- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: MS Office365 Linuxon
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X AIDA64, és PCMark 10 Benchmarkokban mérve
Új hozzászólás Aktív témák
-
myckey
veterán
válasz
matepalfi #3844 üzenetére
Jelenlegi gépem:
A75M-S2V
A8-3870K
2GB-1333Mhz Patriot ram.feszültség:1.212V
2400Mhz.
(láthatóan,alul van pörgetve)Így megy a WoT 1366x768-ban tökéletesen,med/high opciókkal.
Max Payne 3:1366x768 élsimítás kilőve,textúra High,Shadow akármi szintén High,többi mind maxon. Bőven játszható a Game.
Crysis-Warhead:1366x768 élsimítás megint nincs,de Gamer beállításokkal megint csak különösebb gondok nélkül játszható.Azt hiszem ezek elég meggyőző adatok
Tekintve,hogy miként van felépítve a gépem.(amit szeretnék eladni,áron alul,de senki nem veszi meg,pedig alig több,mint 1 hónapos
-
myckey
veterán
El Kebir:
Taifa Díaz
álam bizony ott sem mutat 24 foknál többet,és még nem is pörög a venti.(mármint joban)
Tegnap pedig este néztem,levett oldallappal,nyitott ablaknál,ahol igencsak jön a hűvös levegő ami kb.0.5m-re van a gép belsejétől.MZperX75:akkor csak jó lesz az aida
mert biosban is dettó úgy mutatja a hőfokot CPU-ra,mint a teszt program.
Szóval annyira csak nem lőttem mellé
-
myckey
veterán
az szép
én már nem megyek 2 alá,mert nééha a játék is kell
illetve már ez is jó nekem -
myckey
veterán
Na megnéztem ezt-azt
Procit még jobban visszafogtam.egészen 2000mhz-re 3-ról
feszt viszont emeltem 1.216 V-ra,vagyis a legkisebb növelést csináltam 1.184-hez képest
bár,nagyja részben,inkább 0.816 körül tartja magát.Hőfok marha jó lett: mind a 4 mag 100%-os kihasználtságával is,csak 35*volt a max.GYári(kuka) hűtővel,mert ami ezen a procin van,az minden,csak nem hűtő
egyébként pedig,18-25* között mozog.játék közben sem megy magasabbra.de még így sincs kihasználva,hogy ennyire lekorlátoztam......
Kipróbáltam a MxPayne 3-at
alig esett valamicskét a gyorsasága......a már általam írt adatokhoz képest.
ami sztm.marha jó,azt figyelembe véve,hogy 2gb1333 ram,nuku diszkrét vga,rendesen lecsökkentett cpuMi a célom?
amíg nem lesz meg a 7850/7950 radeonom+erősebb táp,ramok,proci hűtő,addig szeretném a lehető legjobbat kihozni,a lehető legtakarékosabban
Mondjuk arra nem számítottam,hogy ilyen jól fog muzsikálni -
myckey
veterán
a8-3870k
most megnézem,hogy a Max Payne 3,megy-e a fentebb említett beállításmódom szerint
persze ugyan olyan minőségben -
myckey
veterán
Na lentebb tornáztam az értékeket.
3000 ből lett 2400mhz
fesz.:1.184 Vegyelőre stabil......
-
myckey
veterán
Köszi az infókat.
nekem ugye ez van.ga-a75m s2v
én kerestem volna alaplapi tuningprogit,de nem találtam a gyártó oldalán(lehet béna vagyok)
illetve a lemezt nem tudom megnézni,mert jelenleg nincs opt.meghajtóm
pedig tényleg jobb lenne,mint biosban tökölniEgyébként igazat szólsz,van hogy felmegy a feszültsége.
Taifa Díaz
öszi,erről aztán nem sok fogalmam volt........gondolom annyi magot kell beállítani,amennyit szeretnék használni.(esetemben a 2 is elég,a másik 2 magos után,mert még nem használom ultraszupergigadurva játékokra
-
myckey
veterán
nekem most 3000mhz(picivel felette) és 1.008V---1.408V között ugrál(inkább az első értéken tartózkodik)
Rendben,akkor a Biosban visszaállítom az értékeket,és megnézem teszttel,hogy múkodik-e rendesen
Nem akarom elcserélni,jelenleg tökéletesen elégedett vagyok vele(ahogy a teszt is mutatja fentebb)
De csak ha nem veszed zokon -
myckey
veterán
Szevasztok!
Lehet nem ide kellene,de ehhez a procihoz kapcsolódik.......
a8-3870k
Ez ugye 4 magos.
Na már most,nekem jelenleg nem annyira kell a teljesítménye(tudom,hülyén hangzik)
a 4 ből,tudok 2 magot csinálni?
csak azért,mert nem használom ki.....és gondolom lehetne vele takarékoskodni,növelni a proci élettartamát.meg ilyenek.Vagy inkább az alap feszültséget/órajelet vegyem vissza?
köszönöm a válaszokat.
-
myckey
veterán
Tegnap telepítettem a Max Payne 3-at.
Olvasgattam rendszerigényről.......láttam nagy szavakat..ésatöbbiA jelenlegi gépem:
a8-3870k/Ga a75m-s2v +2gb1333mhz patriot ram---gyári proci hűtő
win7 32bit
5 éves WD 320gb tároló
Nem húzva semmin.
(rövid időn belül erős ráncfelvarráson esik át pár alkatrész)DE,mondom teszek egy próbát.....
1366x768(TV)
élsimítás kikapcsolva(soha nem is szoktam használni,és nem is szeretem,mert nagyon nem a recéket szoktam figyelni)
Texture:High
Shadow:High
Többi minden kimaxolva.Rezzenés nélkül fut a game.
Ilyen képkocka sebességet nem tudok mondani,de ha tökéletesen játszható,akkor biztos nem lehet vészes.
Proci hőmérséklete alig emelkedik.30-40*CAzt hiszem nagyon jól teljesít.
(és még jönni fog egy komplett memoár csere-táp-proci hűtő-vga)
Szóval erős kétségeim voltak,de ezek el is tűntek(csak hogy ne legyek álszent)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD "Llano" APU topik
- FM1 tokozás
- Négy, három, vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Llano (Husky/K12 & VLIW5):
A8-38xx, A6-36xx/3500, A6-34xx/3300, E2-3200
- Milyen légkondit a lakásba?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Háború Izraelben
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Gamescom 2025 - Az összes bejelentés egy helyen
- 3D nyomtatás
- Battlefield 6
- RAM topik
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4770 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Be quiet! Pure Rock procihűtő
- Intel Core i9-13900 24-Core 3.0GHz LGA1700 (36M Cache, up to 5.60 GHz) Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i7-10700 8-Core 2.9GHz LGA1200 (16M Cache, up to 4.80 GHz) Processzor!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest