- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Pikari #103588 üzenetére
Egyébként érdekes, hogy 95'-ben a saját magam fejlesztett 486 DX2/66 gépet úgy adtam el, hogy ceruza elemes BIOS aksi kiváltót kellett a gépbe rakni, amit boltban lehetett kapni akkoriban. Mennyi idős lehetett az alaplap? Nem bírt sokat az az aksi, biztos valami alsó polcos darab volt.
-
arn
félisten
válasz
Pikari #103588 üzenetére
Koszi, mar nem emlekszem a reszletekre… nagyon akartam 94es dx4 buildet, de epitos alkatreszekbol vhogy sehogy nem akar osszejonni. Az is fura, hogy pl a legnepszerubb asus lapok 94 masodik felebol szarmazo biosai is csak p24t neven ismertek fel, pedig a vrm tamogatas mar rajtuk volt.
Brand, laptop gepben valoban megjelent 94 apr kornyeken, de nekem gyanus, hogy az intel csak nekik adott el procit. Eddig azt hittem az ara miatt vannak kizarolag 95os dx4 buildbol szarmazo alkatreszek, de egyre inkabb biztos vagyok benne, hogy dx4bol nem is nagyon lehetett 94 nagy reszeben gepet epiteni. Vhol 94 vegen jott a dx4 overdrive is, az amd 95re dobta piacra a sajat dx4et, ez felezte az arakat, a piac biztos hogy ekkor kezdte a dx2 helyett favorizalni.
Jo lenne par kulfoldi epitos arlista is, mert mi par korrel le voltunk ekkoriban maradva, arra tisztan emlekszem, hogy amikor 94 majus-jun kornyeken svedeknel jartam es gyujtottem ilyen listakat, ott mar p90ek is voltak az ilyen listakban (nyilvan ujdonsagkent), ami kb egybeesik a pcmagos p90 cikkekkel. De hogy a dx4el mi volt, az teljesen kodos, es nehez osszerakni ezt a kepet igy utolag, en 95 nyaran epitettem ilyen gepet, 94ben meg dxrol abrandoztam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12600K / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 512 SSD!
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest