- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
AMD FX processzorok topikja
- AM3+ tokozás
- Nyolc, hat, vagy négy mag
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyiku
nagyúr
válasz
BomiBoogie #21594 üzenetére
a sarokkadat a hagymasbab hajcsa ki.
-
Anaren91
senior tag
Sziasztok. Nem tudom h jó helyre írok e de mivel Fx em van gondoltam írok akk ide. Szóval egy pár napja elkezdte azt csinálni a gépem hogy amikor youtube videókat nézek egy pár perc után kékhalál valami processors IRQL not valid faszsággal. Ezt mi okozhatja?
-
ViZion
félisten
Jajj má! Ne pingáld az ördögöt a falra.
Nem lesz ott baj, csak kicsi döccenővel indul a móka.
Amikor megjött az ASRock mobo-m, akkor nem indult, elmentem haverhoz, CPU jó, VGA jó, ram jó...
Nagykerből fel is hívtak, mikor jeleztem, h visszamegy a deszka. Jó fej volt a csóka, mondja, h a cPU nem támogatott, bios frissítés nélkül. Mondom de támogatott. De nem, mert 960T nincs a listán...
Mondom másik sem, mert a "kódnevük" van, mint pl. Zosma, Thuban, etc. Az meg ott van. Akkor nincs ilyen lap. Sebaj, akkor fizetek, de kell mobo, majd jött az Asus... boldogan egybetaláltunk, zökkenésmentesen, de volt durva 3-4 nap, amíg jött a csere...Esetleg csatik átnézése, de ez gondolom alap.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
MiklosSaS #21590 üzenetére
Videót kérünk a kislányoddal, ahogy esőtáncot jársz a nem működő lap fölött. Ezt persze senki nem kívánja. A kiscsajból komolyan szaki lesz, ha már ilyen fiatalon rátapint a lényegre.
Esetleg még az érdekelne, hogy a sarokkádat mi hajcsa-e-ki?
Másik közérdekű infó, az állatavatárok rejtett jelentése topikból:
lee56 avatárjának megfejtése:
kenguru-kecske kutyusláma -
MiklosSaS
nagyúr
A baj az hogy eloszor eljutottam az UEFI-ben, most meg nem add jelet a kijelzonek es egve marad a vgaLED a lapon.
-
MiklosSaS
nagyúr
Elinduuuult !!! De jo hogy le lett mondva a szulloi-ertekezlet es volt idom osszerakni. Fo az hogy mar bent vagyok az UEFI-ben es indul a telepites !
Mostmar teljesjogu topic-lako vagyok !!!
-
ViZion
félisten
TeSzencségesATYAÚRISTEEEEN!
Mi folyik itt GYÖNGYÖSÖN???
Görbe láb az a csajoknál baj, amíg nem esik le, addig szalajCSaNekem két fiam van... szal. sztem nem is tudod mit vesztettél
Van már kiselejtezett billentyűzetük, mobo, egy Intel és egy AMD proci (nem akarom befolyásolni őket
). Meg van kártyaolvasó -a műa. burkolatból kiszedve, csak a nyák, mer' az úgy kell. Van egér is (vezeték leszedve, mert így gyerekbarát), meg pár apróság, amit elcsennek...
És ezért is jó a linux, ott nincs egy gombos file törlés, meg mittomén, buhera... -
MiklosSaS
nagyúr
válasz
Milka 78 #21578 üzenetére
Nem, nem a kekbe az alaplap labakat ba@od el. Ismerosom Norvegiaban igy tett tonkre egy X79-es Sabertooth-ot. Kemeny gyeker tobb szaz gepet rakot ossze...csak egy figyelmetlen pillanat.
Yeffy DJ (fene egye meg 3-szor szerkeztettem amig leirtam a neved, a muzsikus kutya jobb) : azon vagyok !
-
Yeffy
veterán
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
Malibutomi #21564 üzenetére
Jol indul. Lany lettere olyan hogy mindenutt ott van ahol nem kell. Dehat nem hibaztathatom, mert o meg nem tudja. Remelem OK lesz.
Miert doglott lap ? Vagyis elba@hatja a lapomat is ?!
-
MiklosSaS
nagyúr
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
BomiBoogie #21542 üzenetére
En baranysultet fogok, ki ker ?
@ViZion: mindig a felsokategorias lapokat neztem ki, mert az alaplapon es tapon sohasem szoktam sporolni.
-
ViZion
félisten
válasz
MiklosSaS #21539 üzenetére
Seggsziklánál előfordulnak libák... Majdnem azt vettem, de ami jött, az gyári hibás volt, utolsó darab a nagykerben... szal. így lett a zusz.
Ez sem hibátlan (őszintén: hibátlan HW-t még nemkeféltemláttam), de kibékültünk. Nem feltétlenül a túlcsicsázott 60k-s lapok a legjobbak, sztem a fórumokat bújva sok okosságot lehet összeszedni, h mit érdemes venni. -
gyiku
nagyúr
válasz
BomiBoogie #21538 üzenetére
engem olyan topikban nem latsz
mennyévissza, fakereszt! eretnek!!!
-
MiklosSaS
nagyúr
Kivancsi vagyok hogy a satant kihajCSa az FX a gepembol ? Ideje volna mar egy olyan alaplapot kifognom amivel nem lesz baj. (a gene IV megolt egy 2600K-t, az asrock z77 extreme6 hulyeul kezelte az OC-t, ventiket es szarakodott a halokartya, a sabertooth Z77 pedig kikapcsolos fajta volt, amikor legjobban kelett volna dolgozni akkor allt le nem is beszelve a hang-kartyarol.) Lassan kezdk paranoias lenni. Itt ez a kis olcso mediaPC (sempron 145@ahtlon II x2 2.1 ghz@0.85 V + asrock N68-GS3-UCC alaplap + 4 giga ddr + hd 5450) evek ota gyotrom passzivan, a processzor mar latott 4.1 ghz-et 1.625 V-al, megyen megallas nelkul 24-bol 24-et, abszolut semmi baja !!!
