Hirdetés
- GoodSpeed: SAMSUNG WW80CGC04DABLE EcoBubble™ 8 kg mosógép
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- N€T0X|N: 4070 Super -> 5070ti
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ohh a jó kis A3000-es felhúzva 2.4GHz-re... Az X2 előtt az volt és ha jól emlékszem ment volna tovább is, de nem volt értelme kifacsarni, majd nyáron várni, hogy odakozmáljon. de az még 6600GT-vel volt párosítva. Az a gépem akkori mércével jó sokáig megvolt folyamatosan fejlesztgetve. Legalább 3 videókártya járt benne: 6600GT, 1950Pro, 3850
DarthSun: Azért nem mindegy, hogy 1-1 teszt erejéig, vagy több hetes uptimeokkal volt stabil a rendszer. (kernel forgatás, videó encoding és még ki tudja mifene ment azon a gépen.) A maiakat már ezért sem piszkálom. 10%-ért nem fogok szívni. Amikor még volt benne 20-30%, azért simán lehajoltam, de az utolsó 10%-ot akkor is benne hagytam, hogy inkább atom stabil legyen a cucc.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB Pacific Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
- Shure Podcast mikrofon
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
DarthSun