Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MaxxDamage: -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
envagyok
veterán
válasz
Pikari
üzenetére
Én azt vezettem be, mert nincs pofám piaci áron eladni ilyen cuccokat, és ha olcsóbban adnám, akkor meg magammal tolnék ki, hogy inkább csereberélek.
De hányszor megbántam már, hogy párezer forintokért eladtam eztazt, most meg kellene, de nincs eladó, vagy ha van, akkor meg csilliókért. Ennek köszönhetően most nem nagyon adok el semmit, és van is mindenből.
2 gépemben is van v1-es, és ha valamelyik beszarik, nincs semmi izgalom, belenyúlok a dobozba, és előhúzok egy másikat. Ugyanez voodoo2 sli párokkal, 1 gépben, 2 tartalékba, cserére. Pl. szép egyforma voodoo2 sli párt nem is tudom mikor hirdettek utoljára, az árát meg hagyjuk is inkább
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
- Airmsen YW500 ablaktisztító robot / 12 hó jótállás
- 8Gb DDR3L 1,35V 12800u 1600Mhz RAM-ok, több db
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
DarthSun