Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen, avagy mivel lehet ezt átvészelni ha mégis kell
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: A megfelelő matrac kiválasztása egy hosszú folyamat végén!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
válasz
FoxiestFox
üzenetére
"jön az INSTALL LINUX spam" - pár napja a 2 terrás winyómról elszállt a partició. Megakartam volna menteni, ezért kérdezősködtem, és rögtön jött az install Linux. Mondom ok, van. Válasz : hát akkor megtudod oldani ... NEM BZDMEG, NEM. Eredmény : van Linuxom, particióm nincs... Végül Windows alatt szépen leformáztam (nem kellett hozzá linux sem) és kész.
Egyébként a Linux alatt a megosztottság is elég kemény, ahány ember annyi disztró, és mind esküszik, hogy az övé a legjobb. Windowsnál sima liba : Régi géped van? WinXP/7. Új géped van? Win10(/11).Egyébként a Windows egyik nagy ereje a hatalmas elterjedtsége, számomra pl teljesen megkerülhetetlen, és ha megengedtem volna magamnak azt a luxust, hogy több mint 25 éve nem tanulom meg, akkor az egész életem másképp alakult volna, és az a gyanúm, hogy sokkal rosszabbul. (így visszagondolva ugyanis akkor két kivétellel egyik munkámat sem kaptam volna meg)
-
Pikari
veterán
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Ennek a gazdagsához nincs sok köze szerintem, inkább divat kérdése. Az applenek az usát és japánt leszámítva nem sok helyen van nagy piaci részesedése semmilyen szegmensben.
Ha meg azt mondod, hogy a linuxosok az elitisták, akkor erre azt tudom példának felhozni, az apple rendszereiben gyakorlatilag az összes modult, szoftvert, szolgáltatást, parancsot a linuxból klónozták le, vagy egy az egyben lenyúlták tokkal, vonóval. Persze a fordítottjára is van péld, hogy a linux nyúlt a mactől (cups, llvm), viszont azok is ma már linuxra építkező toolok, és úgy vannak applere visszaportolva a hagyománytisztelet végett.
Igaz, a különféle windowsos shareware csodaprogramok is egy az egyben a linuxos programok többé kevésbé használható windowsos változatait használják a motorháztető alatt, pl ugyanaz az ffmpeg lesz minden videókonverterben, mint ami linuxon van. Csak épp mondjuk egy ilyen eszköz általában egy jó 30-40%-al lasabb lesz az eredeti linuxos változatnál a silányabb minőségű port miatt.
-
arn
félisten
válasz
FoxiestFox
üzenetére
A linux teljesen alap, max nem desktopon. Ott sose lesz jo addig, amig nincs mogotte szeleskoru ipari tamogatas, mint szerverfronton, de ez nem az os hibaja. Egy atlaguser nem akar konzolt hasznalni a megoldasok athidalasara.
-
Pista0001
addikt
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Tehát az amerikai Microsoft és az amerikai Google a második és a harmadik világnak készíti a Windows-t és az Androidot? Nem hiszem. Az amerikai HP és Dell szintén ezeknek az elmaradottabb térségeknek készít számítógépet? Ezt sem hiszem. A többi nagy gyártó (telefonmárkák, Lenovo, hardver márkák, mint MSI, Asus, stb.) mind távol-keletiek, velük nincs akkora éle a dolognak, de azért ők se hiszem, hogy ne céloznának a G7-re. Egy ilyen gazdagabbnak tartott helyen élek, és bár több Apple
termékettelefont látok az embereknél, mint otthon, a nagy tömegek itt sem engedhetik meg maguknak. Laptop téren egál (má' hogy mennyit látok), a melós itt se viszi a belépőszintű 7 éves 15,6-os laptopját a Starbucks-ba kávézás közben elfoglalni magát...
-
jokeph
nagyúr
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Csak azért is Symbian.

#91612FoxiestFox: ugye, hogy ugye.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 14T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- Workstation bazár - Lenovo, HP, Dell - számla, 6 hó garancia
- Koenig One Touch Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

DarthSun