Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
snake1977
üzenetére
Nekem konkretan egy "Micro Tech VGA - HDMI atalakito kabel" nevu termekem van (a linkelt helyrol vasaroltam), ennek a TV-n nezve nincs baj a kepevel, fuggetlenul attol, hogy 320x200 (DOS) vagy 640x480 (NFS2SE) vagy 1024x768 (NFSHP2) megy vele a TV-n a regi geprol. Olcso ebayes HDMI to USB3 digitalizalot pedig Linux alatt hasznaltam VLC-vel transcodeolva es rogzitve, szinten problema nelkul. Ennel olcsobb megoldast szerinten nem fogsz talalni, a minoseget pedig egyedul a VGA-HDMI adapter tudja "elrontani".
-
arn
félisten
válasz
snake1977
üzenetére
az lehet, de maga a gep tul lassu ehhez. a modern gepeknel is kb az utobbi egyket generacio tudja azt megcsinalni, hogy nagy felbontasban renderel vmit, es azt jo minosegben kepes lementeni.
masik problema, hogy a youtube az 1080p videokat is olyan minosegben menti, mintha vmi rosszul kodolt 240p video lenne. tehat at is kell kodolnod elotte vmi nagy felbontasra (2k, de inkabb 4k ajanlott).
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3271, 100% Akkumulátor
- Honor X7b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3756, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
DarthSun