Hirdetés
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
válasz
DarthSun
üzenetére
Clock to clock is van különbség, de igazán minimális, erre akartam felhívni a figyelmedet. pld a 103 VS 104FPS nekem sehogy sem nagy különbség.
Emlékszem mikor megjelent a Prescott : Azanyja, 800-as FSB, 1MB L2... Biztos rohadt brutál! Irány a nagyker, azonnal kell egy! Aztán jött a csalódás mikor beüzemeltük, mert iszonyú kazán volt (korai példány), ugyanakkor helyenként még kicsit lassabb is volt mint az azonos órajelű NW (mondjuk itt szerintem a throttling is beleszólhatott; gondolom így mai fejjel), de még ha valahol gyorsabb is maximum mérhető a különbség.
Aztán később kiderült, hogy a hosszabb futószalag javarészt az oka ennek.Itt a Prescottnak tényleg ami előnye lehet, az a magasabbra tuningolt órajel, de ez is inkább a későbbi példányoknál játszik. Szerintem telejsítmény alapjábn akkoriban senkinek nem érte meg (pláne azonos órajel mellett) NW-ről Prescottra váltania. Léggel anno egy 3069@4039-es P4 NW-je volt Árpi haveromnak, és tényleg az volt a legmagasabb órajel amit NW-től láttam. De 2003 tavaszán az is hatalmas nagy dolog volt!
majd kiderül mit hoz a saját tesztpadotok ...
Új hozzászólás Aktív témák
- I7 7700K hibátlan!
- Intel Core i7-8700 6-Core 3.2GHz LGA1151 Processzor!
- Intel Core Ultra 7 265 20-Core (30M Cache, up to 5.30 GHz) LGA1851 OEM Processzor!
- Intel Core i7-10700 8-Core 2.9GHz LGA1200 (16M Cache, up to 4.80 GHz) Processzor!
- AMD Ryzen 9 3900X 12-Core 3.8GHz (64M Cache, 4.6GHz) AM4 Processzor
- ÚJ ELEKTROMOS ROLLER!! 2/3 áron és e-bike dobozban, 1 év garanciával:
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3756, 100% Akkumulátor
- Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT OC 8GB GameMax STORM Antec 550W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest