Hirdetés
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- HUNNIA1920: Kínaiwebáruház, amit jobb elkerülni
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alogonomus
őstag
válasz
hahakocka
üzenetére
Tipikus otthoni gaming setup céljaira 8 magnál és 16 szálnál többre nem igazán van szükség.
Egy olyan pletykát valóban hallottam én is, hogy a Zen 6 esetleg már 16 magos CCD-vel érkezik majd a jelenlegi 8 magot tartalmazó CCD helyett. Úgy tényleg lehetne majd kiadni a 6-8-12-16 helyett mondjuk 8-12-24-32 magos Ryzeneket, de valószínűbb, hogy eleve is inkább azért lehet előnyös a 16 magos CCD, mert úgy egyetlen CCD-vel lefedhetik a teljes 6-8-12-16 magos asztali kínálatot, sőt akár egy 10 és egy 14 magost is könnyen kiadhatnak majd.
Az asztali kínálatban ráadásul azért sem valószínű a magszám növekedése, mert az Intel pont most bocsátja el a dolgozóinak egy jelentős hányadát a költségek csökkentése érdekében, ami garantáltan negatív hatással lesz az Arrow Lake utáni Panther Lake és Nova Lake fejlesztési ütemére, így talán még a kanyarban sem lesz a Panther Lake, amikor a Zen 6 már a boltokba kerül, vagyis a Zen 6 is az Arrow Lake konkurenciája lesz. Az Arrow Lake pedig a szivárgások alapján még a Zen 5 szintjét sem fogja elérni, de olvasni már olyan elemzéseket is, hogy az Arrow Lake is érintett lehet a Raptor Lake problémájával, így talán az Arrow Lake eleve csak csökkentett üzemmóddal érkezhet 2025 során.Szóval nem lesz oka az AMD-nek növelni a Zen 6-os Ryzen 3-5-7-9 termékek magszámát, hiszen valószínűleg tényleges konkurenciája sem lesz az Intel oldaláról.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen processzort vegyek?
- Robotporszívók
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen routert?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- Eladó macbook pro 16 M1 Max 10 CPU/32 GPU 64GB 1TB
- Nálam már kapható a jelenlegi leggyorsabb brutál notebook: Samsung Galaxy Book 5 Edge 5G!
- Sony WF-G700 White- INZONE Buds vezeték nélküli zajszűrős(ANC) fülhallgató - Fekete, 2 év gari
- High-End AMD Ryzen 9 9950X3D, ASRock X870E Taichi + Dell AlienWare AW2725DF + ajándékok
- 24,5"-os FullHD Dell Alienware gamer monitor újszerű állapotban AW2518HF
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3481
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Most èrkezett pár darab RX ès RTX 8gb vga-k! Számlás garanciás! Kamatmentes rèszletre is!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5600XT 6GB Zalman S2 Corsair 650W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest