- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hogiii
tag
A8-3870k proci és hozzá egy HD6670 1gb ddr5 és 4gb kingston HyperX 1600-as ram (2x2GB)
Ez a konfig játékoknál hogy fog teljesíteni? bf 3, max payne 3 HD ba gondolom fog menni, akadás mentesen. Csak hogy mennyire erős ez a konfig
Vagy Phenom X4 965 és HD6750 1gb ddr5 ugyan ez a ram. 400W S8-as chifi táp.
Melyik erősebb ?
-
pockhome
senior tag
srácok!
támogatják ezek a cuccok az eyefinity-t?
lenne 2 monitorom, gondoltam rákötöm már mindkettőt. egy vga meg egy hdmi kimenet van az alaplapon
köszi előre is -
Tomix24
addikt
Srácok, nálatok milyen a proci hőmérséklet idle és 100%-on terhelt állapotban?
Nálam 25-28C van a szobában, és 34C idle - 80C 100%-os terhelésen(prime95 -el)Megnéznétek, mert kicsit aggódom, illetve soknak tartom
-
miután az a-data 1600@1866os ramjaim behaltak (w7 kékképernyő vagy no boot), ma elszántam magam és vettem 2000mhz-es kingmax nanokat (5100ft/db, egyoldalasok, 9-10-9-27-1T-re állnak be)
ezekkel végre ugy néz ki nincs gond, bár még jópár órát kell menniük hiba nélkül, hogy biztos legyek a dolgomban ... (mondjuk elsőre kissé megijedtem, mivel single chanelnek irta az UEFI őket, de 2 cmos clear, ramcserék és ki-bekapcsok után most jó)
soha többet nem veszek semmi mást, csak kingmaxot. adatával beszoptam, anno geilel detto. kingmaxokkal soha nem volt gondom, mennek/mentek mindig mindenben, a tuningot is mindig birták és árban is abszolut jók.
-
válasz
pockhome #3684 üzenetére
gpu nem huzható, hacsak nem tudsz FSB-t is emelni (nekem a75m-el nem ment)
amit lehet huzni és kellene is, az a ramod: kezdetnek 1600on próbáld meg legalább, llano egyenes arányban gyorsul tőle! legjobb lett volna 1866ost venned, de igy is sok játék szépen elfut majd, ha kisebb felbontással is beéred - pl 1280x720-al vagy 1360x768-al.
amivel én játszottam és durvább butitások nélkül mentek minimum 30fps-t:
dirt showdown (ergo a dirt2-3 is menne)
deus ex human revolution
trackmania united
driver san fransisco (ez 60fps-t is tud és nem is árt neki!)
just cause 2(24fps sztem már nagyon szaggatós, 30 nagyon a minimum szvsz)
-
pockhome
senior tag
srácok, ma érkezik az AMD A6-3650 procim meg mellé egy Asrock A55M-HVS alaplap
hozzá lesz 2x2GB ddr3@1333MHz ram meg egy 400w-os chieftec táp, stb a többi az adatlapomon van
a kérdésem: a gpu-t lehet-e húzni ebben a prociban, ha igen kinek meddig sikerült
ill. milyen játékokkal lehet vele játszni min. 24fps-el?előre is köszi
-
zetecR
addikt
Azért annyira nem rózsaszín a helyzet.
A NB kap +0.15V-t és slussz.
55-60W között fogyaszt 2x4GB 2000-es memóval (1.65V), SSD-vel, HDD-vel.Mondjuk ha kifejezetten az alacsony fogyi a cél, akkor néhetsz bele LoVo memót is, nekem korábban G.Skill Sniper SR2 volt, azok 1.25V-osak. Valamit az is hozhat a konyhára...
-
zetecR
addikt
válasz
Arthuro_Adam #3677 üzenetére
Nekem egy A8 3850-et (minimális tuninggal: 125 BCLK, 3200MHz CPU), hűt egy Alpenföhn Brocken, felette egy Modu 87+ táp.
