Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- urandom0: Aki használ/használt Giten kívűl más verziókezelőt, mesélne róla?
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Amazon Kindle JailBreak
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- kenwood: Kedvenc elektromos zeneim
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
DarthSun #82418 üzenetére
Upgradeltem
E5-2640 v3 Sep 2014 Socket 2011-3 8 16 2600 3400 20480 90 [link] - Jézusom, 8C/16T, 20MB L3, lehet itt építkezni...legalábbis ma már, mivel a bevezető 939$- os árára nem biztos hogy lett volna lóvém
Úgy döntöttem hogy nekem ez a közepes modell, a 90W TDP- vel tökéletesen elegendő, jóval nagyobb teljesítményű mint a 2609, mégis VRM kímélő. A szokásos kipróbálási teszteket elvégeztem, kifogástalan példányt kaptam. Egész éjszaka ment a MemTest, aztán délelőtt 3DMarkok, gameLoopok, majd Aida stress, stb. 3.4GHz turbo megy rendesen, allcore terhelésen meg a 2.8- at tartja. Elegendő, az allcore turbo mod nem is kell nekem.
SSam HD terheléssel CPU 43fok, GPU 46fok. Elég a hűtő is, még nyáron is ok lesz, jól szellőző házba kerül.Képmentés - összesítő és Aida teszt, sztem jól hasít :
Következik a 2 tesztsor a HD6850- el...
-
jokeph
nagyúr
válasz
DarthSun #82418 üzenetére
Ismét gratula !
Az első képen a gyufáskatula mindent is visz, mintha magam csináltam volna.
s2011 socket lock mechanika: über megoldás, tényleg bitang erő kell a záráshoz, személyes kedvencem ez a megoldás.
A hűtés felfogatás pedig a létező legkarajabb.
A desktop LGA mechanikához nézve olyan mint a fogpiszkáló vs petrencés rúd.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 15,6" HD I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest