Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Kell e manapság egérpad vagy sem?
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
Új hozzászólás Aktív témák
-
El Kebir
őstag
rosszul tudod, az fm1-hez csak 1866-ig van szorzó a lapokon (e felett csak elég kérdéses oc módokban megy), ha meg valamelyik erősebb igp-s apu van a lapban, annak meg ajánlott a kétcsatornás ramkonfig, tehát inkább 2x2 GB. (de ha lényegtelen számodra az grafikus teljesítmény, akkor végülis mindegy)
-
El Kebir
őstag
ha az előző részeknél is csinálta, akkor passz... talán nem hibás a file. (de akkor azt mivel nézted meg?)
inkább a felette lévő az érdekes (frissítést vált a monitor?), hogy képes-e a megjelenítő a film képkockasebességű frissítésre, vagy hogy pontosan mit ért a lejátszó azon. (nem miden monitor tud 24Hz-es jelet fogadni, meg a gpu se biztos, hogy pl dvi-n nem akadna ki tőle)
(nem ismerem a lejátszót, a bekeretezett részben nem látok kivetnivalót, gondolom az a beállítás jelenti a film igazítását a monitor frissítéséhez)
-
El Kebir
őstag
válasz
Silentfrog
üzenetére
"a memoriák különböző sebességen futnak"
nem futhatnak a memóriák különböző sebességen...
vagy futnak valamilyen azonos sebességen (esetleg hibázva a gyengébb modul), vagy el se indul a gép...hammertron1
jó lenne az is, ha leírnád, hogy pontosan milyen memóriáid vannak, mert annyi nem elég, hogy az egyik 1866 másik 1333, mert minden időzítésfüggő, egy nagyobb időzitésű magasabb órajelű modul is lehet rosszabb, egy alacsony időzítésű alacsonyabb órajelűnél.
-
El Kebir
őstag
az "amd vision engine control center"-ben (a régi ccc), fogod és leveszed 8x-os szorzóra a cpu energiaellátásban (800MHz) és akkor folyamatosan csak annyin fog menni, ha kell az erő akkor meg felhúzod. (habár ezt csinálja automatán is...)
elég ennyi, ha csak az órajelet akarod visszavenni, felesleges a biosban turkálni (amit Ad-m írt)
-
El Kebir
őstag
válasz
DaeMonS
üzenetére
az Asus nem ért veled egyet...

A SemiAccurate forrásai szerint az ASUS ajánlatot tett az ASRock felvásárlására
-
El Kebir
őstag
válasz
Taifa Díaz
üzenetére
"a bagolyfing mennyiségű paszta"
ha minden jó, ideális, akkor annyi pasztának kell a cpu és a borda között maradni, a paszta rossz hővezető az alu vagy cu -hoz képest, csak a levegő helyett jobb. (általában túlpasztázza mindenki a cpu-t...)
(lásd mérőhasáb esetét, amit paszta és ragasztó nélkül lehet összetapasztani, mert "tökéletes" a felülete... és azt se nagyon fogod széthúzni...)
-
El Kebir
őstag
válasz
ctrlaltdel13
üzenetére
Megkeresed az alaplap felhasználói kézikönyvét és abban ez írva vagyon! (ha nincs meg a papíralapú, akkor a gyártó honlapjáról letöltheted)
-
El Kebir
őstag
válasz
Silentfrog
üzenetére
gondolom azon betonbiztos a memória, elvégre, ha kapásból nem indul el a gép, akkor nehezen tudsz bármit is átállítani a biosban, hogy "jó" órajelen, időzítéssel menjen...

-
El Kebir
őstag
válasz
Silentfrog
üzenetére
igen, de ha a szorzót (1866MHz-es órajelet, 1866-os ramnál) beállítottad, akkor már az időzítéssel nem kell bajlódni, az maradhat auto-n (így értettem az "auto"-t), míg 1600-as ramnál (1866MHz-re beállítva) nem biztos hogy alapból maradhat auto-n az időzítés, mert lehet el se indul úgy a gép.
-
-
El Kebir
őstag
válasz
r3dsnake
üzenetére
igen, azzal minden órajel (igp, mem, cpu) növekszik, mert az az alap, amit felszoroznak a részegységek.
de ha visszaveszed az időzítéseit, akkor az 1600-as ramot akár 1866-on járathatod. (fsb emelés nélkül)
(pl nálam cl9-es 1600-as, cl10-ben 1866-on megy, cl11-ben meg 2000 körül)
-
El Kebir
őstag
válasz
Silentfrog
üzenetére
na nem kell mindjárt felkapni a vizet... (pl rám is folyamatosan érvényes a helyesírás 1-es...
) de abban igazad van, hogy néha túlzásba viszem a szarkazmust, meg az iróniát... senki sem tökéletes! 
-
El Kebir
őstag
válasz
Silentfrog
üzenetére
ja, szövegértés 1-es
... az a 3870K-ra vonatkozik a ph tesztben. (és ugye most a szorzózáras apu-król beszélünk, vagy már nem?
)(a 3850-et 140MHz-es "fsb"-vel tunigolták 40%-kal...ahogy írtam is, így lehet)
-
El Kebir
őstag
válasz
Silentfrog
üzenetére
párszor már lett írva, hogy szozózárasnál csak az "fsb" vagy "host clock" emelésével lehet... mégha tudsz is állítani a biosban a gpu órajelen, valójában az nem változik.
-
El Kebir
őstag
válasz
Silentfrog
üzenetére
más a felfogásunk, az időállóság, a bővíthetőség szerintem nem elhagyható a megítélésnél...
pl az AM3+, vagy az 1155-ös is jobb, ha kell mellé vga, de maradhatnuk az fm1-es 651K-nál, ami szintén jobb azzal, hogy csak 20k és cpu-ra ugyanaz, mint a 3870k...
-
El Kebir
őstag
válasz
kjani18
üzenetére
alapvetően semmilyet... ezek az apu-k úgy versenyképessek, ha elegendő az igp teljesítménye, ha már plussz vga kell hozzá, akkor vannak jobb alternatívák más "foglalattal"...
(és szvsz, hülyeség eleve "dual graphics" rendszert tervezni, annak csak mint későbbi bővítési opcióként van értelme)
-
El Kebir
őstag
válasz
hyperman25
üzenetére
hdmi-nél nem mindig tökéletes a pixelilleszkedés, előfordul "d-subos kinézet" (lehet olvasni esetek erről a hdmi témában), dvi biztosabb lenne, de ha "a csillagok együttállása" megfelelő, akkor a d-sub és a dvi között sincs túl sok különbség... főleg a simítatlan 1 pixelszéles vonalaknál (pl betűk) lehet észrevenni a különbségeket.
-
-
El Kebir
őstag
válasz
atti_2010
üzenetére
... a tuningra továbbra se garancia a "K"-s cpu-apu, mert ha csak egy-két szorzót bír felfelé a cpu, akkor az ugyanúgy kis tuning, mint egy 105MHz-es host clock emelés... a nyitott szorzó csak egy segítség a tuninghoz, ugyanúgy, ahogy a jó alaplap és a jó memória is... ha "szar" az alaplap amivel próbálkoztok, vagy a memória az egyáltalán nem jelenti azt, hogy az adott cpu-t nem lehet tuningolni. (szorzózáras cpu-hoz mindig is jó alaplapot, memóriát kellett venni, soha nem volt másképpen)
Nem is értem, miért a cpu-ra írjátok, hogy "OC kizárt" ha, vagy az egyéb komponensek, vagy azok beállítása a tuning kerékkötői. (esetleg mindkettő)
-
El Kebir
őstag
válasz
westcoastog
üzenetére
ha rosszul állsz neki, akkor egy tuningos lappal és cpu-val se fogsz tudni magasabb órajelet elérni...
(pedig még ez nem is olyan komplikált, mint pl drótozni egy K7-es Tbred szórzóját és feszültségét
) -
El Kebir
őstag
válasz
westcoastog
üzenetére
és nem írtam milyen memóriaszorzóval próbáltad, mert az is megakaszthatja a tuningot, mert az "fsb", a referenciaórajel emelése a memória órajelet is növeli, érdemes visszavenni alacsonyabbra a ramot, mielőtt nekiállsz tuningolni. (és arra figyelni, hogy az auto időzítések olyankor kisebbek, szigorúbbak, azokat is úgy kell átállítani, hogy passzoljanak a tuningolás utáni magasabb memóriaórajelhez)
-
El Kebir
őstag
válasz
Silentfrog
üzenetére
nem kevered össze az idle cpu órajellel??
-
El Kebir
őstag
válasz
Silentfrog
üzenetére
ha tuningoltad, akkor miért ne írhatna annyit...

(hidd már el, hogy 600MHz az igp gyári órajele, nézd meg a ph tesztben)
szerk.: vagy az 1. HSZ-t
-
El Kebir
őstag
válasz
Silentfrog
üzenetére
600MHz az igp gyári órajele (A8-nál)...
(szerintem te összekevered az idle cpu órajellel, ami valóban 800MHz )
AaronBass
lehet, kifogott egy jót, de léghűtéssel inkább max 900 körül tudnak, tuningnál soha sincs tuti érték...
-
El Kebir
őstag
válasz
AaronBass
üzenetére
"így nem megy dual-ba emiatt csak 800mhz-et vitte a gpu! 900mhz-nél 2,3 percenként eltűnt a kép 1 másodpercre! Gondolom Nálad Dual van így kb 1000mhz környékét bírja max szerintem!"
húúha, nagyon nem vagy képben, a memóriának nem sok köze van ahhoz, hogy mennyire tudod tuningolni a gpu-t... (max 800-900MHz körül mennek, 1000-et nem nagyon tudnak ezek az igp-k...)
-
El Kebir
őstag
válasz
Taifa Díaz
üzenetére
Miért szerinted most pl mennyire használható egy A8-as játékra és mennyire használható pl c2d egy 4870-nel játékra? ...kb ilyen viszonyban lesz 3év múlva a 6850-es is az akkori játékokkal, és az az A8-as igp-je nem fog jobban megbírkozni a 2-3 év múlva megjelenő játékokkal, mint a maiakkal.
Ebből látszik, hogy egyáltalán nem igaz, az amit leírtál, hogy 3 év múlva ugyanannyit fog érni az FM1 igp-vel, mint egy 6850-nel...
csak egy-két triviális hülyeség tőled:
"3 év múlva egy 6850-es - vagy bármelyik 1 GByte vrammal rendelkező videokártya - nem hiszem, hogy bármi pluszt tenne az FM1-hez"
ma egy három éves 4870-es vagy 5770-es is plussz tesz hozzá az fm1-hez... három év múlva méginkább igaz lesz az akkori vga-kal...
"Amire nem lesz elég az FM1 önmagában, arra nem lesz elég diszkrét vga-val sem, mert alapvetően a processzorteljesítmény fogja határok közé szorítani a platformot."
ez is érdekes kijelentés... egy 3 éves (legaljánál kicsivel jobb) proceszor az fm1-es igp+cpu rész párosánál jobban használható játékra ma is, ha melléteszel egy jó vga-t, a jővőben miért is változna ez??
A játékokhoz mindig is gpu erőre volt szükség, a cpu rész csak másodlagos, csak a "nagyon sok fps"-hez kell igazán erős cpu...
De egyénbént én ezt kifejtettem, rövidebben a #4292-ban, nem gondoltam, hogy ennyire nem érthető számodra...
-
El Kebir
őstag
válasz
Taifa Díaz
üzenetére
erről írt korában antikomcsi is... hülyeséget írsz, de véletlenül se vagy hajlandó belátni...
-
El Kebir
őstag
válasz
westcoastog
üzenetére
alaplapfüggő, hogy mennyi a maximum...
-
El Kebir
őstag
válasz
Taifa Díaz
üzenetére
igen, specifikusan a Llanpról állítottál olyat, aminek nincs alapja... de úgy érzem, ezt nem vagy hajlandó elismerni, inkább mellébeszélsz... és pakolgatod utána az "arcocskákat"...
tehát ez egyszerűen tévedés, nincs alapja.
-
El Kebir
őstag
válasz
Taifa Díaz
üzenetére
szerintem is tévedsz, ahogy most is jobb játékhoz egy "öreg" c2d + egy jó vga, mint pl egy apu, ahogy később is jobb lesz majd, még egy gyengébb cpu-val is, egy lényegesen erősebb vga.
azért ezek az fm1-es apuk sokkal gyengébbek, mint pl egy HD4870-es...pedig az se mai darab...
-
El Kebir
őstag
az lehet, hogy 100W-os a tdp-je, de fullra terhelve, már gyárilag is a fölött lehet a fogyasztása.
nincs fogyasztásmérőm, csak a 600VA-s apc ups terhelésmérőjével "mérek", az idle 34%-os terhelés után a full load 59% elég nagy változás... (prime95 + msi kombustor képes ennyire meghajtani az apu-t, minden más változatlan)
-
El Kebir
őstag
válasz
Taifa Díaz
üzenetére
na ne, akkor az én corsair cx400-as tápom erről nem tud... igaz nem 1, hanem 3 hdd + ssd van a rendszerben (2 hdd + sdd -vel is ment), és kisfogyasztású green-ek.
-
El Kebir
őstag
válasz
Taifa Díaz
üzenetére
a különböző C2D-knek különböző Tjmax-uk van, nem mind 65-ös... a "mérés" is lehetett pontatlan... na meg 100°C nem olyan sok, gpu-k is hasonlóan forrófejűek, annyi általában kevés is lenne az "elfüstöléshez".
-
El Kebir
őstag
válasz
MZperX75
üzenetére
Mennyire régieknél? Az első c2d-k pl 65°C-os Tjmax-szal rendelkeztek, azokkal gond lehetet 65°C felett.
Az amd apu-k 80°C-os határig mennek, újabb intelekből van 95°C-ot is kibíró...
Tehát nem egységes, hogy mennyi az elviselhető egy cpu-nak. (a szilicium meg kb 120-150°C ig bírhatja)
szerk
Másik dolog, a hőmérés, az elég bizonytalan annyira, hogy 5-10-15°C hiba is legyen benne. Saját jó példám erre, hogy ugyanolyan cpu ugyanazzal a hűtővel különböző alaplappal 15°C eltérést mutatot, egyikben 55-65°C másik lapban 40-50°C valóság valahol a két véglett között lehetet. -
El Kebir
őstag
válasz
adriant
üzenetére
ott is a 6670 sebessége lesz a döntö, főleg azért mert a 6530D csak annak törtrészét tudja.
(elég csak arra gondolni, hogyha hibridcf-ben az összteljesítmény 75%-át a 6670-as adja 25%-át a 6530-as, akkor ha az igp sebességét ramcserével 20%-kal növeled, az az összteljesítményben még mindig csak kb +5%-ot fog jelenteni)
Egyszerű matematika, tehát külön vga mellett, már nem sokat jelent az igp gyorsítása.
-
El Kebir
őstag
válasz
MZperX75
üzenetére
az hogy félrevezeted...
ha vesz egy 6670-et akkor +50 +150% közötti plussz teljesítménye lesz és nem 10-35%, mert neki most csak egy 3620-as adja a grafikát, ahhoz kellene viszonyítani, nem a 6670-hez.
ha gyorsabb ramot vesz a gépbe, akkor +10 esetleg +20% teljesítmény kap.
A különbség annyira nagy, hogy nem kérdés, hogy a plusz vga-val lehet jobban bővíteni a gépet.
-
El Kebir
őstag
válasz
MZperX75
üzenetére
"Hibrid CF kb 10-35% plusz teljesítményt ad"
ez hogyan jött ki? az össz teljesítmény a 6670-es teljesítménye felett lesz, ami a 3620-ban lévő gpu-hoz képest százalékosan sokkal több lesz.
ha lesz a gépben egy hd6670-es akkor a rendszermemória sebessége már másodlagos kérdés, akár maradhat a 1333-as is, sokat már nem nyerhet az 1600-as ramokkal.
Tehát szerintem egyértelműen a HD6670-es jelentene nagy teljesítméynugrást a bővítésnél.
-
El Kebir
őstag
"Arra gondoltam a6-3620 és 4670 egybe"
ez értelmetlen, nincs akkora eltérés az A6 igp-je és a 4670 között, hogy érdemes lenne az igp helyett a 4670-et használni (együtt meg nem mennek), vagy akkor már olcsóbb igp nélküli cpu-t kell venni ahhoz a vga-hoz. (de azt sem értem, minek akarsz egy olyan elavult vga-t venni?)
-
El Kebir
őstag
válasz
Misi 007
üzenetére
az pedig elég gyenge, 1600-as egycsatornásra volt itt példa a témában 5 körüli indexet adott, az 1866-os egycsatornásra a 6-os index reálisnak tűnik, vagy ha kétcsatornás módban megy, akkor nem 1866MHz-es órajelen... (mert úgy 7 felett kellene legyen)
remélem nem egy modullal van "megoldva" a kétcsatornás mód

-
El Kebir
őstag
válasz
pityke88
üzenetére
ellenőrizd le, hogy 1333-ra állítva a ramot az időzítések a 2. képeden lévő értékeken legyenek, mert ha auto-n hagyod az memtiminget, akkor az a szorzó alapján fog egy gyorsabb időzítést adni a 1333-as beállításhoz, ekkor az fsb emelés megint ramtuningot is eredményez. (neked meg gyengék a ramjaid)
esetleg még az se lenne baj, ha adnál a ramnak 1,7V-ot (annyi nem árthat egy 1,6V-os ramnak) (a "system voltage control" is érdemes manualra állítani, nehogy a megemelt fsb-re esetleg valami "autovoltage"-ba kezdjen... habár az asusnak voltak ilyen húzásai, gigáéknál nem tudom mennyivel okosabbak)
105MHz-es fsb-vel próbálkozol? (visszavett cpu szorzóval előbb azt kellene megkeresned, mennyi a max fsb amivel nincs gondja semminek)
-
El Kebir
őstag
válasz
pityke88
üzenetére
proceszor csere szinte semmit nem fog érni, a gyenge ramok miatt. (ha csak az abban lévő igp-re alapozol, dGPU már előrelépés lenne a mostani cpu&ram-mal is)
Elképzelhető hogy pont a ramok miatt nem tudod tuningolni a jelenlegi cpu-t, mert már kis órajelnövelést se bír ki az a ram. Ezt tesztelhetnéd úgy, hogy 1333-ra állítod a ramot, és visszaveszed cl11-re az időzítéseit, majd ezután emelsz az fsb-n 105-110-115-re (5-ös lépésekben elég "biztonságos"), ha így megy, akkor a ramok fékeznek. (illetve nem fékeznek, hanem borítják a bilit
) -
El Kebir
őstag
válasz
pityke88
üzenetére
igen, ez az amit írtam, nem ment az OC, akkor ezzel állítja helyre a beállításokat a bios. (régen ilyen esetben cmos reset kellett, manapság már a bios is helyrehozhatja a hibás oc-t)
A ram meg kifejezetten gyenge egy CL11-es 1600-as ram rossz választás volt ehhez a rendszerhez. (mivel még a 1866-os cl9-10-is kevés az igp-nek)
-
El Kebir
őstag
válasz
pityke88
üzenetére
Az azt jelenti, hogy valamelyik beállítást valamelyik komponens nem bírja, gondolom fogalmad sincs, hogy milyen időzítésekkel próbáltad a ramot hajtani, vagy hogy mennyi feszültséget állítottál be (valószínűleg auto-n hagytad...) stb.
De ez semmiképpen sem azt jelenti, hogy a "bios nem engedi".
-
El Kebir
őstag
válasz
atti_2010
üzenetére
"emiatt elkezdi nem látni a HDD-ket és az USB-t, meg a ramok is elkezdenek vacakolni még 1600-ra állítva is."
?
Nem értem minek terjeszted ezt...1866-ig nincs gond, se a hdd-vel, se az usb-vel, se az északi és deli híd kommunikációval, mert ehhez a ram órajelhez semmit nem kell "elállítani", az még gyárilag garantált szorzóval megy. (ha a ram bírja akkor máson nem múlik)
(#3297) Peak
azért annyi értelme van a gyorsabb ramnak, hogy tudod, mennyi tartalék van a ramban, ha tuningolod az "fsb"-t is... azért van néhány lap, amelyikkel kis-nagyobb feltételekkel megy a 140-150MHz-es fsb is, ahhoz már elkell a tuningram...
-
El Kebir
őstag
-
El Kebir
őstag
válasz
atti_2010
üzenetére
Miről beszélsz? Tévedésben vagy...
Egyrészt 1866MHz a Llano által hivatalosan támogatott legnagyobb órajel. E miatt, ha jól tudom, a legnagyobb memszorzó is ehhez passzol (9,33), vagyis az ennél nagyobb memórajelhez mindenképpen a "BUS (FSB)"-t kell állítani.
Másik dolog, hogy 1600MHz-es ramokat is ugyanúgy hajthatod 1333-an vagy 1866-on az fsb emelése nélkül, mint pl egy 1866-os ramot, mert ahhoz nem kell az fsb-t változtatni, hogy a memszorzót változtasd...
(történetesen nekem is 1866-hoz van állítva a memszorzó (9,33xFSB)...)
én is úgy tapasztaltam, hogy az időzítés mellékes, az órajel számít 800-900MHz-es igp-hez kell a nagy memóriaórajel, memória sávszélesség.
-
El Kebir
őstag
válasz
atti_2010
üzenetére
Egyszerűen azt nem veszed figyelembe, hogy még a maghőmérséklet kijelzése is csak egy kalibrált "megrágott" adat, amilyenre kalibrálják olyat fogsz látni, azt lehet jól, meg jobban csinálni, de lehet elrontani és úgy téves értéket is fog kijelezni.
Llano-nál elég rossz a maghőmérsékletkijelzés, védhetetlenül rossz, nálam most 20°C-os szobában erősen "ugrál" 10°C körül a maghőmérséklet (idle), ami vicces... (az alaplap meg 22-23°C-ot jelez a cpu-ra, na melyik a pontosabb?
)(amúgy abban sem vagyok biztos, hogy az alaplapon van külső cpu hőmérés, sokkal valószínűbb, hogy a maghőmérsékletből "számolt" vagy "kalibrált" értéket jelez ki!)
-
El Kebir
őstag
válasz
atti_2010
üzenetére
szerintem meg fogalmad sincs, csak neked az tetszik.

de egyébként meg tökéletesen mindegy, pontatlan mindkettő, de elvileg pontosíthatják a biosfrissítések az alaplap cpu hőmérséklet kijelzését, de az is teljesen bizonytlan, hogy milyen pontos... néha esztétikai értékeket adnak ezek a hőmérők, hogy a hozzád hasonló véleményű emberek elégedettek legyenek.
(valójában a Tjmax-tól való távolság kiejelzése lenne korrekt, azzal tudnád, hogy mennyi valós tartalék van a még a hűtésedben...) -
El Kebir
őstag
válasz
atti_2010
üzenetére
"a maghőmérséklet az igaz a kezem szerint."
az is egy nagy vicc, hasadra ütsz és mondasz valamit a "kezed szerint", az is ugyanolyan pontos... nálam 0-15°C között van a idleben a maghőmérséklet, értelemetlen az ilyen hőmérséklet
méréskijelzés. Így terhelve se lehet nagyon pontos... (talán csak a Tjmax-nál mint az Intelnél)
Új hozzászólás Aktív témák
AMD "Llano" APU topik
- FM1 tokozás
- Négy, három, vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Llano (Husky/K12 & VLIW5):
A8-38xx, A6-36xx/3500, A6-34xx/3300, E2-3200
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Hisense LCD és LED TV-k
- John Carmack csalódott a DGX Sparkban
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Intel Core i3 / i5 6 7. generációs processzorok tesztelt, hibátlan, LGA1151 foglalat
- Garanciális, dobozos AMD Ryzen 7 5700X3D Gamer Proci!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 7 5800X3D 8-Core 3.4GHz (96M Cache Up to 4.5 GHz) AM4 Processzor! BeszámítOK
- AMD Ryzen 5 5600X - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! 64GB(2x32GB) Kingston Fury Beast 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus B560M i5 10400F 16GB DDR4 512B SSD RX 6600XT 8GB AeroCool DS Cube ADATA 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
)
vagy futnak valamilyen azonos sebességen (esetleg hibázva a gyengébb modul), vagy el se indul a gép...

) de abban igazad van, hogy néha túlzásba viszem a szarkazmust, meg az iróniát... senki sem tökéletes!
... az a 3870K-ra vonatkozik a ph tesztben. (és ugye most a szorzózáras apu-król beszélünk, vagy már nem?
)