A táp 350 körül pörgő ventije idleben passzívan hűti a procit ebben a hőségben is, terhelésnél minimális a bordán lévő venti hangja.Hangra szinte passzív.
Pedig kényes vagyok a gépzajra. -
válasz
HeavyToys #3678 üzenetére
Nekem pont ez a felállás egy MX31-es házban: A75M-ITX, A6-3620, Scythe Kozuti (venti kiherélve), paneltáp és a két Swif2 Coolink (12-es középen hátrafelé, 8-as hátul kifelé). Tegnap délután (nyugati fekvésű szoba, ablakklíma (becsukva), 1V-ra alulfeszelve, 41-42°C CPU.
-
HeavyToys
senior tag
válasz
Arthuro_Adam #3677 üzenetére
35W-osat, nem hiszem hogy találni fogsz. De, én pont most dolgozok egy Modding házon. Ott elől egy 12 cm-es Swif2 1200-lesz, hátul egy 8cm-es Swif2 800. 9,5db a hangja. Tényleg, szinte semmi.
Szerintem sem érdemes itt nagy összegeket belefeccölni. Venni kell egy A6 3620-at, vagy A8 3800-3820-at, alulfeszelni, rá egy lehetőleg nagy teljesítményű lapos hűtő és kész. Telejesen passzívan még egy Brazos is, ami 18W TDP-vel rendelkezik is csak szellős házban tud meglenni. Szóval tényleg ne gondolkozz full passzívban.
-
válasz
Arthuro_Adam #3675 üzenetére
teljesen passzívat elfelejtheted még azokkal is (nem az idle fogyasztás a gond, hanem amikor maxra terheled a cpu+gpu-t)
ill. irreális összegek beleölésével persze semmi sem lehetetlen, csak általában ez pár, percenként 400-600 fordulatos ventivel fillérekből kiváltható, akkor meg miért a nehezebb út?
gyárilag ULV nincs, de remekül alulfeszelhetők a llano-k. szerintem vadássz egy filléres A4-et hardverapróról kezdésnek
-
válasz
Arthuro_Adam #3673 üzenetére
a4-3300, 2x2500mhz elég netezni, mozizni és ez eszi a legkevesebbet
bár mindegyik alulfeszelhető, alultuningolható, de minek fizetne többet felesleges teljesítményért?
-
Arthuro_Adam
őstag
Sziasztok!
Egy barátomnak rakunk össze új asztali gépet. Mivel Trinity még nincs a piacon, ezért Llanoban gondolkodunk, és minél alacsonyabb fogyasztás, illetve minél halkabb gép.
Mini ITX-es ház lenne, SSD-vel. ULV-s llano processzor van piacon? Ha nincs, akkor melyik ajánlanátok internetre, letöltésre, filmnézésre?
Köszi.
-
Plasticbomb
addikt
válasz
atti_2010 #3671 üzenetére
Szinte tudtam, látalanban is. Épp most nézek utánna jóáras alaplapnak, ami ad egy stabil alapot ennek a tuningnak.
A 2000 MHz-s ramok hogy futnak vele, mennyiért vetted őket? Nem kevés úgy, hogy a videó memóriát is abból csípi le?Valamint tápot is keresek, ami megfelel erre a szintre. Aminek van értelme, és hatékony hozzá.
-
atti_2010
nagyúr
válasz
Plasticbomb #3670 üzenetére
De meg van húzva az IGP 850 Mhz-re.
-
atti_2010
nagyúr
válasz
Plasticbomb #3667 üzenetére
Egyedül fullHD közepes beállításon kb 35-37 FSP a minimum de átlag 45 felett van.
-
Plasticbomb
addikt
Az A8-3870K Full HDban egyedül a WoT-ot hogy viszi? S mellé egy 6670-el? Tapasztalat van már vele?
-
Oliverda
félisten
válasz
kolbimester #3663 üzenetére
Tegnap jött ki a driver amivel már DX9 alatt is megy. Még említette is.
Amúgy nem csak DX11 alatt, mert ott van még a DX10 és a 10.1 is.
-
Tomix24
addikt
válasz
kolbimester #3658 üzenetére
Csak Directx11-es játékoknál segít a Dual Grapics. És ott is vegyesen dolgozik össze, kicsit vagy nagyon a két kártya. Most Directx9-es játékoknál(nagyobb neveknél) is próbálkozik a Catalyst, de ez még gyerekcipő.
Dirt3 Pl:
Alúl láthatóan, ha csak az A6-3500-el játszasz, fentebb pedig ha mellé teszel egy 6670-et. Erősebb, mintha egy sima proci mellett magában dolgozna a 6670(Corei3 példázza). Tehát az erejük a dual grapicsban majdnemhogy összeadódik.
-
Oliverda
félisten
válasz
kolbimester #3658 üzenetére
Olvass el egy tesztet és megtudod.
Tudom, kérdezni sokkal kényelmesebb.
-
kolbimester
csendes tag
Sziasztok azt szeretném megtudni mennyire hatásos ez a dualgraphics opció egy 6670 1gb ddr5 kari val egy a6 os procimellé érdemes beruházni rá?
-
válasz
adriant #3653 üzenetére
órákat játszottam rajtuk, prime is ment egy órácskát, gond nélkül
azért kellett a kingmaxokat kipróbálnom, mert sajnos az adatáim minthe megőrültek volna... szingliben mindkét ram okés, de dualban kékhalál, rezet, stb, még akár 1066mhz-en is! holott előtte 1866on is szépen muzsikáltak, hónapokon át :/ (gyárilag 1600mhz, 1.65v mellett)...
-
r3dsnake
nagyúr
Szerintetek Gigabyte GA-A75M-D2H vagy ASUS F1A75-M PRO lap lenne jobb 3870k procihoz? Köszi!
-
MZperX75
addikt
válasz
Tomix24 #3645 üzenetére
Hali ,mondod hogy anti tunningos az Asrock lap amit vettem tőled,de a biosban van egy tunning menü ,amiben 2.6Ghz,2.8Ghz-et állíthatsz be ,amit FSB emelésével ér el,csak azért nem hagytam úgy ,mert már a biosban 70-72Fokra ment fel a CPU hőmérséklet,szerencsétlen pörgött ezerrel,így nem prószáltam meg Win alatt tesztelni.(a kis hűtőt hagytam rajta amivel adtad.) nem is kell ezt húzogatni, teljesen jól megy még a gamek is totál jól futnak.(nem fogok tunningolni)
-
Pítőr
aktív tag
-
Tomix24
addikt
A ram.. 1600mhz-es, tovább nem is engedi ez miatt:
-
Tomix24
addikt
Na, megtört a jég. GIGA-BYTE GA-A75N-USB3 - lecseréltem az Anti tuning Asrock Mini lapomat, erre a mini lapra. Simán emeli az Fsb-t 100-ról a végtelenségig. És működik, fagyás nélkül! Csak egy új venti kell, mert ez felrobban
Legközelebb tessék a PH képfeltöltőjét használni!
[ Módosította: Oliverda ]
-
adriant
csendes tag
Azt ki tudja megmondani hogy a 6670 ddr3 meg a ddr5 válozatai közt mennyi külömbség van a dualgraphicsba ?
-
stratova
veterán
Asus és Sapphire gyárt még "single slot" HD 6670-et. Utóbbi ráadásul "kettőt az egyben", bár nem tudom ez beszerezhető-e itthon - ahogy adriant is írja.
-
El Kebir
őstag
válasz
adriant #3635 üzenetére
ott is a 6670 sebessége lesz a döntö, főleg azért mert a 6530D csak annak törtrészét tudja.
(elég csak arra gondolni, hogyha hibridcf-ben az összteljesítmény 75%-át a 6670-as adja 25%-át a 6530-as, akkor ha az igp sebességét ramcserével 20%-kal növeled, az az összteljesítményben még mindig csak kb +5%-ot fog jelenteni)
Egyszerű matematika, tehát külön vga mellett, már nem sokat jelent az igp gyorsítása.
-
Peak
addikt
Eleve a RAM sebessége nem túl befolyásoló tényező ezen platform esetén, tekintve hogy kb. fele van kihasználva a sávszélnek, ellentében az Intel i5/i7 85%-90%-os kihasználásához képest.
Az integrált GPU viszont meghálálja a komoly RAMsebességet, oda érdemes párosítani egy 1866os kitet minimum 2x2GB szervezésben.Ha meg van egy dedikált 6670es saját GPU RAMmal, akkor meg megint szinte mindeggyé válik, hogy milyen sebességű konvencionális RAM van a gépben.
-
El Kebir
őstag
válasz
MZperX75 #3627 üzenetére
az hogy félrevezeted...
ha vesz egy 6670-et akkor +50 +150% közötti plussz teljesítménye lesz és nem 10-35%, mert neki most csak egy 3620-as adja a grafikát, ahhoz kellene viszonyítani, nem a 6670-hez.
ha gyorsabb ramot vesz a gépbe, akkor +10 esetleg +20% teljesítmény kap.
A különbség annyira nagy, hogy nem kérdés, hogy a plusz vga-val lehet jobban bővíteni a gépet.
-
myckey
veterán
El Kebir:
Taifa Díaz
álam bizony ott sem mutat 24 foknál többet,és még nem is pörög a venti.(mármint joban)
Tegnap pedig este néztem,levett oldallappal,nyitott ablaknál,ahol igencsak jön a hűvös levegő ami kb.0.5m-re van a gép belsejétől.MZperX75:akkor csak jó lesz az aida
mert biosban is dettó úgy mutatja a hőfokot CPU-ra,mint a teszt program.
Szóval annyira csak nem lőttem mellé
-
adriant
csendes tag
Na felrántottam a ramokat 1600mhz-re kapot plussz v-t is de mintha lassab lenne a rendszer :S memoria kihasználtság 75-80% úgy hogy csak a chrome megy.... valami ötlet ?
-
MZperX75
addikt
válasz
El Kebir #3626 üzenetére
Mi a gondod?
6670 teljesítménye+10-35% hibrid CFX-be(mikrolagtól tekintsünk el) játékoktól függően valahol szinte semmit valahol megvan 35%
Csak ram cserével megvan 10% plusz
Na de ne várjunk egy Hibrid CFX-től akkora ugrást,kérem szépen,főleg ha rendszermemória 1333-ra még vissza is fogja.
-
El Kebir
őstag
válasz
MZperX75 #3621 üzenetére
"Hibrid CF kb 10-35% plusz teljesítményt ad"
ez hogyan jött ki? az össz teljesítmény a 6670-es teljesítménye felett lesz, ami a 3620-ban lévő gpu-hoz képest százalékosan sokkal több lesz.
ha lesz a gépben egy hd6670-es akkor a rendszermemória sebessége már másodlagos kérdés, akár maradhat a 1333-as is, sokat már nem nyerhet az 1600-as ramokkal.
Tehát szerintem egyértelműen a HD6670-es jelentene nagy teljesítméynugrást a bővítésnél.
-
MZperX75
addikt
-
MZperX75
addikt
válasz
adriant #3619 üzenetére
HD6670 jobb. ,de ram csere is hoz egy 10% pluszt GPU teljesítményben videó kártya nélkül.
AZ első ötletem 1333 ramok nem mennek 1600-on?
Mert ha mennek,akkor 6670-est vennék.
