Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vladi
nagyúr
válasz
üzenetére
Sajnos satásat nem tudtam venni. Ami lett volna, az piszok áron adták. 3-4000 ft-t is elkértek érte.
Én meg sokat nem akartam költeni. Úgyhogy ez még nem satás változat lett. De láttam futni a gépet, kondik jók, úgyhogy reménykedem. Egyébként a gazdája megbízásból árult ilyen kacatokat, több mindent rám akart sózni. A lapot hoztam el végül 256 mega rammal. A másik kétszázzal nem indult a lap. Így adtam érte egyezer forintot. 
A cpu nem tudom mi, már rajta a hűtő. Amíg nem indul el a gép, addig passz, péhán vettem 500 forintért.

Még folyamatban egy üzletem 512 ddr2 ramot akarok cserélni 512 ddr1-re. Ha még elérem az illetőt.

Házam táppal volt elfekvőben. Ilyen compaq szörny, kb 20 kilós ház. Táppal. Régen ez volt a szerverem háza. A 80 gigás pata hdd is onnan van. Billentyűzet, egér és dvd meghajtót kaptam apósomtól, az ő lomjai között voltak.
A gpu volt a legrágább, passzív 9200 se kártya 1500 forintot fizettem érte. Már csak monitor kell. Azt elvileg a hétvégén veszek hozzá.
Az egész amúgy onnan indult, hogy az első jó gépem is socket a-s volt. Nagyon szerettem, egyetemi ösztöndíjból raktam össze. Sajnos már eladtam, de nagyon szép emlékeket idéz. Amióta kertes házban lakunk, azóta szeretném a műhelyemet berendezni, gatyába rázni. Asztal, satu, szerszámok stb. Nah hát persze pc is kell oda. Sőt az lesz szinte az első.
Lesz kis főző sarok is, azt tervezem, úgyhogy kell a gép. Valami videót nézzek, vagy épp mp3-at hallgatni jó lesz ez még. Az assszony meg nézheti a szulejmánt miközben keveri a lekvárt.... 
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 8GB 256GB 1 év garancia
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
- Újszerű HP 250 G10 - 15.6"FHD IPS - i5-1334U - 8GB - 512GB - Win11 - 1,5 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Én meg sokat nem akartam költeni. Úgyhogy ez még nem satás változat lett. De láttam futni a gépet, kondik jók, úgyhogy reménykedem. Egyébként a gazdája megbízásból árult ilyen kacatokat, több mindent rám akart sózni. A lapot hoztam el végül 256 mega rammal. A másik kétszázzal nem indult a lap. Így adtam érte egyezer forintot. 

DarthSun