-
lee56
őstag
Na újabb fogalommal bővült az FX tudástár.
Pedig mik voltak itt már eddig, szerintem egy párról le is maradtál talán
A VGA kihajcsa-eből hová nem jutottunk.
Nemrég megtudtuk hogy bizony a pénztárcát is ki tudják hajtani a nagyobb hardverek, aztán ha nagyon tuningolod őket még kihajcsák magukból a füstöt is. -
gyiku
nagyúr
válasz
BomiBoogie #21530 üzenetére
tobbszoros visszaesokent allitod, hogy az egesz topik, meg jopar topik arra var, hogy miklosnak mikor erkezik meg a pakkja. hat en nem kikerem magamnak, ez hamis vad, viszlat!
Éjjel úgyis hűvösebb van -> nagyobb OC.
viszont ez nagy igazsag, sokan kirakjak az ablakba a pc-t ha tuningolnak. nyilvan telen jobb, de mivel most frankfurt am -4° es havazik, igy holnapra itt is lehet valami. mondjuk a langyos szigeten ez nem jellemzo. -
MiklosSaS
nagyúr
válasz
BomiBoogie #21527 üzenetére
A baja az hogy 17.30-ra szulloi ertekezlet (nem vagyok gyik hogy FX-el meg szivarral menjek), 18.15-re edzesre kell vigyem. mire hazakerulok lesz belole este 8 ora. Szereles + telepites = 2-3 ora minimum. Most szabadnapos vagyok, es logatom a fa..... De holnap reggel 7-re az irodaba kell legyek felvenni a rendeleseket.
Éjjel úgyis hűvösebb van -> nagyobb OC.
Lokott alulfeszelt turbo-csiga, ezzen jot rohogtem !
-
MiklosSaS
nagyúr
A franc a DPD-be, fizettem 5 fontot (1750,-Ft ) azert hogy 12.00 ora elott kapjam meg, es most jon az sms hogy 15.55 - 16.55 ora kozott er ide a futar. Ha tudtak szombaton hogy lehetetlen a d.e. akkor miert fogadtak el a plussz penzt ?
-
gyiku
nagyúr
válasz
BomiBoogie #21523 üzenetére
kicsussz...
-
ViZion
félisten
válasz
BomiBoogie #21521 üzenetére
Te nem tudhatod milyen az.
Jogos. Elnézést. -
xatos3
senior tag
az akkor van ha annyira feltuningolod a procit hogy begyorsul benne a füst keringés, de az kisiklik és kijön!! XDDD
-
ViZion
félisten
-
lee56
őstag
válasz
- = Zk = - #21511 üzenetére
Csakúgy mint mindenkinél.
miklosss, laca : Aztán adjatok nekik. Meg se álljatok, amíg a füst ki nem jött a procikból.
-
ebegab92
senior tag
Ömmm,amint az LLC-t Auto-ról Disabledre raktam és a szorzót meg 20x-->21x-re állítottam alapfesz mellett (1.3375V),AIDA64 szerint a fesz felugrott akár 1.4V-ig,és nem maradt a beállított érték körül...Konfig az adatlapomnál.Valakinek ötlete,hogy ilyet mért csinál?
-
=HG=
addikt
válasz
BomiBoogie #21513 üzenetére
Szerintem itt az ideje visszahúzódni a csigaházba...
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
BomiBoogie #21504 üzenetére
turbocsiga, stratova :
laca000: Thank's
-
stratova
veterán
válasz
- = Zk = - #21506 üzenetére
Inkább az a sajnálatos ha valaki nem tud. Ha bármilyen szintén esetleg még közreműködsz is benne az neked is sikerélmény.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
- = Zk = - #21506 üzenetére
Rossz hírem van, ez nem a dolgom, én ilyen vagyok.
Egyébként pedig szeretek és tudok másokat lelkesíteni. Nyilván nem erre az OC-ra kell gondolni, hanem a "való" életben is. -
- = Zk = -
félisten
válasz
BomiBoogie #21502 üzenetére
hogy te mennyire tudsz örülni más örömének
...
ez a korrektorok dolga is, amúgy? vagy csak a tiéd..(#21507) BomiBoogie
jaaaj, jaaaj, hát mi jöhet még drága jó Istenem?! -
stratova
veterán
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
BomiBoogie #21502 üzenetére
Remelem kifogok legalabb egy atlagosat. Amilyen szerencsem volt az utolso periodusban a hardverekben .....
Új hozzászólás Aktív témák
A nem témába vágó beszélgetésekhez keressétek fel a (nemcsak) FX-tulajdonosok bazi nagy OFFolós topicját, vagy az AMD offtopikot!
- Törékeny-e a Z Fold7? Ki van csukva!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Star Trek
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- Intel Xeon W3505 2.53GHz LGA1366 Server
- Intel Core i7-14700K 20-Core 3.4GHz LGA1700 (33M Cache, up to 5.60 GHz) Processzor! BeszámítOK
- 27% Számlával! Intel Core i7-7700K 4.2GHz (8M Cache, up to 4.50 GHz) LGA1151 Processzor
- AMD Ryzen 5 5500 - Új, 3 év garancia - Eladó!
- AMD Ryzen 5 5600 - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel N4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Új Asus 14 Zenbook WQXGA IPS Retina i9-12900H 5.0Ghz 14mag 32GB 1TB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia