- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- weiss: Pant* rant
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Pikari #103588 üzenetére
Egyébként érdekes, hogy 95'-ben a saját magam fejlesztett 486 DX2/66 gépet úgy adtam el, hogy ceruza elemes BIOS aksi kiváltót kellett a gépbe rakni, amit boltban lehetett kapni akkoriban. Mennyi idős lehetett az alaplap? Nem bírt sokat az az aksi, biztos valami alsó polcos darab volt.
-
arn
félisten
válasz
Pikari #103588 üzenetére
Koszi, mar nem emlekszem a reszletekre… nagyon akartam 94es dx4 buildet, de epitos alkatreszekbol vhogy sehogy nem akar osszejonni. Az is fura, hogy pl a legnepszerubb asus lapok 94 masodik felebol szarmazo biosai is csak p24t neven ismertek fel, pedig a vrm tamogatas mar rajtuk volt.
Brand, laptop gepben valoban megjelent 94 apr kornyeken, de nekem gyanus, hogy az intel csak nekik adott el procit. Eddig azt hittem az ara miatt vannak kizarolag 95os dx4 buildbol szarmazo alkatreszek, de egyre inkabb biztos vagyok benne, hogy dx4bol nem is nagyon lehetett 94 nagy reszeben gepet epiteni. Vhol 94 vegen jott a dx4 overdrive is, az amd 95re dobta piacra a sajat dx4et, ez felezte az arakat, a piac biztos hogy ekkor kezdte a dx2 helyett favorizalni.
Jo lenne par kulfoldi epitos arlista is, mert mi par korrel le voltunk ekkoriban maradva, arra tisztan emlekszem, hogy amikor 94 majus-jun kornyeken svedeknel jartam es gyujtottem ilyen listakat, ott mar p90ek is voltak az ilyen listakban (nyilvan ujdonsagkent), ami kb egybeesik a pcmagos p90 cikkekkel. De hogy a dx4el mi volt, az teljesen kodos, es nehez osszerakni ezt a kepet igy utolag, en 95 nyaran epitettem ilyen gepet, 94ben meg dxrol abrandoztam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Everest / AIDA64 topik
- Nyaralás topik
- BestBuy topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest