Hirdetés
- Aweriot: Cloudflare és mi
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- droidic: Gmail + MI: na, mi van bekapcsolva?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- potyautas: Levél gyermekemnek
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Azért valljuk be hogy egy furmark nem igazán valós terhelés, nem az alultervezés volt a baj hanem nem volt vrm-en semmi védelem. Procihűtőt játékra használt gépnél sem érdemes csak prime95-re tervezni, mert az életben nem fogja azt a terhelést elérni (összes mag avx-e fullra kihajtva, imc koppra terhelve stb, nehéz elképzelni egy ilyen terhelést)
Mai kártyáknál már limitbe ütközik a vrm (persze bios moddal ki lehet tolni, szoftveresen is egy bizonyos szintig és bizony úgy meg lehet sütni nagyobb kártyákat)
Ugyanezen védelem alaplapokon is van, pont ez miatt a totál dzsunka kínai lapok sem tudnak leégni, hiába raksz bele tizenx magos procit a pár fázisos matx lapba all core hackel húzva az egekbe. (tudom próbáltam több lappal is
)Mai kártyákat már nem furmark-al tesztelem hanem superpositionnal. Furmarnál nem jön elő egy rakás hiba, bár arra jó hogy limitig felfűtése a kártyát. Ment nálam másfél órát egy R9 270-es 100 fokra fűtve folyamatosan furmarkkal. Aztán eladtam és kb fél napot sem bírt, megdöglött egy óra játék alatt, természetesen visszavettem aztán most eladtam rosszként és esélyes hogy majd jóként felbukkan az aprón alig használt nemdohányzó stb címekkel.
Bile Demon
Nálam lehet valami gyári hiba lehetett mert örültem volna ha csak 70 fok ment volna. Paszta gyári volt rajta de totál új korában vettem meg szóval az sem lehetett a gond, nem tudom de messze melegebb volt mint amit te mérsz most.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Eladó 2db Pixel 7
- Eladó Samsung Galaxy S22 8/128GB / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)
DarthSun