Hirdetés
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: Csak úgy... ki kellett írnom magamból...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
DarthSun
üzenetére
Kicsit megakadtam, tanakodtam.
-XP és Win10 alatt is magasabb eredményeket hoznak a retro tesztek, ha a BIOS- ban a HT ki van kapcsolva, újabb tesztnek, pld Aida sebességméréseknek mindegy
-XP alatt nem megy a turbo, de fix 2.6GHz- en is többet hoznak a retro tesztek, mint Win10 alatt turbo 3.4GHz- el
Érdekesség, de végülis nem gond. Majd utánanézek azért, hogy van-e valamiféle variáció/setelési mód. A gépezet XP/fix 2.6GHz- en is egész közel van a 4GHz- en pörgő 1366- oshoz. GAI tesztjéhez tudtam viszonyítani, konfigja :Alaplap: ASUS Rampage III Extreme
CPU: Intel Core i7-960 @ 4 GHz
RAM: 6 GB (3x2 GB) Corsair XMS DDR3-1600 (Triple Channel)
Hűtő: Noctua NH-C12P SE14
Táp: Cooler Master Silent Pro Gold 600W
Op. rendszer: Windows 7
HD 6850- el, a 3DM06 eredménye : 22876 lett3DM2001 is gyorsult rendesen, a 999FPS befigyelt gyakran, addig jelez, de számol felette is.

Hasonlítgatásban elég jól lefedi a Core2 konfigokat is. Valamint a Xeont nem kell 4GHz- re tuningolni, alapórajelen is lazán teljesít, és 1V fesszel is beéri.
Modernebb, többmagot támogató játékokban, meg szintén ok, bár oda meg újabb videokártya kell, de én inkább félretrora utaztam, arra sikerült is bepótolnom Intel- ben a hiányt. Tetszik, hozza az elvárásaimat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Pánik a memóriapiacon
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- EAFC 26
- BestBuy topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- Milyen alaplapot vegyek?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 500GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 750W
- LG UltraFine 4K és Smart Monitorok -30%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Bomba ár! Dell Latitude 3340 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I 13,3" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest