- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
dezs520
senior tag
válasz
MZperX75 #7122 üzenetére
Szia,lehet hülyeséget kérdezek,de az én lapomon (Gigabyte GA-A75N-USB3) már nincs ez a cmos tüske?amit ugye jumperrel lehetett aktivizálni,és resetelte a bios beállításokat...
Mert én se a lapon nem találom,sem a neten lévő képeken...
Vagy most már magába a biosba van olyan reset funkció?
Próbálta emelni a ramokon,és azóta nagyon nehezen butol be a gép,elvileg visszatettem mindent auto-ra,de azóta kinlódik... -
dezs520
senior tag
válasz
MZperX75 #7114 üzenetére
A ramokhoz nem nyultam,csak a cpu szorzóján állitottam,föl ment 2500-ról 3300-ig.
Akkor párszor indítottam ujra és nem volt gond,de ma irta ki azt amit már említettem.
Ja még a feszültségen is állítottam egy egységet....
Amit a kolega irt hogy probáljak ki,az az f10 utáni post képernyőnél tovább nem engedett... -
dezs520
senior tag
válasz
TaylorXIII #7111 üzenetére
Megpróbáltam,de amit eddig engedett,még azt is visszavette...
Mikor az elején lefut a post,előjön egy valamilyen figyelmeztető ablak,valamit a memoriárol ír,hogy 1333 mhz...
Na nem baj,csak kiváncsiság hajtott,eddig még minden játék ment amivel játszottam(BF4,Crysis1,2,3)
Szerintem megérett a cserére,egy Fm2+ talán.... -
dezs520
senior tag
válasz
TaylorXIII #7109 üzenetére
Nem gondoltam hogy érdekel...
Baj van a mini ITX- el?,nem tudom miért,de nálam szóba se jöhet a normál ATX...
Dualba megy a ram igen,2*4Gb
A cpu órajelét egyrészt a BIOS-ba emeltem 3000-re,utánna a gyári AMD katalyst (vagy valami ilyesmi)al 3300-ra....mikor a BIOS-ba turkáltam,ott még rá toltam egy kis feszt.is.
Tudom hogy felesleges ez a "tuning",csak kiváncsi voltam mit bír az apám
Amit meg írtál,"holnap" kipróbálom.Köszönöm! -
dezs520
senior tag
válasz
TaylorXIII #7106 üzenetére
Szia,Gigabyte GA-A75N-USB3
-
dezs520
senior tag
Sziasztok,van egy A8 3820-as procim,szeretném egy kicsit a grafikus részét felhúzni.
A procit 2500-ról felhúztam 3000-re,eddig stabil,semmi gond vele,viszont a grafikai részre nem látok semmi utalást a BIOS-ba...
Elvileg ha jól tudom,azt is be lehet állítani,hogy a rendszerből mennyi memóriát használjon,na ezt sem találom....vagy nem is a BIOS-ban kell ezeket keresni?Esetleg van hozzá valamilyen TOOLkit progi szerű?
8 GB ram van a gépbe,ha ez számít valamit... -
dezs520
senior tag
Sziasztok,van egy A8-3820-as APU,a gpu ebbe mennyi memóriát kap alapból?És emelni csak bios-ba lehet,vagy a grafikus szoft-ba?
-
dezs520
senior tag
Sziasztok,nem tudja valaki,hogy itthon miért nem lehet sehol kapni A8-3820 as procit?
(meg úgy alapjába véve elég gyenge a kínálat,de nekem ez a prockó kéne...)Vagy marad a külföldi webshop?! (még nem rendeltem soha külföldröl)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD "Llano" APU topik
- FM1 tokozás
- Négy, három, vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Llano (Husky/K12 & VLIW5):
A8-38xx, A6-36xx/3500, A6-34xx/3300, E2-3200
- OLED TV topic
- Eredeti játékok OFF topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Hobby elektronika
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom mobilszolgáltatások
- BestBuy topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10850K 10mag 20szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i9-13900 24-Core 3.0GHz LGA1700 (36M Cache, up to 5.60 GHz) Processzor!
- I5-13400F 2x16 GB RAM SEASONIC 750W TÁP GIGABYTE GA-B760M ZALMAN Z1 PLUS HÁZ GARANCIA!!!!!
- Intel Core i5-8600K 6-Core 3.6GHz LGA1151 (9M Cache, up to 4.30 GHz) Processzor!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Lenovo ThinkCentre M910q i7 16GB / 12 hó jótállás
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Keresünk dokkolókat
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest