Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Carmageddon 2
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fpeter84
senior tag
válasz
zotyesz66
üzenetére
az nem kifejezés... 633-as Cel2 BE6-II lapban, valami 1100-on atomstabil volt, örültem mint majom a farkának - egészen addig, amíg az újonnan szerzett (talán gef2 MX? nem is tudom már) kártyámat át nem vittük a haverhoz a ~750-es duronjába (KT7A) kipróbálni... lefittyedt a mosolyom, amikor megláttam hogy játékokban, benchmarkokban 20-50%-al alázza a jóval magasabb órajelen hajtott cerkámat
-
KROK640
nagyúr
válasz
zotyesz66
üzenetére
Nem tudom, nem nagyon volt összehasonlítási alapom, mivel mint mondom Duront senki sem mert venni sokáig, meg semmit ami AMD.
A cumine celeron meg 128KB L2 meg 133 helyett 100-as FSB volt? Duronból mit láttunk? 64KB L2 (ma már tudom miért nem volt az olyan nagyon baj mint akkoriban tűnt - az eltérő cache felépítés miatt) és 100-as FSB. Viszont ahogy írtad, tényleg hűteni kellett, elég könnyen sarkazódott és nem volt hozzá BX chipset.
Ennyi elég is volt, hogy kimaradjon az ismerősi körömben, ahol senki sem engedhette meg magának (diákként) hogy kísérletezzen. Aztán mire 1-1 ilyen konfig mégis megjelent (nem is annyira az osztályban hanem inkább az évfolyamban) addigra már a 6-7-800MHZ-es Duronok nem az ugyan olyan Celeronokkal, hanem az 1,5GHZ feletti Tualatinokkal lettek összemérve, amik ellen nyilván gyengébben teljesítettek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Amilyen gyorsan jött, olyan gyorsan ment is a világ legdrágább csúcs-VGA-ja?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Eredeti játékok OFF topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro - Black Titanium - 128GB - Akku: 87% - Megkímélt állapot!
- OnePlus Pad Green nagy kijelzős, pehelykönnyű tablet 128 GB Wi-Fi Használt, karcmentes 3
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3693
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
DarthSun