meg olyan patch..
-
ViZion
félisten
válasz
Televan74 #4186 üzenetére
GTX1060 3 vagy 6 GB... még a 3 is elég lenne, de most emeltek frankón... +5-10 k -t raktak a 3 GB verziókra, Cole-nál van 70 k alatt 3 GB-os, de volt ez már iponban is 68k. Reális/ideális esetben 65k körül lenne jó, 6 GB meg +15-25k hűtéstől függően.
Ez a majd ekkor lelépek... dologhoz annyit: legyen B terved
-
Beretvás
veterán
fogjátok vigyétek..
-
ViZion
félisten
Jó reggelt hejjj, ma én is 11.30-ig aludtam. Tegnap évzáró megvolt, mindenki boldog.
Pííz is megvan, ehh, de annyi mindenre kellene, lehet megint nem marad VGA-ra
POWA! -
stratova
veterán
Azt nem is néztem, csak láttam, hogy már az egyik első garázsban is benne van (csak tesztvezetgettem őket, hogy mit vegyek elsőnek, szerencsére azt bármelyikkel lehet, nem rossz az M4 sem bár itt az import kocsik irreálisan drágák
).
Hackeeeee: ezz nagyon beteg, de tényleg jó
-
Beretvás
veterán
Reggeltet népek.
szépen indult a napom, egy jo kis win reinstallal...
-
hackeeeee
Jómunkásember
Wááá..
Hogy egyeseknek mikre nincs ideje.. De, bitang jó.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Reggelt.
-
stratova
veterán
Nincs meg, csak az alap, ingyé'.
Ma már nem autózom többet, lassan (a hangsúly ezen van) el teszem magam holnapra, a prücsök nem kérdezi meg hogy vasárnap szeretnénk-e 4:30-kor kelni (igaz olyankor 9-re újra kidől).Azért bár a stílus nem teljesen az enyém, meg kell hagyni magukat az autókat szépen kidolgozták, bár a világa szippantott (még?) annyira be.
Amikor tegnap bedobtam a trailerét, egyszer csak azt hallom a hátam mögött:
-Hhhhiii, höööö, deddede. Rikkantás, nevetgélés. A prücsök abbahagyta a maxi blocks/vödröcskés játékot anyával és teljes extázisban állva, kezeit felemelve rugózva nézte végig a videót.
Hasonlóan fogadta az új vasak helyett a Cadillac Eldorado látványát.Szóval lehet, jobb ha olyankor játszom amikor alszik.
-
stratova
veterán
válasz
hackeeeee #4164 üzenetére
World leading RGB Led -> RGB illuminaty?
Vaddisznó ez a kis Ford, amúgy a gyári is szép, bár rohangál pár az úton, ki volt állítva egy Auchanban, de sajnos nem az amivel tolod
Kaverin [3500 CPU 800 GPU DDR3 2400] 25-30 fps a The Crew low beállításon 1600x900-on. De hogy a megszakíthatatlan küldetések milyen hihetetlen módon idegesítőek tudnak lenni?! Mercedes szappannal szimplán nem volt kedvem szambázni [belső nézettel so-so], erre az abort letiltva. Hmm oké... Uplay -> OFFline.
-
Televan74
nagyúr
Hirdetés!
MOBO,CPU,MEM triómat, Ryzenre cserélem!
És így szólt a sirály.Haladagomat egy Ryzenért!
-
Televan74
nagyúr
-
myckey
veterán
Teszitek itt az arcotokat, közben ti lennétek az elsők, kiknek kellene ez a csiribiri hűtés.
De csak utánam.
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
ViZion
félisten
Retro rap, believe me
Chill out-hoz Paul Kalkbrenner - Square1 -
Gyuri27
félisten
[link] fiatal koromban ez a néni sokat járt az eszembe. Már ha értitek.
-
Beretvás
veterán
mindketten rokát röptettetek?
-
Beretvás
veterán
na mi a helyzetállás? mindenki alszik itten he??????
-
Apucy01
őstag
Reggelt+ pajtikák!
