- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Egy korszak vége
- Szólánc.
- Megoldások IBS/IBD-re
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- 20 éve a PH!-n
-
LOGOUT.hu
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gban
veterán
Én is kerítettem ma 2 db 462-est.
Ebből 2 van:Ebből meg egy:
Duronom még sosem volt műanyag, arra mozdultam igazából rá, az a sokkal ritkább - legalábbis nekem.
A Duron a neve szerinti órajelen megy, míg az Athlon 1467-en.
Duronban a L2 cache csak 64 KB, és nem full speed, Athlonban 256 KB, full speed.
Duron Applebred magját "nem is ismerem".
Szerintetek melyik az "erősebb"?
Tudom, felhasználás-függő.
De ki melyiket rakná be egy 900-as Duron helyett?
(van egy ilyen gépem, 3x256 SD, XP, semmi játék, némi tök alap fotó mókolás megy rajta, net nélkül)Holnap letesztelem mindkettőt, egyelőre egy másik lapban, és ránézek Everesttel (5 sebbesség tesztet futtatok mindig, csak a CPU és az FPU tesztekből), ha érdekes lehet az összehasonlítás, felteszem a számokat.
És ha valakinek érdekes lehet valamelyik, szóljon, terveim szerint csak az egyiket tartom meg (max. kettőt).[ Szerkesztve ]
Postázást nem vállalok.
-
Én benevezek a blogomban látható konfiggal. 233- on megy. Viszont kellene bele valami ütősebb PCI VGA, a R7000 nemtúl combos, bár sztem ezt sem hajtja ki rendesen.
A socketA- s konfigomban is 2600+ van, sima nem mobil, legalábbis asszem, még meg sem hajtottam hogy mit tud, pedig elég tuningos lap van alatta.
[ Szerkesztve ]
A 3 test probléma nem megoldható.
-
bacsis
Közösségépítő
Nem rossz móka a Socket8, de sajna elég gyér a hardverlista...
Mondjuk akinek van Petnium II Overdrive-ja, az nagy előnnyel indulna
Mondjuk nekem is lenne meglepetésem
Lehet MAJD kirakom logoutra is... most a Super Socket7-es full konfigot raktam ki, majd mostmár várni kell a megjelenést
Az eredményeid meg olyan közepesen jók[ Szerkesztve ]
-
Vladi
nagyúr
Eddig még csak nem is hallottam a s8-ról. Jó kis proc. Nagyon szeretem a soket a-s cuccokat. Mivel ez volt az 1. komoly pécém. Az ösztöndíjból vettem 2003 tavaszán.
Az én kis gépem is készen van. Összeállt. Felment rá egy centos 5. igaz, hogy először megszívatott, de már minden ok. Meglepően jól muzsikál, de a 256 az nagyon szűk keresztmetszet. Szerencsére vettem még bele 2*256-ot. Kemény 400 forintért.
il sole non sorge più ad Est!
Új hozzászólás Aktív témák
- ryzen 5 1600x six core am4
- Intel i5-9600KF 6-Core 3.70GHz LGA1151 (9M Cache, up to 4.60 GHz) Processzor
- Intel Core i7-6700K 4-Core 4GHz LGA1151 (8M Cache, up to 4.20 GHz) Processzor
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700K 6mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 13700K 16mag 24szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest