Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Aweriot: Cloudflare és mi
- Ketogén étrend
- V.Milán: Lapdiffúzor nyomáseloszlása: gondoltad volna?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gyűjteni, vagy nem gyűjteni... Az itt a kérdés.
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
snake1977
őstag
válasz
alvaro
üzenetére
Nekem nincs beforrasztva szerencsére, de nem olyan vészes a kiforrasztása sem, persze minimális jártasság nem árt azért. A Dallas mókolása sem olyan veszélyes csak oda kell figyelni egy kicsit ebben a videóban szépen megmutatja [link] hogyan kell/érdemes.
Akkoriban kb. max 3 évre tervezhettek ezzel ahogy Bile Demon is írta, de azt se feledjük el hogy akkoriban azért még javították is a számítógépeket, nem egyből az ment hogy oké akkor ez instant alaplap csere, egy ilyen Dallas cseréje meg rutin feladat volt bármelyik szervíznek, a nagy oem-ek meg gondolom a saját szervízelés keretében legomboltak jópár dodót még pluszban...
Külön is kapható új dallas, via, stb. rtc a mai napig, csak ahogy néztem pl. usából a posta 7.5x annyiba kerülne mint az rtc önmagában ami 4$.
Cserénél meg célszerű a gyártótól vásárolni, ott sanszos hogy újat adnak nem valami ezeréves készletről beragadt példányt ami esélyes hogy lemerült. Személy szerint én maradnék a mókolásnál, hosszabb távra tervezve. -
Bile Demon
őstag
válasz
alvaro
üzenetére
Azt gondolták, hogy 2 max 3 év múlva jön a Pentium II, aztán 5 áv múlva a Pentium 3. (Meg az AMD is biztos csinál majd valamit a pórnépnek.)
Vagy: 2 éven belül úgyis lapátra tesznek, szívjon vele az utódunk.

Vagy: Mekkora biznisz, nem csak egyszer, hanem minden "elemcserénél" eladjuk a modulunkat. Aztán persze a Piac másképp gondolta...
Új hozzászólás Aktív témák
- Parfüm topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Konteó topic
- Battlefield 6
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Okos Otthon / Smart Home
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA Touch i5-1145G7 vPro 16GB 256GB 4G LTE GPS Win11 Pro Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
- 0% THM 4 havi részlet beszámítás! RX 9060 XT / 9070 / 9070 XT videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3920, 100% Akksi
- RTX 5080-as GAMER laptopok + dokkolók + licencek
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cserénél meg célszerű a gyártótól vásárolni, ott sanszos hogy újat adnak nem valami ezeréves készletről beragadt példányt ami esélyes hogy lemerült. Személy szerint én maradnék a mókolásnál, hosszabb távra tervezve.
DarthSun