Blöki ne feledd blöki harapást szőrivel!!!
-
Televan74
nagyúr
Jobb reggelt! Szebb napot!
-
Gyuri27
félisten
Reggelt gempőcök.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Reggelt.
-
Beretvás
veterán
Reggeltet..
ébredjetek hétalvok me odacsapok ahol fáj.
-
Televan74
nagyúr
-
Televan74
nagyúr
Benyomtam egy Becherovkát,aztán még egyet. Talán most már megmaradok.
-
Televan74
nagyúr
Szép estét! Szebbet mint nekem van! Laza hányinger,hidegrázás, stb.!
-
Apucy01
őstag
Reggelt uak!
De jót hunytam. Most keltem úgy 20 perce...
Troll pajti.. hát te má totál meg vagy zavarodva? a bolhák el vették az eszedet? igaz ami nem volt az nem lehet elvenni
saját magaddal beszélgetsz tuti jól vagy ne küldjek papot és bonc mestert?
-
Televan74
nagyúr
Jó reggelt!
-
Beretvás
veterán
Reggelteket népek. Ébredezzetek...
-
ViZion
félisten
Aphrodite
Emalkay - When I Look At You bakker, ez se új zene.
Mt Eden Dubstep - Still Alive fantasztikus klipp, jó zene. -
Televan74
nagyúr
Apink - Cause you're my star (Hun sub) - Kedvenceim...Vigyázat néhol kicsit sok a smink,néhol már idiótán sok.
Mondjuk én a szemeikbe vagyok szerelmes,de nagyon. -
Pickit3
aktív tag
Ahogy ez lenni szokott, pihenőnapon megbetegedtem. Péntek esti ramazuri is elmarad emiatt.
Ma is jövök haza és a faluban az egyik kereszteződében volt némi jég ami elég volt ahhoz, hogy megfordítsa az autót ellenkező irányba. Nem lett semmi gáz csak megijedtem, mert nem számítottam rá, hogy a kereszteződés szélében szétfagyott valami vizes cucc. Vigyázzatok nagyon a közlekedéssel! -
Beretvás
veterán
Na milesz itt má he??
-
Apucy01
őstag
OSH az oké hogy itt szét szórata velem azt a képet pár topicban.. " lazán elemebetegnek néznek mindenhol" De még a samu supportnak is elküldette velem!!!!
Meg sem várván hogy ők válaszolnak rá valamit kb két óra várakozás után megkötötte az üzletet..
és még a monitoromat is kérte 55k ért...
-
Apucy01
őstag
Az van ám hogy lökött barátom le dumálta a tulajal és már a futár is fixálva nem nekem lesz az én kis fm2+ deszkám ilyen csoda cuccról még nem is álmodhat... azért remélem jó lesz a srácnak és nem engem fog agyon verni.. én csak a masinát és a netet adtam az üzlethez mosom kezeimet kérem!!
-
Habugi
addikt
válasz
Apucy01 #4100 üzenetére
Amottan-e ni' egyetlen kérdés van, arra pedig több válasz lehetséges mert amennyiben jól shejtem a lidérc megnevezés mivoltát s eredetét, bezony itt mi lidércek többen vagyunk, így nem tudom kire gondolsz..
Ámbár amennyiben azt szeretnéd hallani szerény kivetítettshégemtől is, miszerint DA, márpedig enyhén odakozmált SMD-s SSD-t ajánlott-e venni, a válaszom oly bölcsen az hogy NYET..!
Emellett az egész elég fura, nincs semmi a chipekre nyomtatva, se gyártó, se típus, se shemmi..
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thinkpad T490 Core i5 8365U 16GB RAM 256GB NVME SSD Magyar Bill Gar
- IPhone 16 Pro 128GB One 2027.07.11. Apple jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3507
- Eladó M1 MacBook Pro 13"-14"-16" Keresek
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3506, 92% Akkumulátor
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station (akár 2x4K felbontás)
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- elado Deepcool Mystique 240 2027 még garis
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB ZALMAN I3 NEO EVGA 850W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest