Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
AMD FX processzorok topikja
- AM3+ tokozás
- Nyolc, hat, vagy négy mag
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Winchester95
őstag
válasz
SECTORnooB
üzenetére
Igen csak ha megnézzük egy 280X-el maxra feltolod és tudsz vele játszani 960 alapbol gyengébb gpu 2gb ról nem is beszélve

-
válasz
SECTORnooB
üzenetére
10 k körüli hütövel szerintem csak akkor érsz valamit ha nem huzod de néz körül phn 20 k ért egész jót kapni ami a boltban 30k
-
HANDO88
senior tag
válasz
SECTORnooB
üzenetére
Ez jó kis vétel.
Ha jó szellős a házad is akkor még az 50 fokot se fogja ismerni a 6300 -as 4200-4500 mhz körül. -
HANDO88
senior tag
válasz
SECTORnooB
üzenetére
Mi neked a baráti??
-
HANDO88
senior tag
válasz
SECTORnooB
üzenetére
Hali.Szerintem az a hűtő necces lesz.
Amúgy az ormányos útmutatása korrekt,tanulmányozd figyelmesen. -
Misiviktor
csendes tag
válasz
SECTORnooB
üzenetére
Topic infóban van minden ami az alapokhoz kell, elsőnek oda nézz be

-
nagybá
senior tag
válasz
SECTORnooB
üzenetére
Köszönöm!!!

-
profi
aktív tag
válasz
SECTORnooB
üzenetére
Gondolkoztam, de mivel 1 hónapja vettem 23k-ért, ezért nem nagyon erőltetem. Gondoltam első körben veszek egy gyengébb procit, amivel 1-2 évig kihúzom, majd akkor cserélek. Alaplapot eladni nem nagy buli, nagyon sokat bukik rajta az ember, plusz sokáig kell árulni...
-
V!ck
senior tag
válasz
SECTORnooB
üzenetére
HBM lesz az
de megint csak azt tudom mondani, hogy papíron brutális... aztán majd meglátjuk
itt a PH!-n van róla cikk, ahol a ZEN-ről is esik szó. -
V!ck
senior tag
válasz
SECTORnooB
üzenetére
A remény hal meg utoljára
a mostanitól csak jobb lehet a helyzet, de az intelt befogni kisebbfajta csoda kell... én azt mondom, hogy nagyjából talán egál lesz a mostani 3770k/4770k/4790k intelekkel, ez talán realitás. Az a baj az AMD-vel (bármennyire is szimpatikus és drukkolok neki), hogy papíron és technikailag baromi ígéretes, de a valóságban mégsem fénylik annyira
gyártástechnológiai hátrány és probléma a fő ok + az intelhez képest töredék költségvetés.(#57939) Zsivaagoo azért 8GB RAM-mal néha be-belaggol amikor tölti a következő lapot

-
Zsivaagoo
őstag
válasz
SECTORnooB
üzenetére
Pasziánszhoz is elég nyóc giga. Minek több.

-
V!ck
senior tag
válasz
SECTORnooB
üzenetére
Azért egy i5 jobban alá tud tenni a 960-nak is, de így is elég erős a géped. Szerintem már ne ruházz be DDR3-ra. Én megvárnám a ZEN-t és DDR4-et löknék alá, ha emberi ára lesz... ha nem, akkor bővítesz 16GB DDR3-ra
Anyagilag szerintem így ésszerű. -
V!ck
senior tag
válasz
SECTORnooB
üzenetére
Persze, hogy ki lehet
ahogy (#57934) Zsivaagoo is mondja. Jó, ne akarjuk összehasonlítani egy i5/i7-tel, de bőven megfelelő arra az egy évre, csak meg kell rángatni picit a fülét 
Igaz, hogy itt (a lap alján) csak 3 játékban van összehasonlítva, de látod, hogy egy ugyanolyan órajelű 8magos FX-hez képest nincs hátrányod és ez az esetek többségében így van
-
Zsivaagoo
őstag
válasz
SECTORnooB
üzenetére
4,5GHz-en Schimán.
-
válasz
SECTORnooB
üzenetére
Minden tökéletes... szinte. Azt hiszem logouton írtam pár sort. Shelkretor tesztelte is. Van benne hely, de nincs ODD és csak 2 HDD+ 2 SSD az alap, de ez moddolható.
-
válasz
SECTORnooB
üzenetére
Ez kevés infó így. Én az enyémet mondanám, de sokaknak nem felel meg... amúgy van házas topik, tesztekkel, etc.
Egy kis off:
Ma lesz a NAP. Az első, de bizonyára nem az utolsó. Otthon még egy kis mókolás, majd az asszonnyal egymásra néztünk: KELL. Már akkor megfordult a fejemben, ejj, ha ezt a topikban látnák... De majd elképzelik.
Ahogy a csapot kinyiotom, a szivattyú indul... kb. 4-5 m3/h víz és némileg több, mint egy kilowatt h áram. Ha ezt látnák! Ez a fogyasztás! Ma csak úgy másfél órát öntöztem a gyümölcsöst, hiszen pár napja még esett... Ez nyáron csak nő... eeegen, ez fogyaszt. De azért mindig örülök, amikor megjegyzik, h milyen sokat fogyaszt az FX 
-
PofaJenö
senior tag
válasz
SECTORnooB
üzenetére
Hali
Itt kérdezz rá [link] -
SECTORnooB
addikt
válasz
SECTORnooB
üzenetére
Már megvan a megoldás állítólag. olvasgattam fórumokat és álítólag nincs/nem volt támogatás a többmagos rendszerekhez, azt mondják a 1.5 ös patch megoldja a problémám.
Köszönöm a segítséget
DeepCool Gammax 200 as hütőt és 8GB HyperX Fury 1866Mhz -
PofaJenö
senior tag
válasz
SECTORnooB
üzenetére
-
válasz
SECTORnooB
üzenetére
Majd gyere vissza, ha sikerült az adatlapot kitölteni. Semmit nem tudunk.
Csak ennél jelentkezik? Mik a hőfokok? Mennyi ramod van? Mennyit használ a játék, etc...Szal. ennyi infóra ne várj normális választ, mert egyikünk sem BP TV-s távgyógyító

-
PofaJenö
senior tag
válasz
SECTORnooB
üzenetére
Hali
Bele piszkáltál már a Bios-ba?És milyen házat használsz ? -
Habugi
addikt
válasz
SECTORnooB
üzenetére
Néha kudarcélmények kimeríthetetlen tárháza ebben a topicban a segítő szándék megléte: [link]
Szerk.:
Amennyiben OSD (OnScreenDisplayt) szeretnél, beírod ezt a 3betűt YT-ra, kiad majd egy csomó találatot tutorial formájában hogyan tudsz MSI Afterburnerrel és/vagy MSI AB & HWInfo64 kombós OSD-t készíteni magadnak.
Első körben amúgy még mindig a linkelt postomban lévő triot javaslom tesztelésre, mert ha ezekben okés minden akkor játékban sem lesz probléma, ergó részint okafogyottá válik az OSD.. -
válasz
SECTORnooB
üzenetére
Valami progival nézni kellene a hőfokokat, lehet az a gond.
Adatlapod nincs kitöltve, bios beállítást nem tudunk, se azt, h stressz tesztet hogy bírja...
-
törölt tag
válasz
SECTORnooB
üzenetére
Talán jövőre lesz valami.
-
válasz
SECTORnooB
üzenetére
A K-s i5 azért jóval erősebb. Ezt már nem érdemes cserélni sztem, mert jön a DDR4 is, majd arra kellene inkább. Mondjuk én nagyon vártam a DDR4-et, de még marha drága, se lap, se proci nincs nagyon hozzá. Szal. azt Neked kell tudni, mikor van rá keret és mennyi a váltásra. Én még várok...

-
törölt tag
válasz
SECTORnooB
üzenetére
Elég a legolcsóbb is (általában az a 8320), mert csak az órajelek különböznek.
-
rambustibi
őstag
válasz
SECTORnooB
üzenetére
Titan X-et is, mint ahogy a Witcher 3 videó mutatja.
Itt a teszt: [link]
low / avg fps
FX 6300 (Max 4.1GHz, six cores, six threads) 45.0 / 69.6
FX 8350 (Max 4.2GHz, eight cores, eight threads) 56.0 / 75.2Ezek gyári max. turbó frekivel üzemeltek a tesztben.
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
SECTORnooB
üzenetére
@rambustibi az egyeduli akinek elbirja az FX a Titan X-et. A tobbseg (99.999 %) meg a GTX 780 vagy a sima 290-re is panaszkodik hogy 4.6-4.8 GHz-en jaro 8350-je limital.
Az a 6300 egy kartyara eleg lehet, de a masodikat nem fogja meghajtani....ha szenne feszeled akkor sem.
-
norbert1998
nagyúr
válasz
SECTORnooB
üzenetére
Néhol biztos, néhol nem biztos
-
rambustibi
őstag
válasz
SECTORnooB
üzenetére
Úgy gondolom, ha egy Titan X-el elbír, akkor 2db 960-as sem lehet gond:
Witcher 3 -
Whysperer
addikt
válasz
SECTORnooB
üzenetére
ez most jelent meg: 10k [link] egész normálisnak néz ki jó elrendezés nagy hely lehet kábel setelni rendesen.
-
HANDO88
senior tag
válasz
SECTORnooB
üzenetére
Hali. ITT a CM HAF 912 Plus nem lenne rossz vásár.
-
válasz
SECTORnooB
üzenetére
Házban 10 k nem valami sok sajnos. Fractal design Core 3000 lehet ennyiért aprón. Hűtők fent azoldal tetején az összefoglalóban. Röviden a nehezebb többnyire jobb.
-
Habugi
addikt
válasz
SECTORnooB
üzenetére
Erre így ebben a formában nem lehet válaszolni.

A hűtő erősen limitálni fog, az hogy eddig lenne húzható teljesen változó, függően attól milyen procit fogtál ki. A lap részéről mehet a tunning.
Összefoglalót érdemes átolvasnod ha még nem tetted volna. IBT/Prime/Cinebench trioval tetszés szerint mehet a tuning teszt, HWInfo64 erősen ajánlott melléjük, ha a teszt(ek) közben a kupak eléri a 75°C-t ott állj meg mert elfogyott a Gammax 200as.
Aggodalomra semmi ok, normál felhasználás/játék közben azzal a fesszel amivel a fenti trioban megcsíped az említett értéket, jócskán beljebb leszel.
(#57815) rambustibi:
Vagyok.
-
válasz
SECTORnooB
üzenetére
Majd kiteszteled és megmondod...

Eléggé hurka hűtő az, sztem 1,3 V körül próbálj találni valami frekit neki, teszteld és majd kiderül.
Új hozzászólás Aktív témák
A nem témába vágó beszélgetésekhez keressétek fel a (nemcsak) FX-tulajdonosok bazi nagy OFFolós topicját, vagy az AMD offtopikot!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hálózati / IP kamera
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple TV+
- Okos Otthon / Smart Home
- Hardcore café
- ASUS blog: kisebb, de nem gyengébb – a mini PC-k forradalma
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...
- Alienware 17r4 olvass
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3766, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

gyártástechnológiai hátrány és probléma a fő ok + az intelhez képest töredék költségvetés.

Ahogy a csapot kinyiotom, a szivattyú indul... kb. 4-5 m3/h víz és némileg több, mint egy kilowatt h áram. Ha ezt látnák! Ez a fogyasztás! Ma csak úgy másfél órát öntöztem a gyümölcsöst, hiszen pár napja még esett... Ez nyáron csak nő... eeegen, ez fogyaszt. De azért mindig örülök, amikor megjegyzik, h milyen sokat fogyaszt az FX