Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Yézi: Blekk Frájdéj
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Épp emiatt írtam hogy nem volt gyakori
, a cél tehát teljesült - egy kimaxolt XT.(#59349) frescho : az A500- at nem ismerem, nem fűz hozzá nosztalgikus emlék, meg sztem használni/kezelni sem tudnám, ismeretek hiányában. Az EGA valamint a CGA, Hercules csatolókat pedig száműztem. Ha az XT- ben nem menne a VGA akkor az egész gépet ejtettem volna. Már csak az LCD képét tudom nézni, persze a régebbi prg- ok EGA vagy kisebb módjai nézhetők LCD- n is. Az Amigának milyen a kimenete ? VGA monitort meg tud hajtani ?
-
Itthon 91-ben örültünk egy XT-nek. Ami már magabiztosan le tudta nyomni az A500-at az a jól bevállt DX40-es config:
386DX40, 4MB RAM, 80MB HDD, SBPro (klón), VLB VGA
Ami gyengébb volt, az talán 1-2 dologban jobb lehetett, de az 500-as átlagban jobb volt. EGA grafikailag volt gyengébb, 286-ba ritka volt a hangkártya, max egy Adlib jutott, de az megint nem volt kanyarban. 386SX a VGA grafikával küzdött, ha scrollozni kellett, de stratégiában már jobb lehetett.
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
, a cél tehát teljesült - egy kimaxolt XT.
DarthSun