Új hozzászólás Aktív témák

• lee56

őstag

válasz amdxp2 #68109 üzenetére

Azt csak te tudhatod hogy megérte-e, kisebb szöszöléssel a BIOS-ban szerintem ott is meg lett volna ugyanez. Annyiból lehet benne valami hogy ha akár 1 fokkal is hüvösebben tartja az asus lapod már ez is sokat jelent a te esetedben mert melegedős fajtát fogtál ki nagyon ugy néz ki.. De örülök hogy találtaál egy stabilnak tűnő :) tuningot, használd egészséggel :P

80 fok közelébe kerülsz így is az meg már kritikus hőmérsékelet, ennél jobbat csak komplett hűtőrendszer upgrage és/vagy másik FX-el tudnál elérni szvsz. És igaz hogy ibt-hez mérhető terhelést nem sok másik program/játék tud kifejteni. De azért manapság pont kezd jobb lenni a magok kihasználása szóval, azért készülj fel hogy jobb ha ibt stabil a gép tartósan, és nem szállnak el a hőfokok se. Ugye azt meg nem is mondtam hogy ibt csak procit terheli, ha van egy játék ami gépigényes a VGA is fogja fűteni, kevésbé jut friss hideg levegőhöz, nagyobb a benntreked a meleg levegő veszélye is. Na szóval nem tanácsos ilyen határértékeken járatni a hűtéset, csak ezt szerettem volna közölni. :)

No Comment

Új hozzászólás Aktív témák