Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Olyan futólag érintettem csak az analizálását a 462- nek. Összeraktam, pár teszt, majd ment a kész gépek közé. Blogolása még sokára, más próbák, SS7 folytatása jön, aztán utána talán. Fogyasztást nem mértem rajta, ahogy visszaolvastam. Arra figyeltem fel, amit már említettem itt többször, hogy jóval nagyobbnak éreztem a hőtermelését mint a Prescott- nak, levett oldallappal ment pár teszt erejéig, dőlt az arcomba a meleg. A rézmagos borda kézre is forró (hűtőcsere lesz), talán éppenhogy lementek a tesztek, vagy már volt benne lassulás is a magas hőfok miatt
, bár az M-Barton- ra 90 fok maxot írnak.NF7-S - nemtom, abból meg egy kondizásra váró van a fiókban, a fent említett gépet Asus lappal szereltem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Google Pixel topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- BestBuy topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen autót vegyek?
- Gumi és felni topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Eladó i7 7700
- AMD Ryzen 7 5700X - Új, 3 év garancia - Eladó!
- AMD Ryzen 7 5800X3D + ASUS ROG STRIX B550-A + Corsair DOMINATOR PLATINUM 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz
- Intel Core i9-9900K 8-Core 3.6GHz (16M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- Intel Core Ultra 7 265 20-Core (30M Cache, up to 5.30 GHz) LGA1851 OEM Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! 10TB WD Purple Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP Revolve 810 G2 - i7-G4 I 12GB I 256GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-3200-U
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3531, 93% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

, bár az M-Barton- ra 90 fok maxot írnak.
DarthSun