Ha nem megy 1600-on ,akkor elsőnek ram csere,később egy HD 6670-1G(akár GDDR5-el)
vagy fordítva előbb a HD6670,és utána ram,de látom atti megelőzött.
de ezt neked kell eldöntened általában a Hibrid CF kb 10-35% plusz teljesítményt ad,maximum. -
adriant
csendes tag
Sziasztok lenne egy kérdésem!
a jelenlegi gépem:
amd a6 3620
gigabyte a75 s2c
2x2gb ddr3 1333mhz ramés bőviteni szeretnék csak nemtudom hogy 6670 1gb ddr3 mat vegyek vagy 6570 1gb ddr3 + ráfizetek 1600as ramokra meik választás a jobb?
-
MZperX75
addikt
-
Peak
addikt
-
MZperX75
addikt
Akkor te fogsz nekem segíteni!
Fogyasztási adatokkal is tudsz szolgálni?
link?) stratova
"MZperX75: Mobil A8-3500M 1500 MHz-es 0.9125V - 1.4125V, ki kell próbálni hátha."
A mobil CPU-knak egy szigorú ellenőrzésen keresztül tesztelik ,hogy milyen minimális feszültséggel,még atom stabilan működik,ami a keretbe nem fér bele az megy asztaliba.
A8-3500M az X4-es az az 4magos hibátlan csip,az enyém már 1 mag letiltással van gyárilag,pont ezek a válogatások miatt.
Most ez alp órajelen 1.45V helyett 1.25V-on(2100Mhz) beton stabil. -
Peak
addikt
válasz
MZperX75 #3610 üzenetére
HTPC topicban postoltam képeket és leírást a konfigomról.
Asrock A75M-ITX
AMD A8-3870K ( D.C. 1600MHz / 0,95V )
Scythe Big Shuriken v2.0 hűtés BIOS minimumra lassitva
Kingston HyperX LowVoltage 1600MHz RAMok 800MHz-re lassitva 1,2V feszültséggel
BIOSban NB és GPU is belassitva a választható minimumra.48 órás Prime95/Furmark teszt passed! Közben pedig IntelBurnTest-tel borzoltam a kedéllyét. Hibátlan.
-
stratova
veterán
Naja, bár nálam mostanság a Slot1 PIII 450 már nem akar elindulni, de szerintem ez alaplaphiba lesz
(vésztartalék volt, de szakdogát még lehetett írni rajta. Sőt még azt hiszem IL2 Sturmovik-ot is játszott kollégistatársam egy Celeron 333-as testvérén anno).
MZperX75: Mobil A8-3500M 1500 MHz-es 0.9125V - 1.4125V, ki kell próbálni hátha.
-
MZperX75
addikt
Itt maximum a fogyasztás értékeket lehet lejjebb vinni,alacsonyabb ventillátor fordulatszámmal ,hűvösebben ,halkabban hűthetjük a CPU-t.
Kényelmesebb és praktikusabb.
Itt nem élettartalom növelése az elsődleges cél,persze ha állandóan 70fok körül megy a CPU,mert rossz a hűtése,nem hatékony ,akkor felejtsd el az 50évet,az inkább pár év,vagy hónap.Nekem 0.25V csökkentés 5 fokot jelentett mínuszba idle, 8-10fokot load állapotban.
Fogyasztási keret is lejjebb ment egy bő 10W -ot idle és egy jó 20W load.
65W TDP-ből rögtön 40 lett.(persze ezek sacc értékek TDP)
De a műszer nem csap be.A 0.95V
lehetetlennek tűnik számomra,de biztos úgy van,a CPU leírásban 1.45V-1.125V ig ajánl változtatásokat ,
a többi lutri,ugyan úgy mint egy +OC alapfeszen vagy +fesszel. -
Peak
addikt
válasz
stratova #3608 üzenetére
Még jó hogy pörög.
Fasza cuccal kapcsolatos!
Mondjuk ez az élettartam növelés ez faxság, normál alap órajel alap fesszel valami 50 év élettartamuk van a prociknak, legalábbis valamikor régebben ezt olvastam. ha rommátuningolod, akkor csak 20... jajbocs.
akkor most az én 3870em 0,95Von 1600on, 120 évig fog menni. FÚDEJÓÓÓÓ! -
MZperX75
addikt
válasz
Taifa Díaz #3606 üzenetére
Persze mindezt egy Asrock MiniITX lap+AMD-A6-3500 X3 (2.1Ghz@1.25V)
Itt jól látszik,hogy a CPU 39-Fokos(idle állapot , csak torrent kliens megy)
A cpu magok külön-külön az AIDA64 valóban nem valós adatokat szolgál,simán CPU-ra viszont igen!
A másik az Asrock lapka tunning programjával készült ,a bios-t nem tudtam lementeni bocs,szinte ugyan ezek az értékek (35-37fok) -
Taifa Díaz
őstag
Abban a 18-25 fokban ne nagyon higgyél azért
CoreTemp, Everest-Aida és társai benézik nagyon a Llano platform hőfokait, nekem rögtön gyanús volt a CoreTemp-nél, hogy a magok terhelése külön, a hőfokuk viszont együtt és egyszerre változik
Ha ez lehetséges is lenne, csak abba kell belegondolni, hogy bármilyen léghűtővel hogyan is lehetne hűvösebb a szobahőmérsékletnél egy működő processzor hőmérséklete, ami ugye nyáron még emelkedik is jópár fokot...
Anno találtam egy jó leírást, hogyan kell átállítani a CoreTemp-et, hogy valós értékeket mutasson, de az is elég, ha belépsz a biosba, és ott lecsekkolod. Ott azt fogod látni, hogy már indulásnál 30 fok fölötti a hőmérséklet a gyári hűtővel. -
dezs520
senior tag
Sziasztok,nem tudja valaki,hogy itthon miért nem lehet sehol kapni A8-3820 as procit?
(meg úgy alapjába véve elég gyenge a kínálat,de nekem ez a prockó kéne...)Vagy marad a külföldi webshop?! (még nem rendeltem soha külföldröl) -
myckey
veterán
az szép
én már nem megyek 2 alá,mert nééha a játék is kell
illetve már ez is jó nekem -
myckey
veterán
Na megnéztem ezt-azt
Procit még jobban visszafogtam.egészen 2000mhz-re 3-ról
feszt viszont emeltem 1.216 V-ra,vagyis a legkisebb növelést csináltam 1.184-hez képest
bár,nagyja részben,inkább 0.816 körül tartja magát.Hőfok marha jó lett: mind a 4 mag 100%-os kihasználtságával is,csak 35*volt a max.GYári(kuka) hűtővel,mert ami ezen a procin van,az minden,csak nem hűtő
egyébként pedig,18-25* között mozog.játék közben sem megy magasabbra.de még így sincs kihasználva,hogy ennyire lekorlátoztam......
Kipróbáltam a MxPayne 3-at
alig esett valamicskét a gyorsasága......a már általam írt adatokhoz képest.
ami sztm.marha jó,azt figyelembe véve,hogy 2gb1333 ram,nuku diszkrét vga,rendesen lecsökkentett cpuMi a célom?
amíg nem lesz meg a 7850/7950 radeonom+erősebb táp,ramok,proci hűtő,addig szeretném a lehető legjobbat kihozni,a lehető legtakarékosabban
Mondjuk arra nem számítottam,hogy ilyen jól fog muzsikálni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD "Llano" APU topik
- FM1 tokozás
- Négy, három, vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Llano (Husky/K12 & VLIW5):
A8-38xx, A6-36xx/3500, A6-34xx/3300, E2-3200
- BestBuy topik
- Háztartási gépek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Sorozatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Google Pixel topik
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Építő/felújító topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10850K 10mag 20szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4770 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- I5-13400F 2x16 GB RAM SEASONIC 750W TÁP GIGABYTE GA-B760M ZALMAN Z1 PLUS HÁZ GARANCIA!!!!!
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3078, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 Pro Max /128GB / Gyári független / 12Hó Garancia / 83% aku
- Apple iPhone 13 / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 87% akku
- iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3113
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest