Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Rap, Hip-hop 90'
- bb0t: Gyilkos szénhidrátok, avagy hogyan fogytam önsanyargatás nélkül 16 kg-ot
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- hcl: Mér' nem mér?
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pikari
veterán
válasz
envagyok
üzenetére
Én a voodoo1/2/3/5 kártyákat eladtam mind, amikor először kicsit feljebb ment az értékük, én kiretróztam magam már velük, gondoltam, sose fog kelleni.
Aztán hirtelen mégis kellett volna egy, egy teszthez, és bajban voltam. De szerencsére kaptam egyet ajándékba. Később meg találtam egyet pluszba (kidobta valaki, 5 perc alatt javítható hibája volt). Ezek viszont épp olyan modellek, amiket eléggé szeretek, tehát biztosan nem fogom őket eladni.
-
Fücsök007
őstag
válasz
envagyok
üzenetére
Igazából olcsón 130/90nm-en minden régi GPU-ból lehetne újat gyártani, amennyiben lenne rá szándék és mérnök a nagyobb gyártók részéről. Az ő szemszögükből fél-1 milla dollár költség nem nagy valami, és lenne rajta haszon ha mondjuk eladnak 50-100K darabot.
7600GS 3dmark2003 alatt összerakva.

Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Lassú lett a Windowsod? Ezeket kapcsold ki elsőnek!
- Autós topik
- Milyen házat vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Milyen NAS-t vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- DELL Thunderbolt TB16 Dock (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3905, 100% Akksi
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- HP Thunderbolt 4 kábel
- Samsung Galaxy S24 8/128 GB Amber Yellow 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

DarthSun