- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
Új hozzászólás Aktív témák
-
Televan74
nagyúr
Ha ház akkor nálam csak Fractal ezután,és kompaktot is tőlük veszek.Alaplap és VGA MSI, Memória és SSD AMD. Proci AMD. Táp :EVGA, Monitor Dell(de most három évig LG marad a gari miatt).
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Apucy01 #2896 üzenetére
Az alapban nincs ott a tetején az a keret, vagy "púp".
A pro verzióhoz tartozik már. A tekintélye miatt kértem belőle 1 darabot, plusz azért, mert tényleg kíváncsi vagyok rá, hogy milyen, mennyire masszív, de egyszerűen még nem volt időm megnézni.
Saját célra Nekem az XB nagyon bejött, nagyon jól szerelhető kis kuckó.
-
Apucy01
őstag
Szaisztok!
Ördögök, Trollok, Lidércek, ormányosok, Gyalog vahúrok, Macskák, Koboldok és minden egyéb lény itten!
Lidércem! ez szép ez a ház de te már ne törd rajta a fejedet mert már lassan nem marad senki akit riogathatnál a rávalóért.
Blöki! valami hasonló zen támájut linkeltem én is nem olyan rég, és amiért nem váltok intelre annak oka hogy a kisfiamnak szerettem volna adni ezt a gépet, de az annya kijelentette hogy már vettek és nekik nem kell a sza@r gyenge AMD config!
igy hát én is megvárom a zen t.
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
Televan74
nagyúr
Ha már alvás és ébredés!
-
Beretvás
veterán
johogy nem alszotok már vasárnap délután..
-
Gyuri27
félisten
-
stratova
veterán
válasz
Gyuri27 #2881 üzenetére
Felőlem oltasz ahogy akarsz, amíg jót röhögök rajta
Hogy jó kúr@gép vagyok-e annak asszony lenne a megmondhatója, ha most épp nem a nevetgélő kis anti-szexszel szemeznék, aki a karomban aludt 20+ percet, úgy tettem le mintha rongybaba lenne, hogy 10 perc múlva olyan kedvvel keljen fel mint aki 10 órát aludt.
Az asszony elfogult. Véleménye nem releváns. De zengnek-e rólad legendákat 7 falu ellen? Rólam régen zengtek. De az egy másik élet volt.Hát öregem, aki kocsmában részegen az ivócimoráit is elkapná, azt nem csodálom, hogy másnap a 7. falu végéig kergetik
-
Gyuri27
félisten
válasz
Televan74 #2878 üzenetére
Elég ide a szomszédba menni a kenguruk földjére vagy a tótokhoz.
Nem is értem ezt az egész országot. Van olyan, hogy zinternet, meg globalizáció. Oszt szaros 200 eurós cucc 40-50k-l drágább. Nem 5 ezerrel hanem ötvennel. Na most ki ellensége a saját pénzének? Arról nem beszélve, hogy kintről tudnak ingyen vagy olcsóé postázni. Itthon az is fizetős. What, que, miért? Én 50 pénzbe simán bele tolnám a lapot, ramot. Addigra vége a karácsonyi lehúzásnak. Talán addigra samsung is mérsékli az árakat. Szóval ja. Itt abszurdisztánba semmi nem úgy müködik mint máshol az egész világon.stratova: ne kicsizzél me lekurvázlak! Neked csak akkor álljon fel mikor pisilni kell. Na ezt magyarázhatod.
hackeeeee: mindegy hogyan matekozzuk. Ha kintről jön a poroci annyit mindenképpen spórolsz, hogy a lapot vagy a ramot mitthon megvedd (most nyilván nem über brutál cuccokról beszélek). A másik esetben lap is ram is kijön.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Gyuri27 #2877 üzenetére
Csak azt ne felejtsd el, hogy itteni árban nézve, amit mondanak, az nagyjából a nagyker beszerzési ára, vagyis:
200 euro*320*1,27*1,1 - ez a nagykerár pl. plusz az még megszorozva valamenyivel, az lesz a kiskerár.
Ezt csak azért merem így mondani, mert az utóbbi időben ez szinte minden hardvernél így volt, és nagyjából így is jöttek ki az árak itthon.
-
Gyuri27
félisten
válasz
hackeeeee #2875 üzenetére
Számold ki. Mostani árfolyamon nincs 60k (ha a dollárt nézzük). Euróban 62k. Most ez itthon lesz 100-110k akkor nincs miről beszélni. Erre még rájöhet az újdonság varázsa. Annyi spórból meg már egy közepes lapot, meg ramot vagy egy fasza lapot veszel. Nem mindegy.
Nesze ormány [link]
-
ViZion
félisten
Nesztek!
[link] -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Televan74 #2873 üzenetére
Én először szeretnék látni valós tesztet, utána majd meglátjuk mit is fog tudni valójában.
Startnál szinte tuti, hogyy az lesz, mint a 480/1070/1080 esetén, de főként az 480-nál, hogy közelében sem lesz az EU piacon az ígért árnak.
Meglátjuk. Ahogy Gyuri említi, max procit lehet hozatni kintről is.
-
Gyuri27
félisten
válasz
stratova #2871 üzenetére
Kihagytalak törpe ördög. Látom neked se fog felállni. Kár érted. Jó ügy.... őőő jó kuró gép voltál (mondjuk ezt csak tippelem).
hackeeeee: procit lehet kintről is venni. Lapot, vgat, hddt nem vennék. De azt igen. Máris spóroltál vagy 40% pénzmagot. Mert az biztos, hogy itthon lesznek árak megint. Ez az ország katasztrófa.
Kutyuli: igazából a 4 mag 8 szál igp érdekelne. Meg az apu része. Illetve az, hogy abból lehetne-e hibrid cf-t csinálni. És ha igen milyen vga-l.
Azon agyaltam, hogy az apu-t be lehetne-e külön fogni más feladatokra pl streamelésre. Mert akkor az se enné a rendszer erőforrásait. -
Televan74
nagyúr
válasz
hackeeeee #2872 üzenetére
Hát én olyan 120k körül számoltam,ha tényleg ott lesz a szeren az a 8mag/16szál.
De jó lesz nekem olcsóbban is.Lesz itt még a mostani processzoromnak 50-60k használt piaci ára.
Bár én úgy is terveztem,hogy az alaplap,proci,memo használt árából, veszem meg az új cpu -t. És akkor már csak a lap + memora kell kiadnom egy 100k körüli összeget.
-
stratova
veterán
-
Gyuri27
félisten
válasz
Televan74 #2864 üzenetére
Addig kirabolok valamit vagy valakit. Majd mondom neki. Bocs haver. Nem bűn az életem csak kell zenre.
Reggelt pupákok.
Lássuk:
Kutyuli, kicsi troll, kobi, kék lidérc, ormányos, szimat, osh, lilike és valahány név a naptárba.
Az amd-nek álljon a cerka 80 évesen is. A többiek meg sose lássanak sunát. -
Televan74
nagyúr
AMD ZEN 8-core(Január 17).
-
Televan74
nagyúr
Nekem ők a kedvenceim!
-
ViZion
félisten
Ehh, miféle 18+ mufflonok ezek?
Az utolsót meg azt a barnát... nah. Királyság. -
Gyuri27
félisten
válasz
Televan74 #2851 üzenetére
Az első és az utolsó. Ahh.
Kicsi kobi: egy nő bármilyen hajszínnel lehet kerek, egész. Szóval nincs gond azzal se. Láttam gyönyörű barnát, feketét, szőkét is. De ha választani kell akkor az a vörös. Exem is az volt. a mostani kiszemeltem is az. Szóval ne szójjá be. Mert a miki a lufaszhoz nem visz majd vazelint!
-
Pickit3
aktív tag
Most vagy Philo van eltévedve vagy Én. Ha tompítottnál alig látok valamit akkor nem nyomom a gázpedált a motorba, de szerinte meg pont az a jó. Ráhagyom, szvsz modival amúgy sem érdemes vitatkozni.[link]
-
Beretvás
veterán
fene vigye el.. 4-7 munkanap mire itt a vörös drágaszáááág...
-
Televan74
nagyúr
Jóú Éjt!
Bill. téma: Ezt nyomkod,ne a billentyűt!
#BetterRed
-
Apucy01
őstag
válasz
Gyuri27 #2837 üzenetére
egerem van tőllük és piros! és 12 éve müködik hibátlanul ezért gondoltam vadászok tőlük billengyüzetet is de hát igy nem.
A rezertől nagyobb és jobb gyártók simán jönnek magyar billel.
Pédául?
Bocsi de most megyek már. anyu beteg és én látom most el ahogy tudom..
sziasztok jó éjt. -
Gyuri27
félisten
válasz
Beretvás #2836 üzenetére
Igen. Aki vakon gépel az fasza.
Meg rohadjon meg a razer is. Elkérnek egy valag pénzt akkor tudjon már magyarul az a rákos bill.
Mondom én nem is venném meg. A rezertől nagyobb és jobb gyártók simán jönnek magyar billel.
Mondjuk mi a taknyos úristent várunk egy cégtől ami ződ. Neon ződ. -
Beretvás
veterán
válasz
Apucy01 #2830 üzenetére
mármint ráfestve a gombra?
sötét vagyok mint az éccaka na.. sosem néztem mikor irok igy nem tudom nem értem a magyar kiosztásnak a lényegét sajnálom, nem baszodok hanem tényleg sötét vagyok e téren.
naaaa nelegyetek má genyooook világosiiijátok fel a sötét lekem me most má nagyon érdekel a téma és nem találok kielégitö infot neten...
-
Beretvás
veterán
válasz
Apucy01 #2824 üzenetére
há én azt tudjam? soha nem volt magyarnak nevezett billentyüzetem engem is épp az érdekelt pl miért kell neked anyira magyar?
nekem a "z" meg az "y" az ami zavaro mert ugy szoktam meg , hogy felül van az "y".. ha nem ott van akkor kipattintom és felcserélem a két billt..
dögöjjek meg mostmá érdekel a téma nagyon.. mitööööl magyar egy billentyüzet?????? vazeg azt ne mondjátok , hogy attol magyar , hogy "é" és "á" betü meg az ékezetes társai rávannak festve...
-
Gyuri27
félisten
Jön a miki mindenkihez. Akinél a pc-ben kéket zöldet talál. Hmmm nyugodjék békében. -
Televan74
nagyúr
Ti még hisztek a mikulásban!
#BetterRed
-
Pickit3
aktív tag
Mindenki nyugodjon le a pics@'ba, mindjárt jön a piros amd-s mikulás.
-
Televan74
nagyúr
GMG vettem 3randompack. 1,99 font.Ezeket dobta.
(#2803) Beretvás Szerintem nem. 99% -ban ilyeneket dobál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Olcsó Galaxyk telepíthetik a One UI 7-et
- Elden Ring
- Google Pixel topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hobby elektronika
- Kuponkunyeráló
- Autós topik
- AI-ra, játékra, mindenre kiváló lehet a Gigabyte új PC-je
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Maximális teljesítmény és biztonság, csak az ARCTIC mx-4-el! Adj új erőt a gépednek!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest