Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• frescho

addikt

válasz DarthSun #59350 üzenetére

Amigát mindenki tudja használni. Mert legtöbb esetben nincs más dolgod, mint a megfelelő floppy-t berakni és ha kéri cserélni a következőre ahogy haladsz a játékban. A WB sem sokkal bonyább, mint a Win 3.1, szóval nem ördöglakat. De a lényeg a játék és az, hogy játéktermi dolgokat tolhatsz minimális erőfeszítéssel. Természetesen VGA-ra nem tudod kötni, vagyis kevés veszi a képét. De van hozzá konverter olcsón és bár a képe nem tökéletes el lehet vele karistolni kényelmesen. Van drága is, ami sokkal pengébb.

Újabb almába haraptam vissza egy darabot. Ezeknek az analóg boardja egy konditemető. Annyi volt a baja, hogy nem jó feszt adott a digi részlegnek. Az persze lefüstölt, de szereztem másikat. A nyák érzékeny és ránézésre dobja le a fóliát és melegragasztóval rakták fel az alaktrészeket. Javítani minden csak nem örömmámor. Még ki kell cserélni 4 kondit, mert nincs itthon elég nagyfeszültségű 220uF-os, de a kisfesz részen mindent kicseréltem és a nagyfeszen is amit rossznak mértem. Az eredmény:

Új hozzászólás Aktív témák